Ne yapabilirim gözünün içinde kırmızı bir perde var umarım kör olmamıştır 😔köyde kaldığım için veteriner de yok?

Benim Happy'mede öyle olmuştu Veterinere götürdüler hallettik :D
Kedilerde böyle birşey var hastalıklara dirençleri düştüğü için gözlerine perde iniyor.
Cok ciddi degildir umarim gecmis olsun size de
şu an sağlam :D Dışarıya gezmeye gitti.
iltihap kapmis sanirim. mutlaka veterinere. gitmesi lazim bu zamana gelene kadar hic fark etmedin mi?
15tane yavru kedi var hepsi de annelerinin yaninda daha yeni oldu zaten
Veteriner bir ilac soyledi alalim bakalim işe yarayacak mi gecmezse mecbur goturecegiz
Ağlıyor mu o? :( mikrop olabilir sanırım kıyamam ya birilerinden rica etsen götüremez mi acaba patates suyu sıkıp gözlerine sürebilirsin iyi olur inşallah
Agrimiyor sanirim oyun oynuyor ama surekli gozu akiyor
Yavru Kedilerde sık olur o gözünü kaybetme riski çok yüksek ne yap et ilçenin barınağını vs ara hizmet için
Veteriner bir ilac soyledi onu bir deneyecegiz umarim gecer
İnşallah geçer bol bol sev benim yerimede kıyamam çok küçükmüş
Cevap
12Cevap
Birilerinden rica minnet arac bulup sehir merkezindeki veterinere gotur. Yazik gunah hayvana
Eczaneye gidecegim onlar da bilir babam tanidik veterineri arayip soracak😔
Son durumu nedir? Eger sikinti halen devam ediyorsa 153 u arayip yardim talep edebilirsin. Ama onlar sokak hayvanlarina destek oluyor genelde.
Haysev den de yardim talebinde bulunabilirsin
Ayni damla damlattik 2kere veteriner bir ilac verdi insallah gecer
Hangi sehirdesin?
Antalya
Uzaksin baya, sakarya falan olsa gelir alirdim. Bugun hic aklima gelmedi biliyormusun. Halbuki butun gun disardaydim.
Yarin ins unutmaz isem veterinerime fotografini gosterip fikir alicam. Burda paylasirim yine seninle. Sende durumunu surekli paylasirsan sevinirim 🍀
Gercekten mi çok sağol ya tabi paylaşırım 😔çok teşekkür ederim yarinki damlalarini damlattiktan sonra aksam soylerim durumunu umarim hicbiseye gerek kalmaz
İns kalmaz
her gun pamuğu ılik çaya batir ve gozlerini onunla temizle. iyi gelir umarim
Deniycem tesekkur ederim😔
ne zamandan beridir bu halde
Dün farkettim
yeniyse kolay iyilesir. mikrop kapmamasina dikkat et. gunduzleri 4-5 saatte bir çayla temizle. geceleri de kulak cubuguyla biraz vazelin sur. ben bu yontemlerle iki kedi kurtardim.:) umarim o da iyilesir
Nasıl çay?
ouuv çok kötü bir durum da şu an daha önce müdahale edilebilirdi hemen bir hekime danışmak gerejb
Veterinere soracak babam olmazsa eczaneye gidip onlara sorariz onlar da bilir
eczane ne bilsin küçük hanım ciddi bir rahatsızlık bu
Veteriner ilac soylemis onu deneyecegim
Gözleri kapanıp yapışırsa ilaç mümkünatı yoksa çay suyunu pamukla kullan soğuk olsun ama yakma hayvanı
Bir yolunu bul ve hemen veterinere götür.
Kıyamam ya umarım bir şeyi yoktur.
Ah kıyamam ya çok kötü olmuş umarım ciddi bir şeyi yoktur🙏
Biz burdan ne söylesek boş veterinere götürmelisiniz kör kalabilir yazık hayvana
ah yavrum 😔 Veterinere götürsene
Yokki yakinda eczaneye gidip sorcam olmazsa onlar da bilir
bir sor bakalım ne dicekler
hiiiih kıyamam ya şehire bir veterinerw götür
Buyuk ihtimal eczaneye gidip soracagim onlar da bilirdir😔
inşallah ölmez ilçe ye götur onu
Kör olabilir
ben çok severim kedileri
bir an önce götur veterinere
Ponçik ya, baya kötü olmuş. İyileşir umarım.
normal bir durum , mikrop kapmasın yeter düzelir o
Gercekten mi insallah biri kapanmisti sonra digeri de kapanmaya basladi umarim bisey olmamistir tesekkurler
la tabi normal bakma millet abartmış , bebekler nasıl kızamık , sarılık geçiriyorsa kedilerdede bu oluyor 😵😂 temiz tut birşey olmaz
Cok kedimiz oldu ilk defa boyle oluyor ondan korktum biraz sagolun
Ayyyy😣😥😓Allahim. yaaa
Oha nolmuş ya
Hastalandi😔
Yaa ne olmuş öyle😦
Hastalandı😔
Geçmis olsun Allah şifa versin😕
Tesekkur ederiz
olum bu ne lan gece görsem altıma scardım
Yazık ya
o ney öyle ya
Veterinere götür