Bu çocukla nerdeyse iki senedir konuşuyoruz instadan tanıştık. O 21 ben 26. Tipim durmuyor ama 26. Bugüne kadar bir sürü kavga oldu ama hep döndük birbirimize ama hiç yüzyüze gelmedik. baya uzaktayız. O kiliste ben bursada. En son buna dedim ben belirsizlikle upraşamam sen net bir erkek değilsin ne istediğini bilmiyorsun beni sevsen uğraşırdın vb o da bişey demiyorum sen bilirsin saygı duyuyorum dedi. Görüldü attım. Aradan iki hafta geçti wp sinden sürekli bakıyorum son görülmesine felan taktım resmen. Wp çöktüğünden beri girmiyor kaç gün oldu daha öncede oldu mesela teli bozulmuştu ama şimdide mi bozuldu ki? Bunu düşünmekten delircem arasam yazsam diyorum dicek beni mi takip ediyorsun aslında onunla konuşmak bile istemiyorum artık ama nedense wp girmediği için acaba ne oldu diyorum sürekli kafada kuruyorum ya napıcam ben off nerden bununla tanıştım ben ya?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçmalama bakma bile bir süre daha bekle aynıysa sor başına bir şey gelmiş olabilir
Ya atkadşaımın telinden aradım açtı ama kapttım sonra
O zaman boş ver ya uğraşma seviyorsa döner dönse de kabul etme bence
Aynen dedim acaba başka hat mı aldı onu mu kullanıyo ama dahan öncede olmuştu böyle teli bozulmuştu. Merak ediyorum sadece ya
Hayır saçmalama git kuaföre maddi durumun iyiyse bungolo evlere gidin klübe git kafanı dağıt kurslara git imkanın varsa yurtdışına git yok olmuyorsa topla kız arkadaşlarını yap bı kızlar gecesi çok iyi gelicek tırnaklarını yaptır gardorbunu yenile
Aşkım param olsa işte o da yokki. İşe başlıcam öyle yaparım bu dediklerini. Üzüldüpüm nokta o olsa bu kadar takmaz ben enayi gibi takıyorum ona üzülüyorum
Abla bak 3 yıllık ilişkim vardı ben o kadar beterdim ki sevgilisi varken bile yazıyordum kendime zarar falan verdim şu an ise çocukluk arkadaşım ile evlenecek bana da mutluluklar demek düşüyor imkanın yoksa topla kızları oturun bı gulun ağlayın bagirin dans edin bı kendinize gelin
Ooo senin yaşadıklarında az değilmiş. Üzüldüm canım adına ya. İşte duyguslrımıda kimseye açıklayamıyorum ki içime atıyorum kardeşime anlatsam kız oda bana canım mısın hiç görmedğin birini niye bu kadar taktın bide sendne küçük der gibi ondan ona asla bahsedemem.
Hayır takman gayet normal erkeklerde şeytan tüyü var cidden atlaticaksin güçlüsün ve daima güçlü kal
Evet cidden öyle şeytan tüyü var onda da. Tipi öyle yakışıklı da değil ki. Ama konuşmadıyla felan şey oldum işte
Abla benimkini gör herkes diyor yemin olsun ki midem bulanıyor geçer geçmek zorunda başka çare yok
İşte böylelerinin bi yerlerini kaldırıypruz ya. Malız
Aynen öyle ama artık o devir bitti nerde zengin yakışıklı onu süründurucem
Cidden öyle kızlar daha mutlu oluyor var ya. Nerde mal mülk sevdalısı kızlar onların değeri biliniyo
Öyle valla 3 yıl geçirdik pet şişe su aldırmadım bazı arkadaşlarima bakıyorum ohooo
Sorma sormaaa
Umarım geçer 💅🤍
Enayisin
Nedenn
Ziktir et aq
Aşko merak ediyorum ama. O olsa bu kadar merak etmezdi var ya değer vermiyo bana ona verdipim kadar
Çocukmuş zaten yüz yüze bile gelmemişsin
Evette işte
…
İnstasına bakıyorum takip ettikleri ya artıyo birer ya azalıyor ama wp girmiyor anlamadım nerden giriyor
Arayışta demek ki
Kimden giriyor acaba instaya
Sen neren takıyorsun ne tamam yesin