Dış hemoroidim var maden suyunu sağlıklı olması bakımından hergun içiyordum ama korkumdan kesti asitli içmeyin dendiği için sizce maden suyunun zararı olur mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnternette olur gibi şeyler diyorlar asitli olduğu için ama senin yapman gereken bunlar zaten bu bende de vardı hala olabilir belki bilmiyorum bir kaç senedir rahat gibiyim ama senelerce çok çektim şu anda rahat olduğum için sorun yok şimdilik
Hastalığın erken evresinde bol sıvı alımı, diyet, ağrı kesiciler, steroid içeren fitiller ve kremler etkilidir. Ayrıca 'oturma banyosu' denilen sıcak su banyosunun yanı sıra kabızlığı olan hastalarda lifli gıdaların tüketilmesi, şikayetlerin azalmasını sağlar.
lifli gıdaları tüketmek, ılık su banyoları yapmak, oturma banyoları yapmak, doğal bitkisel tedaviler uygulamak, egzersiz yapmak ve stresi azaltmak yer alabilir.
Merhaba teşekkür ederim. Benim normalde böyle bir sorunum yoktu bu yaşıma kadar. Ancak şu an 6 aylık hamileyim yani hamilelikten kaynaklı oluştu bı yere kadar ilerlemesini durdurabilirim. Bunun için ilaç yasak Krem kullanıyorum şu an iki adet gün içinde orayı temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum. Kuru kayısı lifli gıdalar bol meyve sebze tüketiyorum. Kabız olmamak için hergun iki buçuk litre su içiyorum şimdilik yapabildiğim bunlar. Maden suyunu da hamileliğe de faydası olduğu icin doktor içmem gerektigini söyledi ama ben korkuyorum yanma yapar diyr
Evet hamileysen bunun olması normal bu sonradan geçer zaten ilerlemez bunları yaptıktan sonra kendine dikkat ediyorsun pek bir zararı olmaz gibi ama denemek lazım bir tane iç eğer sorun yaparsa bunu doktorunla konuşursun bir şey yapmazsa da yine doktorunla konuşursun temkinli olmak var yine de en önemli şey su içmek zaten hiç yanma oldu mu sende başlangıç olduğu için yanma olmaz aslında ilerledikçe olur yanma ilaca gerek yok krem kullanman yeterli ben iki tane krem kullanıyordum bir tanesi Anestol kremdi en çok onu kullanıyordum acıyı yanmayı azaltıyor o an geçiriyor
Benim kullandığım procto glyvenol. Ve at kestanesi balsamı. Şöyle ki dediğiniz kremi duydum ancak işte hamilelikten dolayı maalesef içeriğe bakıp çoğu ürünü veremiyorlar şimdilik bunlarla idare ediyorum. Yanma bir kaç gün önce vardı hatta gece beni uykumdan uyandırdı nohut büyüklüğünde bir basur memesi çıktı kremleri düzenli kullandığımdan beri yanma durdu diyebilirim oturup kalkarken bazen batıyor
Ooo bu biraz kötüymiş ilk başlarda bu kadar olmaması gerekiyordu aslında evet zorlar maalesef oturup kalkmada yanma olursa daha kötü oluyor ben daha fazlasıyla yaşadım sen hamile olduğun için ona göre şeyler veriyorlar sana ama ilacın adı önemli değil zaten sana yararlı olması önemli sen en iyisi bu maden suyunu doktorunla konuş ona göre içersin içmezsin riske atma normal olsan sorun olmaz da seni bu durumda zorlar yanma uyuyamıyorum diyorsun şu anda benim sol kalça da sorunum var oraya protez takılacak bu yüzden sol ayağımda ağrı oluyor yürümekte zorlanıyorum o yüzden değnek kullanıyorum o bile işe yaramıyor bazen eğer ağrılarım sızılarım artarsa işte o zaman çok kötü oluyor geceleri çok fazla olmasa da ağrım oluyor uyandırıyor oturup kalmam da sorun yaşıyorum üstümü çıkartırken giyerken hele ki sol ayağıma çorabı giyecem diye çok zorlanıyorum çok uğraşıyorum senelerce o basur durumunu da yaşadım hatta benimki daha kötüydü kanama yara oluyordu çok kötü acılar çekiyordum krem kullanınca azalıyordu sonradan nasıl olduysa durdu benim durumum çok bambaşka bir şey seninkisi kısa süreliğine bir şey doğumdan sonra geçer zaten
İnşallah geçer inanın çok zorlaniyorum ama bebeğim için tabi ki katlanmak zorundayım doğuma kadar daha da şişmesi muhtemel ıkınma olacagi için ama Allah büyük yine dediğiniz gibi doktora bir soraym en iyisi
İnşallah sen de sorunsuz şekilde atlatırsın bugünleri bu doktor kontorlünde olursa iyi olur daha kolay olabilir
olmaz