Sağlık Dişlerimin sağ tarafında yamukluk var, düzeltirsem mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Dislerimdeki sağ tarafta hafif yamukluk var orayi duzelttirmelimiyim?Haa? Dişlerimin sağ tarafında yamukluk var, düzeltirsem mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. şu an yamuk görünmüyor normal. 0 0 Yorumla
QUECHUAı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dişlerin orjinal mi eğer orjinal ise kaplama kesme küçültme vs sakın yaptırma estetik hiç bir işlem yaptırma şeffaf plak kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler hayatim Yorumla QUECHUAı +1 yıl Ne olursa olsun dişlerin ne kadar kötü olursa olsun sağlıklı ise estetik işlem yaptırma doktor yapalım dese de yaptırma diş konusunda bilim yeterince ilerlemiş değil Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 371 cevap paylaştı. Hayır, gereksiz, anlaşılmıyor peki. Benim bir dişim tam 90 derece açıyla. Bugüne kadar umrumda bile olmadı. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ben bir yamukluk görmedim açıkçasıgüzel dişleriniz varama diş teli kullanabilirsiniz eğer bir yamukluk varsa 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yamukluğu görebilen varsa söyleyebilir mi ben sanırım körüm 0 0 Yorumla
kaptankenan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dişleriniz gayette güzel ben olsam hiç uğraşmam hiç gerek yok 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Dişlerin çok güzel, bence gerek yok. Ayrıca çok güzel gülüyorsunuz, dudaklarınız çok hoş. 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Allahın verdiğine isyan etmeyin beterin beteri vardır 0 0 Yorumla
Jülidee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Benimde sağ ön dişim yamuk ama dert etmiyorum, önemli olan sağlıklı olması 0 0 Yorumla
betyyy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dert etme güzelsin işte. Abazalara gösterme güzel yüzünü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dişlerin gayet güzel ve orantılı bence sen sürekli aynada baka baka takıntı haline getirmişsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl elleme hic bisey yok. dokundurup bozma hem dogalligini hem de dislerin sagligimi 0 0 Yorumla
Krrrrbss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gayet düzgün benim üst yamuk biraz ama senin fotoda bile düzgün benim kötü duruyor biraz ne istiyosun kizz 0 0 Yorumla
ZHIXTDZ Takip Et Xper 1 Yaş: 126 +1 yıl Hayir gayet guzel disleriniz var bence guzel bir sorun yok 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bu kadınlar boşuna güzellik hastası demiyorum 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Hayır doğru düzgün belli olmuyor bile gerek yok 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. düzelttirmeye gerek yok bence 0 0 Yorumla
returnedd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl telle düzeltirler bunu başka çaresi yok 0 0 Yorumla
SıvaslıAli58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mükemmeliyetçilikden uzak dur tavsiye 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 335 cevap paylaştı. Biraz da kusurlu olun 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gayet iyi bence 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 680 cevap paylaştı. Evet düzelt tabi tanıdık bir kaportacim var 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Sağlık konusunda 993 cevap paylaştı. Hayırr.. böyle çok güzel😍 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı. Yok be abartma 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 965 cevap paylaştı. gerek yok bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
şu an yamuk görünmüyor normal.
Dişlerin orjinal mi eğer orjinal ise kaplama kesme küçültme vs sakın yaptırma estetik hiç bir işlem yaptırma şeffaf plak kullan
Teşekkürler hayatim
Ne olursa olsun dişlerin ne kadar kötü olursa olsun sağlıklı ise estetik işlem yaptırma doktor yapalım dese de yaptırma diş konusunda bilim yeterince ilerlemiş değil
Hayır, gereksiz, anlaşılmıyor peki. Benim bir dişim tam 90 derece açıyla. Bugüne kadar umrumda bile olmadı.
ben bir yamukluk görmedim açıkçası
güzel dişleriniz var
ama diş teli kullanabilirsiniz eğer bir yamukluk varsa
Yamukluğu görebilen varsa söyleyebilir mi ben sanırım körüm
Dişleriniz gayette güzel ben olsam hiç uğraşmam hiç gerek yok
Dişlerin çok güzel, bence gerek yok. Ayrıca çok güzel gülüyorsunuz, dudaklarınız çok hoş.
Allahın verdiğine isyan etmeyin beterin beteri vardır
Benimde sağ ön dişim yamuk ama dert etmiyorum, önemli olan sağlıklı olması
Dert etme güzelsin işte. Abazalara gösterme güzel yüzünü
Dişlerin gayet güzel ve orantılı bence sen sürekli aynada baka baka takıntı haline getirmişsin
elleme hic bisey yok. dokundurup bozma hem dogalligini hem de dislerin sagligimi
Gayet düzgün benim üst yamuk biraz ama senin fotoda bile düzgün benim kötü duruyor biraz ne istiyosun kizz
Hayir gayet guzel disleriniz var bence guzel bir sorun yok
Bu kadınlar boşuna güzellik hastası demiyorum
Sen fazla aynaya bakma
Hayır doğru düzgün belli olmuyor bile gerek yok
düzelttirmeye gerek yok bence
Ugraş ma zaten güzel gördük dişlerini
Eğer rahatsız oluyorsan düzelttir
İnci gibi. Yamuk değil
telle düzeltirler bunu başka çaresi yok
Mükemmeliyetçilikden uzak dur tavsiye
hayırrr böyle kalsın. çok güzel
İstiyorsan evet