Sizce erkek arkadaşım boynuma bir zarar vermiş olabilir mi?

Gündüz ev temizliği yaptıktan sonra dün alınan kurabiyelerden yemek istedim hatta izin bile aldım. Ama izin vermedi çok sinirlendi ve kurabiyeleri parçaladı. Ben de "diğer insanlar istediği zaman yemek yiyebiliyor" dedim. O da "diğer insanlar zayıf" dedi. Benim zayıflık takıntım falan yok ama bu bana saçma geldi çünkü 45 kiloyum ve ortalamanın epey altındayım. Kendisi Alman ve herhangi bir yerde en ufak bir şeye sinirlendiğinde, mesela markette falan bir şey bulamadığında direkt "burası Afrika değil" gibi şeyler diyip sinirlenmeye başlıyor. Benim de o an aklıma bu geldi ve "o zaman Afrika'da yaşıyor olmalısın çünkü bir tek oradaki insanlar benden daha zayıftır" dedim. Kendisi de 92 kilo. "Kapa çeneni iş yapıyorum" diye bağırdı ve elinde bana vurmak için bir aletle geldi. Aletle vurmadı ama saçımdan çekiştirip başıma vurdu ve kolumu büktü o sırada da boynum kütledi hatta birkaç saniye başımın döndüğünü hissettim. Şu an boyumu çevirirken ağrı hissediyorum kolumda da ağrı var. Sizce bir şey olmuş mudur? Doktora da gidemem, götürmüyor.

Sizce erkek arkadaşım boynuma bir zarar vermiş olabilir mi?