Sağlık Hemşire kolumda xox oynamış olabilir mi? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sadece soruyorum Güncellemeler+1 yıl Daha da morardı hüüğ hüngür fosurt Hemşire kolumda xox oynamış olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı. Sen kolunu fazla oynatmissin hemsireye b.. atma bence. 0 5 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl He aynen mk Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Kendin de ifade ettin demek ki neymis Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Boş yapma çarpmayayim Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl O elini bir tarafina monte ederim tatava etme. Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Allah'ın sanalcisi siye engelliyom Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Umarım pamukla basılı tutmuşsundur yoksa bu daha fazla moraracak gibi 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Korkutmasana bastım zaten Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. oynasın ama hep iş hep iş nereye kadar onlarda insan 0 5 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Seninkinde oynasınlar alla alla Yorumla u tenedos +1 yıl baştan dedin mi sen oynamayın diye Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sordular mi krdsm Yorumla u tenedos +1 yıl kağıt imzaladın mı kağıt Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Üf Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Senin kolunda oynamış en azından. B12 iğnesi kullananlar beni anladı bile. 0 17 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Totonuzda mi oynuyolar Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Ayıp Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ösür Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Kabul Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Baris Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl O ne be Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Seriyi bozdun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sen nasi 30sun Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl +1 bile aldım ne diyosun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 31 sjsj Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl . Ayıp Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ayıbın yolları kayıp Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Sen nasıl 20 sin Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sana kac lazim Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl 14-15 mm ingiliz anahtarı lazım tam şu an. Musluk değiştiriyorum. Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Erkek yhaa musluk değiştirmeyi nerden biliyon Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl Şşşşş, bu yaşa teletabileri izleyerek gelmedik Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. bence şundan oynamış 😂😂 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Djdndjjd deliği ay pardon damarı tutturamadi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Damarı bulamamış. Acemi hemşire. Ya da senin damarlar gorunmuyor 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Mal işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim damarlar kabak gibi ortada iken bile bundan daha fazla deforme etmişti.Geçmiş olsun bu arada. Ne için kan verdiniz Yorumla
leyla71004 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl bazen damarı bulamayan oluyor genelde yaşlılardada damar kayıyor. ama sende de damar iğne girerken kaymış olabilir. bilmiyorum çok geçmiş olsun ama büyütülcek bir şey değil. 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ben ölmüşüm gömenim yok Yorumla
Blacksnake3513 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Onlarda sıkılabiliyor bazen problem etme 😀 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tabi canim Yorumla Blacksnake3513 +1 yıl Bütün gün del del nereye kadar bazen işte imza bırakıyorlar hem ne demişler bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol 😀 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bayıl istersen bir de feriha 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Valla az kalmıştı susturmak için oyun parkına getirdiler salıncağa bindim 😭😭 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olabilir kaç kere deldi be 😮 0 3 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Cjndkdkdmdn üç galiba deliklere bakılırsa Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Allah'tan bende damar belli oluyor diye sorun olmadı 😅 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Petrol aramış 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Petrolü geç kan bulamadı Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Oyle deme kanin gucune gider Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geçer 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hüüğ Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl abartma be beybi 0 3 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Abartcam Yorumla niyeburdaysam +1 yıl öpelim de geçsin mi peki nasıl yapsak Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Olmaz baba Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İncitmiş senii 0 13 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hıhı hüğ Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun bu aradaa sanabanaonakimene +1 yıl Tişikkirlirrr Cevap sahibi +1 yıl Hemşire kaç yasındaydı sanabanaonakimene +1 yıl Sormadım asko inan Cevap sahibi +1 yıl Tahmini nedir sanabanaonakimene +1 yıl Tecrübesiz mi dicen Cevap sahibi +1 yıl Yok damarlarında sıkıntı vardır senin sanabanaonakimene +1 yıl Kafamda olmasın da sencileeeyn fjsnsnndnd Cevap sahibi +1 yıl Kafamda da var büyük ihtimalle Cevap sahibi +1 yıl Az da olsaa sanabanaonakimene +1 yıl Senin var onda şüphemiz yok ki :/ Cevap sahibi +1 yıl Herkes de var be
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olsun gecer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen kolunu fazla oynatmissin hemsireye b.. atma bence.
He aynen mk
Kendin de ifade ettin demek ki neymis
Boş yapma çarpmayayim
O elini bir tarafina monte ederim tatava etme.
Allah'ın sanalcisi siye engelliyom
Umarım pamukla basılı tutmuşsundur yoksa bu daha fazla moraracak gibi
Korkutmasana bastım zaten
oynasın ama hep iş hep iş nereye kadar onlarda insan
Seninkinde oynasınlar alla alla
baştan dedin mi sen oynamayın diye
Sordular mi krdsm
kağıt imzaladın mı kağıt
Üf
Senin kolunda oynamış en azından. B12 iğnesi kullananlar beni anladı bile.
Totonuzda mi oynuyolar
Ayıp
Ösür
Kabul
Baris
O ne be
Seriyi bozdun
Sen nasi 30sun
+1 bile aldım ne diyosun
31 sjsj
. Ayıp
Ayıbın yolları kayıp
Sen nasıl 20 sin
Sana kac lazim
14-15 mm ingiliz anahtarı lazım tam şu an. Musluk değiştiriyorum.
Erkek yhaa musluk değiştirmeyi nerden biliyon
Şşşşş, bu yaşa teletabileri izleyerek gelmedik
bence şundan oynamış 😂😂
Djdndjjd deliği ay pardon damarı tutturamadi
Damarı bulamamış. Acemi hemşire. Ya da senin damarlar gorunmuyor
Mal işte
Benim damarlar kabak gibi ortada iken bile bundan daha fazla deforme etmişti.
Geçmiş olsun bu arada. Ne için kan verdiniz
bazen damarı bulamayan oluyor genelde yaşlılardada damar kayıyor. ama sende de damar iğne girerken kaymış olabilir. bilmiyorum çok geçmiş olsun ama büyütülcek bir şey değil.
Ben ölmüşüm gömenim yok
Onlarda sıkılabiliyor bazen problem etme 😀
Tabi canim
Bütün gün del del nereye kadar bazen işte imza bırakıyorlar hem ne demişler bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol 😀
Bayıl istersen bir de feriha
Valla az kalmıştı susturmak için oyun parkına getirdiler salıncağa bindim 😭😭
Olabilir kaç kere deldi be 😮
Cjndkdkdmdn üç galiba deliklere bakılırsa
Allah'tan bende damar belli oluyor diye sorun olmadı 😅
Geçmiş olsun
Petrol aramış
Petrolü geç kan bulamadı
Oyle deme kanin gucune gider
Geçer
Hüüğ
abartma be beybi