10 senedir kocam yok depresyona gircek gibiyim sizce bir manita yaparsam duzelir miyim cıssss
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhtemelen ruhune iyi gelecektir çünkü kadın ruhu narin bi çiçeğe benzer... Onu saklarsan, rengin solar! Eğer düzeyli bir arkadaşlık edinirsen, yeniden tomurcuklar açabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKarım olmak ister misin? Gel hadi ekle beni. Tek şart sigara olmayacak. sendeki de a. m. Ba. kire kızdaki de. Ne fark eder. Bir gün hamile kalırsın bebemiz olur
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç ölümü düşündün mü? Ben 36 senedir kaç kere düşündüm. Ne diyorsun ya desen de yapayalnızım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
167Cevap
- Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u +1 yılPsikoloji bozmaz ama insanı mutsuz eder
00 Yorumla
+1 yılKadın on senedir mk kendini tutmuş bir manita yapayım demiş demediklerini bırakmamışlar... Kendi sevgilileri g#tten veren sonra ben bakireyim diye finalde adama kendini kakalayan modeller ama ne hikmetse dul biri erkek isteyince "sen yanıyorsun bacım acil s:kilmen gerek'' hadi ordan ordan p*zevenk... Cinsellik onlara göre vur kaç tabii, sanıyorlar ki bu bacımızda vur kaç yapacak.. cinsellik vur kaçtan ibaret değil ey ahali, sevdiğin adamla bir bütünleşmedir. Kadın espriye vurmuş sorusunu... Bakarsın s*kiş arar, finalde adama aşık olur, o da ona... Yalnızlık psikoloji bozar tabii, üstüne bir de toplumun dulsun sen yanıyorsun lafları eklenince...
67 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerle bizi bir tutma.
- +1 yıl
Kolaydı sanki hemen evleniyorlar ya... Önce manitin olur bakarsın ilerde eşin...
- +1 yıl
Yoo ben derim. Sevgilim alınmıyorsa sıkıntı yok, başkasının ne düşündüğü umrumda olmaz..
Sen bu kafayla devam et.. "manita" vs vs..
duygusal duvaralara tosladıkça gelip buraya yeni hikayeler yazarsın..Bence "manita" denilen aşağlık kelimeyi kullanmayıp ,
sevdiğin seveceğin erkeği aramayı bulmayı + sonrada onunla şliteişim kurup konuşup tanışmanın hayallerini kur.. ne ucuz basit adice bir kelimedir = "manita" !merak etme bu ülkede zaten bol bol manita yacak tip var..
Önümüzdeki zamanlarda düzgün erkekleri karanlıkta mumla arayacaksınız.
Sen şimdi geçici manita yapmayı dert et ve azıcık keyfet..
Dünya hızla ahir zamanın sonuna doğru gidiyor.510 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu neden kimse beğenmemiş🤔
- +1 yıl
@Wolfalpha182 işlerine gelmediği için
- +1 yıl
yorumunuza kelimesi kelimesine katılıyorum ama soru soran tarafın bunu anladığını sanmıyorum
- +1 yıl
@huzunluyurek haklısın bizim milletin işiyle hareket edersek ohooo😀
- +1 yıl
@Wolfalpha182 Ben beğendim.
- +1 yıl
Yazdiginda yanlislik yok ama muhatabi yanlis ve haksiz olmus. Soruyu soran kisi manita meraklisi olsa, sirf takilmalik zevk pesinde kosan birisi olsa 10 senedir yapardi bunu oyle degil mi? 10 senedir yalniz oldugunu ve artik bunun psikolojisini bozdugunu belirtiyor, 10 senedir manitasinin bile olmadigini anliyoruz buradan. O kadar lay lay lom biri olsa 10 senede 10dan fazla manitasi olurdu. Kalici Yalnizligin psikolojisini bozdugunu belirtiyor ve kafam dagilir mi bir denesem diye sormus
- +1 yıl
@-opia- Ozaman tanışmaya çabası olacak ! Erkekler KÖPEKTİR durupdururken ayağıma gelecek diye düşneneler YALNIZ kalsınlar.. hakediyorlar.. Tanışmaaya hiçbir çabası olmayan hoşlandığı erkeğe bakmayan ilgilenmeyen tanışmak için hiçbir şey yapmayan hattta birde belli etmiyim ona bakmıyım hatta ondan kaçayıp o köpek olsun beni kovalasın vs vs "beni cepte görmesin" diyen AKIL HASTASI O. plar bence yanlız kalmamlılar.. butür hastalıklı düşünceler sadece bu ülkenin insanında var. Çabası olmayan kadınlarla SAPIIKLAR tanışırlar , zorla gelip tanışırlar çünkü onlar her kadına ZORLA gidiyorlar , çağıran yok bakan yok ilgilenen yok utanmaları sıkılmaları YOK anmusları şerefleri YOK tek dertleri kısa süreli ilişkiş ve yatıp kalkmak olan erkekler.. Düzgün bir erkek kadın ona bakmıyorsa ilgilenmiyorsa tanışmaya hiçbir çabası YOKSA soğuksa zorla gidip tanışMAZ istenmediği yerd zorla durmaz ! ben hangi erkek arkadaşımı tanıyorsam hepsi aynı şeyi söylüyorlar ama YALAN DOLAN UYDURMA SENARYO Türk dizilerine ve filmlere bakınca erkeklerin heps YALAK KÖPEK ACİZ EZİK sürekli kadını ZORL Apeşinde dolanan onursuz grursuz ezik köpek tipler.. NOrmal geçrek hayatta düzgün bir erkek asla böyl ebirşey yapmaz ! o yüzden bu ülked ekadınlar hiçbir zaman düzgün erkeklerle tnaışamıyorlar ve tanışamayacaklar bu ülkede ! Tanışanlarda kendi çevrelerinden tanışıyorlar.. kadınlar tanışmayı konuşmayı iletişim kurmayı bile bilmiyorlar tek yapabildikleri sokakta kedilerle köpeklerle konuşmak ve telefonla oynamak ! evcil hayvanlarl ailetişim kurmak.. HAAA bir gözlem = Türk kiyede kadınlar sadece yaşlanınca TEYZE olunca iletişim kurmayı konuşmayı öğreniyorlar yalnız kaldıklaır için? her gördüklerine selam verip uzun uzun konuşmaya çalışıyorlar ama ozamand aiş işten geçmiş TREN kaçmış oluyor
- +1 yıl
Knka ben sormasam kimse beğenmeyecek sanki yorumu muhalefet oluşturdum biraz sanırım
+1 yılHayir niye bozsunki? , yani eve kapanmadigin surece bir isin gucun. Onun disinda bir social ortam oldugunda ( arkadas cevre yeme icme keyfine bakma ) Heleki cocugun oldugu surece zaten surekli bir ugras icindesin. O yuzden baska bir adama ihtiyac duymasinki.
55 Yorumla- +1 yıl
çok doğru
- +1 yıl
Demekki bunların hic birisi yok ki ondan manita yapsam mı diye soruyor
- +1 yıl
@huzunluyurek doğru mu? Koca demeyim de birisini bul rahatla derim. Bir bardak votka ve gerisi gelir
- +1 yıl
Ben onu koca bulmasını demedim melodi'nin yorumu için dedim �şin gücün varsa çocuğun varsa kocayı ne yapacaksın
- +1 yıl
@huzunluyurek sen rahatlık sadece tek taraflı dini duygularla olduğunu düşünüyorsun fikrindeyim. saygı duyarım.
+1 yılöncelikle dul değil bekar birisiniz... ataerkil sistem kadınları kategorilere böldüğünden başlamamız gerekir. nasıl ki 18 yaşını geçmiş kadınlara bayan ya da kız diyen bir toplumdayız aynısı yine. bekar bir kadınının da heyecanları, aşkları, işlerii, tutkuları, yeni planları olabilir. illa ki biriyle olmak zorunda değilsin. toplum yüzünden yanında birisi olması gerekiyormuş gibi öğretiliyor kadınlara ama hayır insan biri olmadan da kendi kahramanı olabilir!!!
20 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. yazarın durum şu 😂😂

acil şundan istiyo 😂😂

KS dekilerde şu var ama 😂😂
10 Yorumla
+1 yılValla psikolojin düzelsin diye biriyle tanışma. Doğru düzgün bir insanla tanışmaya bak. Mesleği, çevresi vs. Bunlara dikkât et. Seçici ol biraz, ortalık psikopat kaynıyor.
30 Yorumla
+1 yılÇok alakasız ama bizim ülkenin insanları neden yalnız kalmaktan korkuyor? Dul olmak veya uzun süre bir ilişkinin olmaması senin eksik olduğun anlamına gelmez ki. Doğru insanı bulamamışsındır belki de. İnsan , önce kendini sevmeli ve kendisiyle vakit geçirmekten keyif almalı …
22 Yorumla- +1 yıl
Yaşlanınca bakacak olmaz diye yalnız ölmekten korkuyorlar bir de cesedin şişer diye
- +1 yıl
Hiç böyle düşünmemiştim , biraz ürkütücü bir bakış açısı 🥲🤣
+1 yılAblacım biz otuz yıldır kocasız biz napalim 😜😂😂😂
57 Yorumla- +1 yıl
😁😁😀buldunuz işte birbirinizi ablayla geç iletişime
- +1 yıl
30 yıldır erkeksiz yaşamak. Artık kes at iyice kurumus ise yaramaz artık.
Her şeyi tek başına yapman gerektiğinde erkekli olmaua alışıp erkeksiz kaldığında zorlanırsın çünkü o eril sen olursun kendine zor maalesef böyle bi dünyada her şeye yetemiyosundur
10 YorumlaDul olmak psikoloji bozacak bir şey değildir, yalnızlık belki sıkıcı gelmeye başlamıştır. 🎈
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılülkede psikilojisi düzgün 3-5 kişi var zaten bozulsada pek fark etmez sksjsjjs
31 Yorumla- +1 yıl
O kadar değil yaf 😀
+1 yılBu dediklerin çok ahlakszca. Allah hidayet versin size.
35 Yorumla- +1 yıl
Ey gençlik nereye giduo boyleee
- +1 yıl
Ha yani senin pp ahlak misali öyle mi? Başkasına bok atmadan kendi pisliğinizi temizlemeyi öğrenin
- +1 yıl
İşine bak.
- +1 yıl
Kes lan ahlak dersini ötede ver
- +1 yıl
Terbiyeli konuş.
Eğer doğru bir insanı bulursan düzelirsin çok mutlu olursun ama yanlış bir insana düşersen eskisinden daha kötü olursun
10 YorumlaEvden bakkala çıkamayan çılgın bakirenin hayali soruları
12 Yorumla
Soran+1 yılDulum canım hem onden hem arkadan bakire olan sensin
Manita yapta daha çok canını sıksınlar. Zor denk gelir hayatını güzelleştirecek birisi. Onu da bu kafayla bulabileceğini düşünmüyorum. Arayıp bulmaya çalışırsan, karşına çıkan ilk vasatı kendine musallat edersin.
00 Yorumla
+1 yıliyi seçim yap ama manita yapmak için manita yaparsan daha da bozulursun :)
20 Yorumla
+1 yıl6 sene oldu ayrılalı.
Umut etmeyi bıraktım
20 Yorumla
+1 yılAmaaaann 🤣 amaan aman hepimiz dengesiz insanlarız hangimiz dengeliyiz Psikolojik destek alabilirsin istersen Bugünlerde ayrı bir moddayım
00 Yorumla
+1 yılDul Kardeş ben senin soruna cevap vermiyorum sana yorum yapan pembelerin içindeki bütün feministlerin Allah belasını versin diyorum
00 Yorumla
+1 yılBugüne dek tek kaldıysan bugünden sonra da alma kimseyi hayatına takki doğru insan olduğunu anlayana kadar
00 Yorumlatel basına zor hele yaslılıgı dusunuyorm bıde. bende 7yıldır hayatıma dort yıldır kmseyıde sokmadım. ınsan bazen ıstıypr
00 Yorumla
+1 yılBen de 3 seneden beri dolu yaşıyorum çok zor bir kadınların vücuduna sarılmayalım yıllar oldu yıllar oldu bir kadının içine girmedim of of of
00 YorumlaDul olmak nasıl bir sıfat nasıl bir etiket hiç sevmem. Depresyona girmemek için "manita" yapmak da ayrı bi uçurum.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok keskin bakıyorsun hayatta
- Sağlık konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılDuzelirsin sevmeye sevilme istegi olabilir icinde o yüzden sevgili yaparsan mutlu olursun psikolojinde düzelir
00 Yorumla - Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık sadece Allaha mahsustur demişler. Bu yüzden kendinizi yalnızlığa mahküm etmeyin. İçinize kapanırsınız..
00 Yorumla
+1 yılDul olmak, bekar olmak, yalnız olmak... Kısacası uzun süre cinsel ilişkide bulunmamak insanın psikolojisini bozar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne komik hesap 18-24 yas arasi ama kendisi 10senedir dul nasil oluyor bu?
illa s*KS icin istiyorsan git oyuncak al sok icine oldu bitti
312 Yorumla- +1 yıl
Tam cozum odaklisin ya
Cevap sahibi+1 yıl@sexy_erkek94 hahaha
- +1 yıl
Oyle degil mi ama ne varsa net söylemişsin
Cevap sahibi+1 yıl@sexy_erkek94 evet
Cevap sahibi+1 yıl@Bulutben0 olurr neden olmasinnn, bence daha guzel off
- +1 yıl
Kullaniyor musun
- +1 yıl
Neresi güzel yaa french kiss nasıl yapacak yalnız başına
Cevap sahibi+1 yıl@DanoneGünlükSut Istedigi gibi gir cik yapar neden guzel olmasin
- +1 yıl
Bence güçlü seks yapan erkeğe denk gelmedi o yüzden boyle diyor
- +1 yıl
Sen vibratör kullaniyor musun
+1 yılBekar olmak psikolojiyi bozmaz. Kendini mutlu edecek şeylere odaklan 👍
14 Yorumla- +1 yıl
Ya bozarsa 😛
- +1 yıl
Evli olmak bozarda, bekar insanın kafası rahat neden bozsun 😂
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte o iş
Evlisin bir düzeni var
Bekarın kafası çok bulanık
Çünkü bir düzeni yok - +1 yıl
Düzenden kastın ne
+1 yılSizde amma taktınız şu manitalık işini. Sap olmak gibisi yok, insan istemez rahat hür yaşamayi?
10 Yorumla- Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılKardesiminkini bozdu galiba suaralar depresyonda gibi herkesle savas icinde
10 Yorumla
+1 yılNiye bozulsun ki insan kendisini ayakta tutmayı başaracak güce sahiptir
10 Yorumla
+1 yılİşe yarayabilir tabi kendi değerini bilerek hareket etmen lazım
11 Yorumla- +1 yıl
O elime geçse...
+1 yılSahiplenilmeye ihtiyacın var gibi 😂😂😂 satın alma sahiplen 😂
10 Yorumla
+1 yılKimseye ihtiyacın olmasın. Mezara da tek gireceksin ona göre.
00 YorumlaYaş aralığın 18-24, 10 senedir kocan yok, 14 yaşında mı dul kaldın? 😂😂😂
00 YorumlaDüzelirsin güzel bir yatak hayatı çözer derdinş
00 YorumlaBuzamana kadar biri olmamasi Zor olur tabiki iki cins niye var
02 Yorumla
+1 yılYalnızlık Allah'a mahsustur ama bir pskolojik destek almanızı öneririm
00 Yorumla
+1 yılBunu yaşayarak görebilirsin tabi ama değişiklik insana güzel şeyler katabilir.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılİki secenek var ya duzelirsin ya daha da bozutursun
00 Yorumla bozulduysa görücü usulü birini buldur kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fena tokatlanirsin var ya sen. 10 senenin acısını çıkarmak lazım senden. Tabi bu 10 yıllık sürede hiç tokatlayan oldu mu onu da bilmek lazım. Oldu mu 😝
00 Yorumla
+1 yılYaaa neden trol yapıyorsun çocuklu bayan mısın yani
00 Yorumla
+1 yılParasızlık psikolojik bozar dul olmak değil
10 Yorumla- Sağlık konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık paylaşılmaz bir huzur kapısıdır bunu bence bozmayın.
00 Yorumla - Sağlık konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelirsin , aslında şimdi kafan rahat ama bedensel ihtiyaçlar zorluyor olmalı
00 Yorumla Seninkini bozmuş belli 😂😂😂 Allah manitanın yardımcısı olsun sen ilik kemik kurutursun 😈
00 Yorumlasana değer verecek seni anlayacak birisi ile tanışmalısın
00 YorumlaYaşın gerçekse profilin feyk. Profilin gerçekse yaşın feyk.
02 Yorumla10 sene manita bile yapmadan mı yaşadın? Kendine garezin neydi? Yazık değil mi sana?
00 YorumlaYaşın küçük 10 sene önce ilk okulda olmalısın
00 YorumlaKeşke senin yanında olsaydım ne güzel mutlu ederdim seni hayatta pişman olmazsın 😊😃
00 YorumlaSeksde sorunun yoksa bence bulasma yalnızlık en guzeli
00 Yorumla
+1 yıldulluk sinir bozmaz ama yalnızlık evet bozabilir.
00 Yorumla
+1 yılDüzelirsin çok da iyi gelir hayatın renklenir
00 Yorumla
+1 yılManita yaparsan düzelirsin ama bırakmayacak biri olmalı
00 Yorumla
+1 yılEe tabi yani cinselik ihtiyacını nasıl karşılayacaksin sevgilin olmadan
00 YorumlaSağlık konusunda 964 cevap paylaştı. Doğru düzgün birini bulursan olur yoksa daha çok depresyona girersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://youtu.be/twvrSscR1LY?si=k7s26gXTyuXQAVB2Dul diyince aklıma gelen
00 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem