Dün sabah da gittim sabah vakti köpekler oluyor. Ve dükkanlar falan da kapalı oluyor insanlar pek olmuyor etrafta.
Ne yapmalıyım? Öğlen git demeyin ignenin saatleri var 12 saate bir vuruluyorum. En uygun saatler 9 civarı..
Dün sabah da gittim sabah vakti köpekler oluyor. Ve dükkanlar falan da kapalı oluyor insanlar pek olmuyor etrafta.
Ne yapmalıyım? Öğlen git demeyin ignenin saatleri var 12 saate bir vuruluyorum. En uygun saatler 9 civarı..
şu an temin edemeseniz bile ileride ultrasonik köpek kovuculardan almanızı tavsiye ederim. Köpeklerin büyük çoğunluğunda işe yarıyor. Size yaklaşırsa düğmesine basarsanız cihazın sesinden rahatsız olup kaçacaklardır. En etkili Çözüm yolu bu sanırım.
Cevap
12Cevap
Korktuğunu belli edersen köpekler senden üstün olduğunu düşünüp sana havlarlar, korktuğunu belli etme he yine havlarlarsa yer eğil taş alıyormuş gibi yap normal sokak köpeğiyde kaçar zaten
Saldırırlarsa sesini yükselt ve üstlerine yürü. Sakın kaçma. O an korkma. Saldırı bitince kork korkacaksan.
Köpeklerden korkun belli etme eğer üzerine gelen varsa yüksek sesle sen onun üzerine git o senden korksun o zaman sen değil o senden kaçar
Yerden taş alıp firlatiyormus gibi yapın ard arda 4 5 kere gelemezler.
Çok katlı giyin ıssırsalar bile elbise zarar görür
Bodyguardlık ilanınızı gördüm de bu iş için gönüllü olarak talibim :) köpeklerle aram iyidir
Köpekler sudan korkar sıkmalı su al yanına derim minik bir çözüm
Kaçma sakin ol koklar gider baktın saldırıyor eline değnek al kafasına kafasına vur
Çok uzakmı gidicen her?
Yarım saat yürüyerek
Dolmuş taksi yokmu
Para yokki
Ne kadar taksi orada
Pahalı abi binemem
Yaz bana bi
1-2 ekmek götür yanında ver yesinler
elinde sopayla git
İğneyi önce köpeklere vurdur 🤪
Kemik ver bisey yapmz
Ah bebeim ah bebeim yakında