Sağlık Alerji testi sağlık ocağında yapılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler+1 yıl Herkese yardım olduğu için teşekkür ederim :) Alerji testi sağlık ocağında yapılıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Sırtına bı bant yapıştiriyorlar arastirmada oda yari özel oldu neyse o bant 5gun felan sırtında kaliyormuş o dönemde ialç icmemen gerek 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yapılıyor diye biliyorum bende yaptıracaktim ama emin olamadım internette yapılıyor yazıyor da 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yapılmıyor alerji polikinliği ya da göğüs hastalıkları bölümlerinde yapılıyor genelde… ya da özelde… 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Hayır. Eğitim veya araştırma hastanelerinde vs yapılıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değişiyor. Gideceğin sağlık ocağından bilgi alman daha doğru olur. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama genelde özel sağlık kuruluşları veya hastanelerde yapılıyor. Yorumla
AliYarar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık ocağında hemşireyim. Yapılmıyor maalesef. 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 565 cevap paylaştı. Yapılmıyor 0 0 Yorumla
mirayesengül Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Alerji poliklinik lerinde oluyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sırtına bı bant yapıştiriyorlar arastirmada oda yari özel oldu neyse o bant 5gun felan sırtında kaliyormuş o dönemde ialç icmemen gerek
Yapılıyor diye biliyorum bende yaptıracaktim ama emin olamadım internette yapılıyor yazıyor da
Yapılmıyor alerji polikinliği ya da göğüs hastalıkları bölümlerinde yapılıyor genelde… ya da özelde…
Hayır. Eğitim veya araştırma hastanelerinde vs yapılıyor.
Değişiyor. Gideceğin sağlık ocağından bilgi alman daha doğru olur.
Ama genelde özel sağlık kuruluşları veya hastanelerde yapılıyor.
Sağlık ocağında hemşireyim. Yapılmıyor maalesef.
Yapılmaz diye biliyorum ben
Tabiki hayir universite hastanelerinde yapiliyo
Yapılmaz üniversite hastanelerine gitmen gerekiyor
Yapılmıyor
yapılıyor diye biliyorum arkadașım olmuștu
Alerji poliklinik lerinde oluyor diye biliyorum