Biriyle tanıştım çok iyi biri ama ağzı kokuyordu yanına yaklaşınca
bilmiyorum bunun için terk mi etsem yanı soğudum o sırada
ama bilmiyorum kırmadan uyarsam mı
Biriyle tanıştım çok iyi biri ama ağzı kokuyordu yanına yaklaşınca
bilmiyorum bunun için terk mi etsem yanı soğudum o sırada
ama bilmiyorum kırmadan uyarsam mı
Yanii benceee ozur dilerim ama boyle bir durum var. Bildigin birsey mi yoksa rahatsizlik mi gibi sorabilirsin.
Istersen beraber cozumune gidebiliriz. Iyi bir dis hekimi biloyorum gibi oneride bilunabilirsin.
Ha belki o da sogur ayrilirsiniz ya da hosuna gider senin ilgilenmen devam edersiniz.
De diyebilirsin...
Insallah fobik degildir de kabul eder
Gercekten mi 👏👍
Ne dedi
Bugün diş randevum vardı. Dün gece bunu söyledim. Senin çürük var mı dedim yok dedi. Ama diş taşların var farkettim onu dedim. Dişçiden korkuyorum dedi. Ben sevmem direk uzaklaşırım dedim tanam sen uzaklaşma trmizletirim dedi. Ben diş taşları ağız kokusu yapıyor ben çok tiksiniyorum bu yüzden birini terketmiştim direk soğurum dedim
Ay insallah uygulamaya gider.
Sevindim ama cesaretine 😇👍
O da kotu tepki vermemis.
Insallah guzel gider hersey 💚🍀
A a niye : )))
E yani sen haklisin da yapicak birsey yok.
Simdi karar verme ve rest cekme sirasi senin.
bak şöyle yap yüzüne karşı deme de mesajdan diyebilirsin. beni yanlış anlama ama ağzından kötü koku geliyor sanırım görünmeyen çürüklerden veya başka bir sağlık sorunundan da kaynaklı olabilir seni kırmak istemiyorum ama söyleme gereği duydum de. bence en uygun cümleler bu
ne dedi ne dedi
Bugün diş randevum vardı. Dün gece bunu söyledim. Senin çürük var mı dedim yok dedi. Ama diş taşların var farkettim onu dedim. Dişçiden korkuyorum dedi. Ben sevmem direk uzaklaşırım dedim tanam sen uzaklaşma trmizletirim dedi. Ben diş taşları ağız kokusu yapıyor ben çok tiksiniyorum bu yüzden birini terketmiştim direk soğurum dedim. O da hımm anladım dedi
çok iyi söylemişsin bu arada geçmiş olsun
ahahah neden ki çok saçma. kendisinden kaynaklı olan bir sorunu dile getirmişsin neyin tribi ki bu? ve en uygun dille söylemişsin bir de
iyi bari sevindim :)))))
Cevap
4Cevap
Allahım kimseyi sınamasın bu ve benzeri şeyler ole. Zor knka allah yardımcın olsun. Ben olsam diyemem belki de sana tavsiye edeceksem güzelce demeyi dene
İnsan gibi söyle dikkat etsin çocuk değil ya
Naneli sakız al bunu çiğneyen cinsel performansı artıyor de kabını da yer erkekler aptaldır
Sigara kokusumu yoksa diğer türlümü
Dişlerini hangi marka macunla fırçalıyon diye sor
Diş macunu Öner ya da sakız 🙄🥲
direkt söyle ağzın kokuyor de
Yorumlara kahkaha attım dkdjdkfn
Oruç tutuyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?