Hafta sonlar hap alıyorum tamam sonra tüm hafta boyunca hafta sonu olmasını dört gözle bekliyorum bazen hafta içinde de yapıyorum çünkü iyi hissettiriyor
Erkek arkadaşım üzülüyor ve bağımlı olduğumu söylüyor sevgili değiliz sadece arkadaşız
Erkek arkadaşım üzülüyor ve bağımlı olduğumu söylüyor sevgili değiliz sadece arkadaşız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bağımlısın bence erken yoldan bırak yoksa başka şeylerde kullanmaya baslarsin
Kullanmak istiyorum zaten ama sağol
Oyuzden senin icin iyi olmaz
Sana tavsiyem uzakdur kurtulamazsın birdaja
Bagimli değilsin kendini bilerek içtiğin sürece sorun yok
Bence de
Düşüş sert olur hafiflet ama
Bağımlı değilsin heveslisin sadece şu an bağımlı olsan hiç duramazsın. bağımlılığa doğru gidiyorsun böyle devam edersen çok sürmeyecek bağımlı olacaksın
teşekkürler
Bağımlısın. Yakalanırsan yıllarca hapislerde çürürsün.
Yakalanmam
O belli olmaz. Birisi seni narkotik polisine ihbar eder. Yakalanırsın.
Bu siteden bile yakalarlar seni. Kimliğini bulurlar.
Takıldığım yerde herkes içiyor zaten
Mutlaka narkotik polisinin takibisindesinizdir. Eşimin 1 arkadaşı vardı yıllar önce. Müzik öğretmeni idi. Yaz tatili başladı. Bu kadın Sideden çıkmaz oldu. Sabahlara kadar barlarda takılıyordu. Eve sarhoş dönüyordu yaz boyunca. Eylül ayının ortalarında narkotik polisi Sideye yaptığı baskında 20 şüpheliyi yakaladı. O günden sonra o eşimin arkadaşı ortadan kayboldu. Sizin bulunduğunuz yerde mutlaka narkotik ajanı kesinlikle vardır. Haberin olsun
Hafta sonunu dört gözle bekliyorsan bağımlılık yesil ısık yakmıstır
🙀😺
terlemeyi unutma :d
Ben hep üşüyorum ya
garip
Sanırım kan değerlerimde sorun var duşta sıcak suyun altında bile üşüyorum
sana bi kac bise anlatabilirim
Anlatt
burdan rezil olmayalım
Tamam özelden yazarım
Yazdım
Bağımlısın. Narkotiği arayın alsınlar bu arkadaşı
Ex mı?
Ye
Olmadığı zaman arıyorsan bu bağımlılığa gider. Mdma her ne kadar diğerleri kadar fiziksel zarar vermese de düzenli kullanımda çok sıkıntı. Uzun vadede beyninin kimyasını kalıcı olarak bozabilir. Arada bir tek tük atarsın da, düzenli kullanma, değiştir bu huyunu? Neden bu kadar kullanıyorsun? Parti vs mı evde? Ya da seks için mi kullanıyorsun?
Hepsi için kullanıyorum
Bazen partiyr gidiyorum sonra eve geçiyoruz yetmiyor daha çok alıyorum evde de canım sıkılınca alıyorum kendi başıma
İşte bunu yapma. Tek başına falan almaya başlayınca sıkıntı oluyor. Bir süre sonra can sıkıntını geçirecek başka bir şey bulamazsın ve bundan başka bir şey seni mutlu etmemeye başlar. Daha da kötüsü daha sıkıntılı maddeler arayışına sokabilir. Arada bir iyidir. Güzel şey, keyifli, ben de kullandım, kullanırım da arada. Ama aramam, bir şeyi aramaya başladıysan, beklentiye girmeye başladıysan geç olmadan kendine dur de. Eğlence için extazi olması şart değil, arada o olmadan da takıl
Bütün maddelerle içli dışlı olmuş biri olarak naçizane önerim ^^
Nerdesin beraber atak
bagımlısın
Ne kullaniyosun?