Sağlık Başımı hareket ettirince kafam ağırlaşıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 kafam sanki yüz kilo oluyor kulaklarım çınlıyor sebebine olabilir Güncellemeler+1 yıl Vertigo değilmişim ama eğilince başım dönüyor sersem gibi oluyorum neden olabilir Başımı hareket ettirince kafam ağırlaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kafayı sıyırmışsının demek ki 😅😅 0 13 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Çözüm kbb doktoru geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Gitmediğim doktor kalmadı hepsinde sonuçlarım temiz çıkıyor antidepresan kullandım fayda etmedi kafamı koparmak istiyorum Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Nörolojiye gözük yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Oda temiz 18 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Şimdi bir şey yazacam da kaldırırlar içine s. k kaçmış 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Komikmisin ya Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ya aklıma Recep İvedik geldide 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Senin başına gelsin ben o zaman görürüm beni Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ya bir an onun gibi oldu özür dilerim 😅 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Psikiyatrist doktorun ne dedi sana ne verdi Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Bende ilaç alıyorumda Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Yok valla selectra rexapin ve dideral Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinuzit olabilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baş dönmesi yaparmıki Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Vertigo olabilir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Doktorlar değil diyor ama sağa yatınca başım dönüyor Yorumla Neyzenahmet +1 yıl İç kulak iltihabı olabilir Yorumla Soran +1 yıl Orta kulak iltihabı vardı ama geçti fakat baş dönmelerim devam ediyor Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Annemde aynı sorun vardı goturmedik doktor bırakmadık. En sonunda enfeksiyon beyine ilerledi öldü Yorumla Soran +1 yıl Ya korkutmayın beni Yorumla Soran +1 yıl Orta kulak iltihabı vardı temiz çıktı sonuçlarım şu an mr da temiz Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Şeker hastalığı var mı sende. Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır 18 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Orta kulak iltihabı geçti ama Yorumla Soran +1 yıl Şuanda beni tedirgin ettiniz panik bir insanım zaten orta kulak iltihabım geçti yinede bişey olur mu Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vertigo 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Doktorlar değil dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaması çok iyi o zaman tansiyondur tuzlu ayran işi çözer deneyebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Tansiyonumda normal Yorumla Soran +1 yıl Ama sağa yatıncada dönmem artıyor doktor kristal kayması değil dedi o zaman ne olabilrki hayattan soğudum artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KBB’ye gittiniz mi peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kız kardeşim de dediğinizin aynısı oluyordu özele gelin isterseniz buradan uzun uzun yazmayalım Yorumla Soran +1 yıl Olur daha önce kullanmadım bu uygulamayı özele nasıl geçiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bilmiyorum ama kullanıcı adımı vereyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emrah280 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazarsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz kullanıcı adınızı verin isterseniz olmadıysa Yorumla Soran +1 yıl Ben takip isteği gönderdim mesaj atamıyorum siz dönüş yapsanız rica etsem Yorumla Soran +1 yıl Xyz die baslıo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafayı sıyırmışsının demek ki 😅😅
Çözüm kbb doktoru geçmiş olsun
Gitmediğim doktor kalmadı hepsinde sonuçlarım temiz çıkıyor antidepresan kullandım fayda etmedi kafamı koparmak istiyorum
Nörolojiye gözük yaş kaç
Oda temiz 18
Şimdi bir şey yazacam da kaldırırlar içine s. k kaçmış 😅😅
Komikmisin ya
Ya aklıma Recep İvedik geldide 😅😅
Senin başına gelsin ben o zaman görürüm beni
Ya bir an onun gibi oldu özür dilerim 😅
Psikiyatrist doktorun ne dedi sana ne verdi
Bende ilaç alıyorumda
Kes
Yok valla selectra rexapin ve dideral
Sinuzit olabilir mi
Baş dönmesi yaparmıki
Vertigo olabilir
Doktorlar değil diyor ama sağa yatınca başım dönüyor
İç kulak iltihabı olabilir
Orta kulak iltihabı vardı ama geçti fakat baş dönmelerim devam ediyor
Annemde aynı sorun vardı goturmedik doktor bırakmadık. En sonunda enfeksiyon beyine ilerledi öldü
Ya korkutmayın beni
Orta kulak iltihabı vardı temiz çıktı sonuçlarım şu an mr da temiz
Şeker hastalığı var mı sende.
Yok hayır 18 yaşındayım
Orta kulak iltihabı geçti ama
Şuanda beni tedirgin ettiniz panik bir insanım zaten orta kulak iltihabım geçti yinede bişey olur mu
Olmaz
Tansiyon
Vertigo
Doktorlar değil dedi
Olmaması çok iyi o zaman tansiyondur tuzlu ayran işi çözer deneyebilirsiniz
Tansiyonumda normal
Ama sağa yatıncada dönmem artıyor doktor kristal kayması değil dedi o zaman ne olabilrki hayattan soğudum artık
KBB’ye gittiniz mi peki?
Benim kız kardeşim de dediğinizin aynısı oluyordu özele gelin isterseniz buradan uzun uzun yazmayalım
Olur daha önce kullanmadım bu uygulamayı özele nasıl geçiliyor
Bende bilmiyorum ama kullanıcı adımı vereyim
Emrah280
Özelden yazarsınız
Siz kullanıcı adınızı verin isterseniz olmadıysa
Ben takip isteği gönderdim mesaj atamıyorum siz dönüş yapsanız rica etsem
Xyz die baslıo