3 gün önce kan verdim ve sonuçlarda hıv için “sonuç için hekiminizle görüşün” yazıyordu bu durum beni tedirgin etti randevum 2 gün sonra pozitif miyim diye aklımı kaybetmek üzereyim

3 gün önce kan verdim ve sonuçlarda hıv için “sonuç için hekiminizle görüşün” yazıyordu bu durum beni tedirgin etti randevum 2 gün sonra pozitif miyim diye aklımı kaybetmek üzereyim

istersen aile hekimine göster. ben geçen haftalarda aile hekimimde hiv testi verdim. bu arada sonuç negatif, endişe etme. pozitif olsa da sadece günde bir hap alıyorsun herkes gibi yaşıyorsun ama negatif senin sonuç.
Hpv diğer testim pozitif çıktığı için başka bir hastalık var mı diye yapıldı test hepatitler ve sifilis de yapıldı sadece hıv için bir şey yazmıyordu çok gerildim e nabız değil bu üniversite hastanesinin sonuç gösterme kısmı
anladım. e nabızda gözükmüyor sanırım sizde de bu testler. bende 1 hafta bekleyip doktoruma sorup almıştım sonucu. hiv belki gizli tutuluyor olabilir sonuç ne olursa olsun, yani panik yapmayın. negatif gelmiş olabilir. en kötüsünü düşünseniz bile diyelim ki pozitif çıktı hayata küsemezsiniz asla, hayatın sonu değil ve tedavisi var. kendinizi yiyip bitirmeyin bence 2 gün bekleyin sonucu öğrenmeye gidersiniz. bu süreçte kendinizi güçlü tutmaya çalışın, zor bir psikoloji maalesef o korku
Aklini neden oynatacaksin ya? Ben olsam 2 gün hic umursamam taki doktorla konusana kadar. Su an negatif ya da pozitif olmasi hic bir sey degil. Konu benim için otoritenin oldugu yere kadar nötr dür. Hayata boyle bak daha da moralini bozuyorsun psikolojini berbat ediyorsun. Degermi?
Cevap
5Cevap
Merhaba, burada böyle yazması çok normal, sonuçların ulaşabilir olmaması adına hekime yönlendirir, endişe etme
bu gilizlik esasında olduğu için bu şekilde yazıyorlardır. ama negatif olsa yazarlardı sanırım. umarım sorun yokur.
neden yaptırdın bu testi
Negatif diyor balım
Negatif olan sifiliz
Negatif yazıyo
Negatif yazan sifiliz
Ürkütücü
Pozitir bankooooo
Maalesef olabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?