Ansiyetem var sürekli olarak ilerde delirirmiyim düşüncesi var akıl sağlığını etkilermi ileri zamanlarda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşın belirtilen aralıktaysa şimdiden profesyonel bir yardıma başlamalısın. Göz ardı etme ileride daha da artıyor.
22 yaşındayım tam 1 senedir sürekli kötü şeyler düşünüyorum herkezden işgilleniyorum sanki herkes komplo kuruyomuş herkes yalancı gibi basit şeyleri yaparken araba sürmek gibi birden huzursuz olup arabayı biyere çekip inesim geliyor kaza yapacağımı düşünüyorum bi işe yoğunlaşamıyorum kısacası korkmaya ve heycanlanmaya başladım psikiyatri içinde iyi şey duyamadım genel olarak ilaç kulanan tanıdıklarım dahada kötü oldugunu soyluyorlar ilaçsız bir şekilde düzelmesi mümkün diyorlar ama pek inanmıyorum
Kimseyi dinleme. Nasıl ki parmak izlerimiz birbirinden farklı herkes için de gecerli bu. Bu duruma doktorlar karar verir ve sen nasıl hissediyorsun tek önemli olan bu. İnsan her zaman her koşulda kendine yetemez. Rahat hissedeceğin bir tedavi bulana kadae gerekirse istediğin kadar hekim değiştir tabii bu sırada da sen yine kendine iyi gelmeye çalış. İlaçlar mucize değil ne seni olduğundan bambaşka biri yapar ne de olmayan bir şeyi alevlendirir. Ona doktor karar verir. İlla ilaç kullanmak zorunda da değilsin ayrıca önce bir psikolog ya da terapistten yardım alabilirsin. Çoğu sorunumuz anlatamamaktan anlaşılamamaktan ortaya çıkıyor belki de sadece dinlenilmek istiyorsun :) bir dene bakalım iyi gelecek mi :)
Teşekkür ederim deneyeceğim :)
Evet doktora git mutlaka verdikleri ilaçlar çok rahatlatıyor ben antidepresan kullandım ilacım bitti yine biraz ruh halim kötüleşti ama eskisi kadar bunalmıyorum. Hepsini geçirmese de en azından yüzde ellisi gitti gibi bir şey. İlerleyen zamanda ne olur bilemem ama mutlaka doktora gidilmeli yoksa çok daha kötü oluyor
Rica ederim umarım dilediğin yardımı bulur daha iyi hissedersin. Hatta burada olursak haber verirsin geçti bitti diye :)
@pluviofilllll kesinlikle. Gecikmek daha kötü hâle getirmekten başka işe yaramıyor ben de deneyimledim maalesef.
Delirebilirsin her an.
Delirmişsin çoktan