Arkadaslar online bi psikologa ihtiyacim var..ama ucretsiz olursa daha iyi..yardim lutfen.
Online bedava psikolog sitesi biliyor musunuz?
Online bedava psikolog sitesi biliyor musunuz?
Merhabalar, Gokce ben 17 yasindayim. Durumum nedir bende tam olarak bilmiyorum. Şimdiden yardımcı olmanız dileğiyle.
Öncelikle gün içinde düşüş çıkış çok fazla oluyor kendi kendine toplanıyor veya düşüyor herhangi sebebi olmadan ve bu da benim günlük yaşantımı akışı etkiliyor. Sinirlenince soluksuz uyuyorum uykuyu seven biri değilim normal şartlarda.
Karşılıklı gergin diyaloglarda sinirlenince yüzüm kızarıyor ağlama hissi geliyor ve kafamın içi yanıyor çoğu zaman ağlıyorum en sonunda.
sebepsiz yere çarpıntı oluşmasını hiçbir zaman anlamış değilim oturduğum yerden bir anda çarpıntı başlıyor. Benim en çok merak ettiğim kısım gün için de düşüş veya çıkış ın sebebi neden kaynaklı bunun cevabını çok merak ediyorum
Bende senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum hatta öyle bir hale geldim ki artık yeni sınıfımdan bir kısmı benden nefret ediyor içimden geldiği gibi davran diyorlar ama bende bilmiyorum içimden ne geliyor çook kötüyüm😭
Merhaba, 4 aylık evliyim, eşim eski kız arkadaşını Facebook üzerinden aratıyor, ben çok rahatsız oluyorum, bu konuyu onunla konuştum, ortak bir arkadaş evlenecek, nişanı olacakmış diyince merak ettiğini söyledi, birde ben mutluyum herkes mutlu olsun istiyorum dedi, mesela vicdan yaptığı için merak ettiğini söyledi.. bu olayın üzerinden bir hafta geçti ve face uygulamasını o zaman dondurmuştu, bugün tekrar baktım ve yine arattigini gördüm sizce ne yapmam gerekiyor
Merhaba ; Tekrar konuş veya başka yolları var :)
psikologum com diye bir site vardı ama online sistemi varmı hatırlamıyorum.mesaj yollamıştım dönüşü hızlı oldu ama bence normal psikologlar bile iyi değilken online destek ne kadar iyi bilemem.
siteyi tam olarak yaza bilirmisin? psikologum.com yazdim olmadi
Merhaba, Psikolog değilim ama Yardımcı olabilirim.
@GezginciGezer merhaba piskolog degilseniz nasil yardimci olucaksiniz
Online olanlarda ücretli malesef.Sorunun nedir tam olarak.En azından destek olmaya çalışyım.
Cevap
10Cevap
onlineterapiler.com
sitesi var online terapi ile ilgili haberler ve uygulamalar var. ama ücretsiz site bulamazsın.Mantıklı değil.Niye ücretsiz olarak saatlerce bir psikolog bir kişişiyle ilgilensinki.Bence İlgilendiğini söyleyenlerde ya psikolog değildir yada mesleğinde başarısızdır.
Online parasız bir site yok.Burada derdini söyle, yardımcı olmaya çalışalım.
Yardimcı olurmusun cidden
Psikolojiyle ilgiliyim aslında , sıkıntını söylersen burdanda yardımcı olurum
Www. cevrimiciterapi. com tavsiye ederim size alanında etkin yetkin isimler mevcut.
psycup diye bir site var oraya bir göz at
bn genel psikolg babamD:
buyur soruları aliyim
akilsanati. com mail yoluyla terapi vermektedir.
Merhabalar, Gokce ben 17 yasindayim. Durumum nedir bende tam olarak bilmiyorum. Şimdiden yardımcı olmanız dileğiyle.
Öncelikle gün içinde düşüş çıkış çok fazla oluyor kendi kendine toplanıyor veya düşüyor herhangi sebebi olmadan ve bu da benim günlük yaşantımı akışı etkiliyor. Sinirlenince soluksuz uyuyorum uykuyu seven biri değilim normal şartlarda.
Karşılıklı gergin diyaloglarda sinirlenince yüzüm kızarıyor ağlama hissi geliyor ve kafamın içi yanıyor çoğu zaman ağlıyorum en sonunda.
sebepsiz yere çarpıntı oluşmasını hiçbir zaman anlamış değilim oturduğum yerden bir anda çarpıntı başlıyor. Benim en çok merak ettiğim kısım gün için de düşüş veya çıkış ın sebebi neden kaynaklı bunun cevabını çok merak ediyorum.
ben varım
Ekinokswest
ilk defa duyuyorum sanmam öyle bir site olduğunu
Biz varız.
varsa banada söyle
hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar