Ya zayıf kızları görünce moralim çok bozuluyor 83 kiloydum bir ayda 5 kilo verdim 15 cm inceldim 77 kiloyum ama artık hızlanmak istiyorum 2 ayimdayim birden 65 felan olmak istiyorum 😭 hızlı detoks önerisi felan istiyorum
Bir an önce 65 kilo olmak istiyorum. Hızlı kilo nasıl veririm 😭?
Merhebaler ilk olarak kendimi tanıtmakla başlayayım ben uzun sporculuk yaptım ve sporculuk dönemimde birçok türkiye derecesi elde ettim milli takımı temsil ettim akabinde 10 yıl kadar antrenörlük yaptım ve birçok milli sporcu yetiştirdim. Bu işi temelden alanlardanom 10 yaşımdan sınra spor salonunda büyadüm spor lisesi okudum bedeneğitimi okudum ve bu alanda yüksek lisans yaptım eğer gerçekten beni dinleyeceksen bu gelişim ve değişimini destekleyerek şuanki halinden çoook daha iyi konumlara seni getirebilirim
Zayıflamak iki temel şey üzerine kuruludur beslenme ve spordur sen beslenmene dikkat edersen sporunu dengeli bir şekilde düzenli bir şekilde yaparsan hiçbir şekilde kilo almazsın kolayca kilo verirsin yeter ki disiplin olsun
Bu is sabır işi ilk aylar odem attin bundan sonraki aylar zayiflamada yavaslik olur normal olan o ama en az 6 ay sonra bu istedigin kiloya ulasman mümkün birden mucize bekleme bu arada goguslerinlede ilgilen sıkılaşsin
Hızlı kilo verdiğinde o deriler sarkacak, psikolojik bunalıma gireceksin keşke eski halimde olsaydım diyip kilo almaya çalışacaksın. Yavaş kilo ver yağ yak kas inşa et
Çok hızlı kilo verme. Çatlak oluşması durumunda bu seferde çatlaklara takılırsın. Uygun kaliteli sıkı korseler kullan mutlaka. Bol bol bölgesel egzersizler yap Sayılara alıştığında sayı ve tekrar ölçütünü arttır. Aktardan mısır püskülü al Demle ve bol bol iç. Harika ödem attırır ve idrar söktürücüdür. Egzersizleri atlama asla Lif yönünden zengin gıdalar tüket ve uygun ölçüde tüket Mısır püskülü tarifini bilmiyorsan tam tarif veriyim. Ayrıca birkaç bitkisel yol daha mevcut👌🏼 İstikrarlı ol Başarılar
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki kilo verirken korse takım mi hep sarkma olmasın diye
Özelliklerde egzersizlerde tak mutlaka Gündelikte ise fazla sıkmayan ama destekleyici korse kullanman daha sıkı yapıya sahip olmana ve kısmi olarak gün içinde yağ yakımına yardımcı olur
Çok hızlı kilo verirsen aynı hızda kilo alırsın. Ayrıca çatlaklar oluşur. Ben de 50 kiloyum ama belim kalın napsam da inceliyor napim yani? Çok da önemli degil
Ulan kel bile ilacı olsa başına süremiyor sen ne yaşıyon anlamıyorum ki gecenin 1'inde wp de ingilizce dersi mi olur awq neyse dağ başını duman almış yürüyelim arkadaşlar. Büte niye kalmışlar çalışsalarmış
Wuahhahahha temel ingizlice yok hepsi 10.20 almış bu arada bende kaldım büte ama finale gidemedim hastaydım yiksa girsem geçerdim onlar tembel olduğu için kaldı😂ben öyle değil sonra sen anlat dediler bende kiyamadim 9.. gece 1 arası soru çözümü konu anlatami felan anca 1 oluyor
İngilizceden 10 20 alan birine bırak büte kalmış bide kitabı sksan daha cok keyif alır gene anlamaz uğraşmaya değmezde o göbeği ne yapacaz ajansbnksnenen aklım onda
No no , you take it yani surayinin icine , salatalik dogrican. Limonu salataliga sikacan. Sonra siktgin limonu dogrican. Ve tarcin cubugunu hepsini surayin icine koycan. Ustune kaynar su ilik olsun gun icinde ic. Youtube > full body workout yaz
1hafta ic , bir hafta icme yoksa vucud alisiyor o detox karisimina. Maydanoz limonda cok iyi , maydonuz kaynatt , sonra limonu ustune sık. Degisik degisik kullan🫶🥰