Sağlık Sizce kaç kilo verince bacağın inceldiği fark edilir? idosko Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 1 2 kiloda sadece gobek eriyor bacakta pek fark olmuyor ya merak ettim 3 5 kilo 5 10 kilo 10 15 kilo 15 20 kilo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kaç kilo verince bacağın inceldiği fark edilir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sjskdkdkdn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence kiloyla alakalı değil. Bacak anternamnıyla falan alakalı. Zayıf olup bacak kalın da olabilir. Bol yürüyüş inceltiyor. 4 senedir yürüyorum şu an menunum 0 2 Yorumla idosko +1 yıl Iyi de kilo verince de inceliyor illa ki sonucta orada da yağ eriyor Yorumla Sjskdkdkdn +1 yıl Yani evet ama birebir antreman kadar etkili olmaz bence Yorumla
AzraaTuran Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl abla belkide genetiğinde kalın bacak vardır veya bacak kemiklerin iridir. Bende de öyle kilo veriyorum ama bacaktan hic gitmiyor 0 1 Yorumla idosko +1 yıl Yoo Ben verince gayet de inceliyor alinca da kalinlasiyor Yorumla
celalettinckr Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Kilo vrrmenin bacaklara fazla etkisi olmaz bölgesel incelme yani spor yap 0 2 Yorumla idosko +1 yıl Illa ki oluyor Yorumla celalettinckr +1 yıl 5 kiloda 1 gram gider Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslında kilo vermeden de sıkılaşarak fark edilebilir 0 0 Yorumla
Bulunan_balık_memo Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bacak incelmez ablacım onu unut 😐 0 2 Yorumla idosko +1 yıl Gayet de incelir Yorumla Bulunan_balık_memo +1 yıl Kolay gelsin o zaman 🤷♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kiloyla alakalı değil. Bacak anternamnıyla falan alakalı. Zayıf olup bacak kalın da olabilir. Bol yürüyüş inceltiyor. 4 senedir yürüyorum şu an menunum
Iyi de kilo verince de inceliyor illa ki sonucta orada da yağ eriyor
Yani evet ama birebir antreman kadar etkili olmaz bence
abla belkide genetiğinde kalın bacak vardır veya bacak kemiklerin iridir. Bende de öyle kilo veriyorum ama bacaktan hic gitmiyor
Yoo Ben verince gayet de inceliyor alinca da kalinlasiyor
Kilo vrrmenin bacaklara fazla etkisi olmaz bölgesel incelme yani spor yap
Illa ki oluyor
5 kiloda 1 gram gider
Aslında kilo vermeden de sıkılaşarak fark edilebilir
Bacak incelmez ablacım onu unut 😐
Gayet de incelir
Kolay gelsin o zaman 🤷♂️