Ben her sabah zeytinyağı içiyorum kabız olmamak için. Zayıf olduğum için kilo da almak istiyorum ama zeytinyağı zayıflatır mı kilo mu aldırır? Makat çatlağı ve hemoroid (basur) olduğu için zeytinyağı iyi gelir diye içiyorum daha rahat tuvaletimi yapabiliyorum☺️☺️Zayıflatır mı zeytinyağ içmek zayıflamak istemiyorum kilo almak istiyorum hem sağlıklı beslenip hem kilo nasıl alıcam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Sağlık açısından yapabileceğin en doğru şeyi yapıyorsun evet tuvalet ihtiyacını çak rahat yapabilirsin. Ve çok sağlıklı
Ayrıca zeytin yağı zayiflatmaz sağlık kaynağıdır.
05 Yorumla- 10 ay
Evet çok sağlıklı ben kaç kere dedim herkes içme falan diyor ama sağlıklı diyorum onlar bağırsakların bozulacak miden bozulacak falan diyorlar ama bilmiyorlar ne kadar sağlıklı olduğunu ve kabız olmam çok rahat tuvaletimi yapabiliyorum istediğim şeyleri yiyorum yanına ayran veya salata yiyip içiyorum ama sabahları zeytinyağı içerim hep
- 10 ay
Benle müthiş sen doğru yoldasın.
Bizde evde sabahları özellikle zeytin yağı pul biber ve kekik yaparız.
Çok güzel oluyor sağlık ve bağırsak sağlığı açısından sen bilmeyen ön yargılı insanları - 10 ay
Dinlemiyorum onları zaten her sabah erkenden yemek yemeden içiyorum ve tuvaletimi daha rahat yapıyorum daha rahat geliyor. Basur ve makat çatlağı olduğu için kendim zorlamadan yapmak istiyorum tuvaletimi o yüzden içiyorum sabahları aç karnına. Bide her gün yiyip oturuyorum bağırsaklarım tembelleşiyor o yüzden zeytinyağ içiyorum. Doktor ilaç vermişti ama ilaçtan daha sağlıklı zeytinyağı
- 10 ay
Evet ama... Bşraz hareket yapki metabolizma da çalışsın harekete geçir organlarına hep oturmakta iyi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- 10 ay
Çok faydalı benncok severim ama zayıflatmaz diye düşünüyorum sonuçta yağ yani
04 Yorumla- 10 ay
Ahaha spor yap spor
- 10 ay
Ben kilo vermek istiyorsun sanıyordum 😅, o zaman yine yürüyüşü bırakma günlük hafif tempolu yürü dolaşım sistemi aktif olsun ama bol bol ye
- Gizli Üye(45 üstü)10 ay
"İstanbul seni hapsetmiş, eski bir bandı kaydetmiş"
02 Yorumla- Cevap sahibi10 ay
Yanlış soru ama olsun dinle güzel şarkı
- 10 ay
daha fazla kilo alırsın
02 Yorumla- 10 ay
yürümek az yemek su içmek lazım.
- u10 ay
kaç kalori aldığına göre değişir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında