Sağlık Ağız kokusu rahatsız ediyor, karşımdaki kişiye kırmadan nasıl ifade edebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bunu nasıl ifade etmeliyim kırmadan Güncellemeler+1 yıl Güncel Ağız kokusu rahatsız ediyor, karşımdaki kişiye kırmadan nasıl ifade edebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Beraber olduğunuz gün diş randevun oldugu beraber gıtmeyı teklıf et. Oturt koltuğa başka türlü kırmadan zor 0 0 Yorumla
qselenophile Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl rahatsız olduğunu kibar bir dille ifade edin. bu ona bir iyilik olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söylemek değil de şey yapabilirsin naneli şeker al sen ye önce ona uzat sonra çok güzel bunlar ferah ferah yapıyor falan de belki anlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya farklı anlasın istemiyorum bayağı kırılır öyle yapsam anlamaz demi Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Iy iğrenç eder tabi kii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzaklaştırıyor bu durum beni Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmekten en küçük zevk almıyorum Yorumla
Misandrizm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Çok kokuyorsa evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok evet ya nasıl söyleyecem Yorumla Soran +1 yıl Öpüşemiyorum ki hiç Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Beraber olduğunuz gün diş randevun oldugu beraber gıtmeyı teklıf et. Oturt koltuğa başka türlü kırmadan zor
rahatsız olduğunu kibar bir dille ifade edin. bu ona bir iyilik olur.
Söylemek değil de şey yapabilirsin naneli şeker al sen ye önce ona uzat sonra çok güzel bunlar ferah ferah yapıyor falan de belki anlar
Ya farklı anlasın istemiyorum bayağı kırılır öyle yapsam anlamaz demi
Iy iğrenç eder tabi kii
Çok uzaklaştırıyor bu durum beni
Öpüşmekten en küçük zevk almıyorum
Çok kokuyorsa evet
Çok evet ya nasıl söyleyecem
Öpüşemiyorum ki hiç