Herkese merhaba
8 aydır başımın tepesinde sakaklar dahil olmak üzere batma, karincalasma gibi hissiyatlar yaşıyorum. Disaridan bakıldığında kepek kızarıklık, egzema, seboreik gibi durumlar yok. Dermatologlar strestendir diyip geçiştiriyorlar.
Özellikle asitli ve şekerli şeyler tukettikten sonra dahada bu durum can yakıyor. Benzer sorunu yaşayan tecrübe eden çözüm önerisi olan var mıdır
Şimdiden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde bazen sol veya sag taraf karincalaniyor ama hiç merak edipte bakmadim. Genelde stresliyken oluyor.
Mr çekildi mi. Tekrar görünün nöroloji ye bence
Beyin mr'i cekildi, ufak bir tıkanıklık var dedi ancak sorun teşkil etmez bunada neden olmaz dedi. Gerilim tipi baş ağrısı dedi ilaç kullanıyorum şuana kadar etki etmedi.
İşin tuhaf tarafı bacaklarimda kil kalmadı neredeyse bu hissiyatlar başladığından beri
O zaman araştırma hastanesine git. Bu aralar ciddi psikolojini etkileyen bişeyler yaşadın mı. Kılların dökülmesi kullandığın ilaçtan da olabilir
Hayir, nöroloji doktorunada danıştim, psikolojik bir şey olsa pskiyatriye yönlendiririm diye.
Bazı forumlarda dht hormonun yaptığı enflamasyon diyorlar bakalım, sırayla deniyoruz
İnşallah büyük bişey çıkmaz. Allah şifa versin
Şampuan düzgün kullan
Sakat bisey heerhalde
yika
Umarım çözüm bulursun
varr
Destek olur musunuz, nasıl cozdunuz