Doktor anksiyete ve OKB teşhisi koydu ilerlemiş dedi ve ilaç yazdı aldım ama kullanmaya korkuyorum fulsac ismi kullanan var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende psikiyatr gitmek istiyorum dusuncelerimi iyice kontrol edemiyorum vs ilaclardan da korkuyorum bagimlilik yapar diye bende bilemedim kanka ya
Sende de mi anksiyete var
Kendimi sevmiyorum ozguvensizlik had safada buyuk ihtimal okb kaygi bozuklugu sosyal anksiyete falan diyicek bu aralar uyurken bile stresten kalbim sıkısıyo psikologa ki gitsem psikiyatre mi bilemedim
Toplum içinde konuşmaktan mi cekiniyorsun, ileriye dönük kötü senaryolar mi yazıyorsun yoksa sürekli herşeyi kontrol mü etmek istiyorsun hangisi
Kimsenim beni sevmiycegini dusunuyorum kariyer delisi olan ben üni gitmek istemiyorum herkes kotu diyorum kimse sevmez kazik yerim vs hayattan soyutladim kemdimi bide surekli takintili dusunceler geliyo 1 ay once biri bama bir sey demis mesela onu dusunup semaryo kuruyorum kafamda konusmaktan da evet cekiniyorum
Bence önce psikologa git sonra o seni yönlendirir eğer çok kötüysen psikiyatra git ben yıllardır gitmedim doktor ilerlemiş dedi ilaç kullanmam gerekirse de kullanıcam çünkü bu şekilde daha kötü oluyor kariyerini de sakın birakiyim deme herkes gelip geçiyor kariyerin seni bırakmıyor inan dünyanın en güzel kadını en iyisi de olsan sevmeyen sevmiyor önce kendini sevmeyi dene
Haklisin ben insanlari fazla onemsiyorum onlar yuzunden hayatimi mahvedicem😭
İnsanlar seni sevse ne sevmese ne benim okul bitti o kdar çevrem vardı inan hepsi dağılıyor bir dünya akrabam var zor animda birini yanımda göremiyorum hepsi gelip geçici sonunda yine kendinle kaliyorsun hem İnsanlar sevecekse kusurlarıyla sever sevecegi yoksa da dünyanın en mükemmel insanı ol yine sevmez
Ya mesela hayatim boyunca hic aldatilmadim bildigim kadariyla tabi ama su aralar aldatilma korkusu basladi butun erkeklere bana yaklasan uzaklasiyorum benden daha guzeli daha basarilisi varken beni niye sevsin secsin diyorum boyle dusundukce kahroluyorum
Bende önceden senin gibiydim daha güzel olursam sevilirim diye düşünürdüm sürekli süslenirdim kendimi övmek istemiyorum ama sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli ve çevrem tarafından da bayağı beğenilen biriyim cevredekiler sen buna nasıl baktın derdi hep ve o kişi benim 50 yaşındaki kadinlarla hatta travestilerle aldattı seven insanın gözüne zaten dünyanın en güzel kadını sen olursun mesela o yakışıklı değildi ama benim gözümde Brad bidd gibiydi
Yani sevmeyen insan sevmiyor canım seven insan da her halinle seviyor
Haklisin aldatmanin pek dis gorunusle alakasi yok bunlari kafama yerlestirmek istiyorum ama zorlaniyorum ya icime islemisim sanki degersiz bi insan oldugumu
Ama bence sen önce kariyerini al sonra bak bu işlere hiçbir erkeğe güven olmaz işin elinde olsun
Psikologa gidim bakalim belki iyi gelir bilemiyorum
Haklisin kimseye guvenilmez
Ben ilaç aldım yan etkilerinden korkuyorum yarın deniycem bakalım git sende aksatma
Umarim iyi gelir🥹
İnşallah canım sende aksatma git mutlaka
Derdin ne banada söyler misin bende doktora gidicem ölmek istiyorum çünkü dayanamıyorum artık napıcam senin ne sorunun vardı benimkide baya ilerlemiş galiba çok kötüyüm anlat lütfen
Kafamda sürekli kötü senaryolar kuruyorum senin sıkıntın ne
Of sen aynı bensin demekki bende de aynı hastalık var gittiğinde ne ilacı verdi sana bende çok büyük sıkıntılar var ölmek istiyorum ve ortada bir şey yokken aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor geleceği düşünüyorum nlacaz diyorum ölüp gidecez diyorum yaşamanın anlamı yok diyorum boşuna yaşamak istemiyorum delirmek üzereyim
Sende de anksiyete var sürekli birşeyleri kontrol etmek istiyorsan OKB de var gitmedin mi doktora ilaç yazmadı mi sana
Gittim antidepresan yazdı ama bu kadar kötü değildim bu sıralar kötü olmaya başladım anskiyete bozukluğu zaten var bende panik atak geçiriyorum OKB de var büyük ihtimal onunda tanısını koyarsa ilaç yazar tekrar çünkü daha kötü oldum ilaçlar yetmiyor iki tane antidepresan kullanıyorum şu an
Kafana göre kullanma bence doktora söyle etkisi olmadı diye o yönlendirsin çoğunun etki etmesi 1 ayı buluyormus hangi ilaçları kullandın
Kullan bir şey olmaz sadece uykun gelir
Ama kullananlar kaygılarım azaldı diyor
Çünkü ilaç görevini yapmış
Bu iyi bit şey aq
Evet ama işte yan etkilerinden korkuyorum ilk defa kullanıcam
Doktor verdiyse bildiği vardır
Bakıyım çok kötü olursam bırakırım
Kullanma ya at gitsin
Neden
Daha kötü olursun
Kullandın mı nasıl yapıyor
Kulanma