2. Araba olarak alıcam keyif için Çok hoşuma gidiyorlar. Arıza durumu nedir ne kadar yakar daha önce hiç binmedim ama aşırı beğeniyorum tip olarak ne gibi sorunlar yaşarım neye dikkat etmeliyim?
Hellö! Benim ayağımı yerden kessin işimi görsün ben zaten arabama temiz bakarım dikkatlı kullanırım dersen sağlam bir tofaş araba bulursan alınır neden alınmasın
Sanada hellooğ! Ayagimi yerden kessinden ziyade zevk icin aliyorum ya. Tipi hosuma gidiyor birde kan kirmizisi renge boyatmak hobi amacli ugrasmak istiyorum sadece :) degerli yorumun icin tesekkur ederim eig adayı :)
Keyfi kullanım için alınabilir. Ben de Tofaş seviyorum; ama ikametim, sıkıntılı bölgede olduğundan dolayı Tofaş'lar çok çabuk çalınıyor. Bu yüzden almaya en üşendiğim arabalardan. Yakın çevrede mülteciler (Suriyeliler) ve Romanlar bulunuyor. Güvenilir bölgede yaşıyor olsaydım, zevk için kambur kasa Murat 131 Kartal alacaktım. Gerekirse yarı hurda halini bulmuş olsaydım, Fiat Egea parasına restore yaptırmıştım.
Hayır keko felan degilim. Niye jeko olarak nitelendiriliyorum? Sadece tipi hosuma gidiyor ayrica keko olsam da size ne ki bu durumdan. (Sağlık personeliyim)