İlk önce neden ağrıdığına ve nasıl ağrıdığını söyleyeyim. 1 yıl evvel okula gitmek için uyumamıştım çünkü uyku düzenim bozuktu ve okula gittiğimde maalesef okulda uyuya kaldım din dersi gelmişti hoca beni zorla uyandırmaya çalıştı beni tutup ayağa kaldırdı yemin ederim ki uyandığımda ayaktaydım ve gözlerimi açamıyordum zorla kaldırmaya çalıştığı için gözlerimi açmaya çalışıyordum ve işte o günden sonra ağrımaya başladı.
Hani olur ya uzun vakit uyumayıp saatlerce bilgisayara bakınca gelen o göz ağrısı işte o Ağrı var günde 10-12 saat uyuyorum ve hem uyumakta hem de uyanmakta çok zorluk yaşıyorum. Eskiden böyle değildi günde 8 saat uyurdum ve istediğim zaman yatıp kalkabilirdim eskiden gözlerim çok rahattı şimdi ise bir yorgunluk bir ağırlık varmış gibi ayrıca odaklanma sorunu da var biryere odaklanınca gözlerim bulanıklaşıyor uzağa bakınca çok ağrıyor heleki okulda o gözlerim patlayacakmış gibi oluyor. Doktora gittim bana sadece göz damlası yazdı 2 ay kullandım bi değişiklik olmadı hatta onu gözüme damlatınca gözlerime çubuk sokuyormuşum gibi oluyor. Lütfen hayatım bitti resmen, çok mutsuzum gözlerim ağrıdığı için hiçbir şey yapasım yok normalde üşengeç biri değilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsunn.. göz eğzersiz hareketlerini bir dene. Düzenli olarak uygula, o sana iyi gelecektir
Deniyeceğim
Alanında uzman olan bir doktora gitmen gerek değiştir doktorunu
Göz yaşartıcı biber gazi kullan
Eyw karşim geçti ama sanırım artık gözüm yok
Geçmiş olsun ağa hayırlısı olsun inşallah 🙏🤲
Hayırlısı ne zaman başlıyor daredevil mesleğine?
Uzman bir hekime git san tedavi önerecektir.
doktora gitsene
Ya gittim diyorum ilaç yazıp gönderiyorlar ilaçlar bi etki yaratmıyor, ben eğer bu sorunun çözümünü bilen varsa diye yazdım.
Gözünde miyop olabilir
Sanmıyorum gözüm bozuk değil sadece ağrıyor
Gözün bozuktur
Doktor doktor doktor
Ya gittim diyorum ilaç yazıp gönderiyorlar ilaçlar bi etki yaratmıyor, ben eğer bu sorunun çözümünü bilen varsa diye yazdım.