Sağlık Özel bölgenin tam ucunda Bi yumru çıktı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Klitorisin üstünde derinin altında bir yumru var derinin altında renksiz lütfen bilgisi olan yazsın bu nedir 😢utancımdan doktora gidemem Güncellemeler+1 yıl Hastaneye gittim kıl dönmesi varmış doktor iğneyle ucunu deldi çıkarmaya çalıştı canım çok yandı 😢eğer gitmezse ordan tekrar gel dedi Özel bölgenin tam ucunda Bi yumru çıktı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl cinsel temas yaşamadıysan önemli bir şey değildirbelki de bir sivilcedirdokununca acıyor mu peki 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sivilce olabilir yağ bezesi olabilir 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sivilce değil nohut tanesi kadar büyüklükte 😢 Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Tam nerde Yorumla Soran +1 yıl Özel bölgenin iç kısmına gelmeden beyaz deri üstünde Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Tamamen yağ bezesi Yorumla Soran +1 yıl Zararlı mı nasıl geçicek Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Zarali olup olmadığına doktor karar verecek Yorumla Soran +1 yıl Eğer geçerse zararsız mı oluyor Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Geçerse zararsız oluyor geçmezse aldirman lazim Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar süre gerekiyor geçmesi için of orada iz kalıcak ya😔 Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl İz kalmaz merak etme 2 haftadan dağılır ya da ufak ufak sıkarak topla Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta ekliyim geçmezse giderim o zaman hangi bölüm bakıyordu Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Öncelikle sıka sıka topla sonra kadın doğum yönlendirsjn Yorumla Soran +1 yıl Sıkarsam belli tehlikeli olur Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Dert değil ufak ufak toplansın Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nasıl bir yumurta yağ bezesi olabilir mi? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yap bezesi tehlikeli mi nohut tanesi kadar bu derinin altında ama Yorumla Kmldr +1 yıl Bende de çıkmıştı bilmiyorum ki seninkisi de deri altı genelde yağ bezesi olur bilmiyorum sende ne var nasıl bişey belki kıl döndü belki sivilce Yorumla Soran +1 yıl Kıl dönmesi nasıl oluyor of ya başıma gelmeyen hastalık kalmadı 😢 Yorumla Kmldr +1 yıl Böyle Herşeyi dert etme basit bişey de olabilir sakin Yorumla Kmldr +1 yıl Sana démistim Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Doktordan utanılırmı yaa vay anam vay 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 648 cevap paylaştı. Sivilce gibi bişi olabilir mi 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Virüs olabilir siğil gibiyse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cinsel temas yaşamadıysan önemli bir şey değildir
belki de bir sivilcedir
dokununca acıyor mu peki
Sivilce olabilir yağ bezesi olabilir
Sivilce değil nohut tanesi kadar büyüklükte 😢
Tam nerde
Özel bölgenin iç kısmına gelmeden beyaz deri üstünde
Tamamen yağ bezesi
Zararlı mı nasıl geçicek
Zarali olup olmadığına doktor karar verecek
Eğer geçerse zararsız mı oluyor
Geçerse zararsız oluyor geçmezse aldirman lazim
Ne kadar süre gerekiyor geçmesi için of orada iz kalıcak ya😔
İz kalmaz merak etme 2 haftadan dağılır ya da ufak ufak sıkarak topla
2 hafta ekliyim geçmezse giderim o zaman hangi bölüm bakıyordu
Öncelikle sıka sıka topla sonra kadın doğum yönlendirsjn
Sıkarsam belli tehlikeli olur
Dert değil ufak ufak toplansın
Nasıl bir yumurta yağ bezesi olabilir mi?
Yap bezesi tehlikeli mi nohut tanesi kadar bu derinin altında ama
Bende de çıkmıştı bilmiyorum ki seninkisi de deri altı genelde yağ bezesi olur bilmiyorum sende ne var nasıl bişey belki kıl döndü belki sivilce
Kıl dönmesi nasıl oluyor of ya başıma gelmeyen hastalık kalmadı 😢
Böyle Herşeyi dert etme basit bişey de olabilir sakin
Sana démistim
Doktordan utanılırmı yaa vay anam vay
Sivilce gibi bişi olabilir mi
Virüs olabilir siğil gibiyse
sağlıkçı olarak görsem derim ne olduğunu
patlat