Sevgilimin geçmiş yaşamı?

Merhaba.
Çok yakın zamanda evleneceğim biri ile alakalı kafama takılan çok büyük bir sorun var. Bu durum için psikoloğa bile gittim ancak fayda yok.. Çok detay vermek istemiyorum ancak sevgilimden istediğim bir şey vardı ve yapmak istemediğini midesinin bulandığını hatta kustuğunu felan söyledi. Bu ilk başlarda problem yapmıyordu ancak zaman geçtikçe daha önce böyle bir şey yaşadığını öğrendim ve geçmişte bunu yaşadığı esnada o kişinin benim kadar sormadığını istemediğini öğrendim. Banada sözler verdi olucağını söylerdi ancak hiç öyle olmadı en sonunda kavga etmiştik zaten. Cümlesinin içinde ''Eski ilişkimi ayakta tutmak için yaptığını'' gibi bir şey söyledi. Bu sefer zihnime daha farklı şeyler gelmeye başladı.
Eski ilişkisini ayakta tutmak için yaptı dahamı değer veriyordu?
Benim zihnimin ne kadar karanlık ve sorunlu olduğunu bildiği halde yapılmıyorsa eğer bu benim için fedakarlık yapmadığı anlamınamı geliyor?
Bir arkadaşım ise şunu söylemişti ''Kıza tramva yaratmış bir olay olmuş sen neden bunu zorluyorsun''.
Ancak işte hissettiğim şey sanki benim çok istediğim birşeyi başkası almış ve bana verilmiyor gibi gibi. Belki çok çocukça düşünüyorum bilmiyorum.
Sizin düşünceleriniz neler? Yardımcı olur musunuz lütfen.

Sevgilimin geçmiş yaşamı?