Psikologtan destek almam lazım zaman kaybrtmeden ama özel klinikler aşırı pahalı devlette anca ilaç verip göndericek ki hamileyim ilaç kullanmak istemiyorum maddi durumumda çok yok ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Online psikolog mi olur türk klasiklerini okumaya başla terapi gibi ya da yüz yüze git psikologa
Ücretleri çok pahalı
Ozaman online bak yapacak bir şey yok ama youtube de izzet güllü var bir bakın derim
Baktım telkin falan da denedim ama işe yaramıyo
Online bak ozaman googleye yaz ya da instegramda video felan çekiyorlar denk gelirsin
Psikolog ilaç yazmıyor
Devlet hastanesinde psikiyatrist var ve yazıyorlar psikologlarin hep klinikleri var onlarda çok pahalı
2-3 sene bekle ben tedavi ederim
Kuzenimde bı mezun olsa onada olucamda daha var ben çok yoruldum böyle yaşamaktan
Ailene ve yakındakilere terapi veremiyorsun
Niye yasak mi
Neden ki başka psikolog bulsam da yok işte ya
@Oelwoeowpwpw yasak değil kendi duygularını katarsın ve objektif olamazsın
Ablacim ne sıkıntın var
Böyle insanları görünce çözüm bulmadan geçemiyorum soruyu ya
@Oelwoeowpwpw OKB var 3 senedir bir şekilde üstesinden geliyodum ama bu aralar arttı
El yıkama temizlik düşünce mi yoksa nasıl bir şey
@Oelwoeowpwpw koronadan kaldı işte sürekli mikrop virüs kapma korkusu dezenfektansiz yaşayamaz oldum tam hafifledi gibiydi eşimde uçuk çıktı bende bunu internette araştırdım aman Allahım neler neler gördüm öyle bı alevlendi ki şimdi baş edemiyorum
Sen kafanda büyütüyorsun bunu aklımıza günde milyonlarca düşünce geçer iyi veya kötü birisini umursarsan sürekli o senin aklına gelir vesvese gibi düşün bunu umursamicaksin aklıma geldiği zaman umursama sakın umursadigin zaman koskocaman bir dağ gibi olur kafanda o küçücük saçma düşünce aslında sende saçma olduğunu biliyorsun ama durduramıyorsun aklıma geldiği an ne ile meşgulsen devam et düşünememeye çalışma ne kadar çok zorlarsan okadar çok gelir aklina takıntı yani bu yapma dediğin şeyi yapıyor beyin bu dediğimi yap bir süre sonra aklına bile gelmez
@Oelwoeowpwpw çok deniyorum üstüne gittikçe büyüyo sanki heryerdeler gibi
Diyorum işte üstüne düşersen düşünürsen daha çok buyur daha çok gelir aklina maalesef aklına gelsede umursamicaksin vesvese bu araştır istersen dinde bile vesvese bu
@Oelwoeowpwpw çok araştırdım zaten her dönem farklı şeyler yaşadım dini takıntıları yendim umursamadım ama hastalık kapma korkusunu yenrmedim bu yüzden destek almak istiyorum
Vereceği şey ilaç olur büyük ihtimal senin kendinde bitiyor iş doktor beynini açıp düzeltemez yardımcı olur sadece
@Oelwoeowpwpw orası öyle
BİM.
Hayr olsun noldu
Obk hastası biriyim 3 yıldır bir şekilde idare ettim ama şu aralar aşırı arttı ve deliricek gibi hissediyorum korkuyorum
İlac alıyor musun
Hayır hiç kullanmadım dediğim gibi bir şekilde üstesinden geldim ama bebeğim doğunca bu dahada artar eminim kurtulmam lazım
Dogmadan kuruntu yapma belki emrd yapılabilir, ekle konusuruz
Kuruntu değil kendimi biliyorum okb nin genel olarak hepsi kötü ama benimki virüs kapma korkusu koronadan kaldı ve bu ara tetiklendi
Eşinle durumun nasıl
Çok iyi zaten başkası olsa çekmez gerçekten evde hep benim kurallarım geçer o da saygı duyar ama çocuk doğunca değişir bu iş gibi geliyo
Şimdiden onu düşünme dilersen bi destek al
Zaten amacım o destek almak ama ücretler aşırı pahalı 1 seans 2000 devlette de ilgi 0 zaten anlatmama gerek yok napicam bilmiyorum ya
Ekle dilersen konusuruz
Psikolog musun
Değilim ama farklı anlarım