Sevgilimin geçmişi :/?

Sevgilimle 9 aylık birlekeliğim var herşeyi bütün ilklerini benimle yaşadı. Çok saf temiz bir insan çokta güzel masum birisi. Sadece biraz şımarık ve ilgi isteyen birisi yalnız kalamıyo mu anlamadım ki :/ Ailesi biraz sıktıgı için ve sevgili konusuna baya karşı oldugu için böyle şeyleri uygun görmüyolar hatta birisiyle çıktıgını öğrenince okuldan alıcak olmuslar. Benim sorunum kız arkdasımı çok seviyorum oda beni çok seviyor ama geçmişi çok kalabalık tamam bişey yaşamamıs el ele tutmaktan ve sarılmaktan baska. Çünkü sevgilim bütün gününü evde geçirir yani macburiyetten ailesinden dolayı. Sevgilileriylede hep okulda kafede sınıfta filan bulusmuslar. Ama geçmişi çok kalabalık herkezib 10 15 sevgilisi vardır zamanında onun ise daha fazla dün birini daha öğrendim kalbime bir ağrı girdi çok kötü oldjm sinirlendim sürekli biriyle çıkmıs ayrılmıs baskasıyla cıkmıs hep böyle çünkü hep hoslantıyla cıkmıs ve kısa kısa ilişkiler hiçbirini gerçekten sevmemiş. Ona çok güveniyorum bana herşeyi dogruyla anlattı hiç aşık olmamıs ilk defa sende yaşadm sana aşık oldum çok farklısın çok farklı çok güzel seviyorum seni diyo inanıyorum da. Ama geçmişi neden böyle kalabalım hep eski çıktıklarını öğrenince içim burkuluyo sevmiyosan neden çıkıyosun ki herkezle :/ Yalnızlık duygusumu ilgi mi yıksa dogru kişiyi bulma çabasımı bir anlasam benim bile geçmişim okadar kalabalık değil benden 2 3 kat fazla ve bu benim moralimi çok bozuyo ne yapmaya calısmıs neden herkexzle çıkmıs anlamıyorum sorgulamakta istrmiyorum offf yardım edin ya çok kötüyüm :( dün öğrrndiğimde eski çıktıgı birisini yanş sürekli bunlada çıkmıs onlada çıkmıs öğrendiğimde sabaha kadar uyuyamıyorum sinirden içtiğim sigarnın hatti hesabı yok :/
Güncellemeler
+1 yıl
Yani düşünsenize eşinle yolda yürüyosun aa bak eski sevgilim :/ iğrenç bir duygu :( sevmiyossan çıkma ne anlıyosun ki amacı neydi ki anlamafım off ya
Güncellemeler
+1 yıl
Bide benim bazılarını anlattı ama anlatmadıklarını bildiği bilmiyo arkdaslarından duyuyorum hep yüzünede vurmak istemiyorum
Sevgilimin geçmişi :/?