Arkadaşlar 2 aydır lustral kullanıyorum ve ilacı aynı eczaneden alıyorum. Bugün psikiyatri randevum vardı ama birazcık bile geç kaldım diye beni asla almadılar. En yakın 15-20 gün sonraya veriyor ve ilacım bitti almam gerekiyor bugün yarın. Sizce her zaman gittiğim eczaneye gidip durumu anlatsam ilaç verirler mi? lütfen yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toplum ruh sağlığı merkezine kayıt olsana orada randevu yok. Ayrıca ilacı rapora bağlat para verme
Psikiyatri ılacları rapora baglatamiyorsun
@AşkınÖzü peki baglanmıyor ise ben 6 yıldır kuruş ödemeden düzenli olarak nasıl alabiliyorum
2 yıldır kullanıyorum doktorlar ilacın parasını öde al diyor kimse yazmıyor peki bu neden
@AşkınÖzü toplum ruh sağlığı merkezine kayıt oldun mu
Tanı ne
Bakırköye randevu alıp gidiyorm doktorlar ssk karşilamadıģni söyledi
Panik atak anksiyrte
@AşkınÖzü ona bir şey yapmazlar benim olayım daha ağır durumlar
Allah şifa versin o zaman
@AşkınÖzü sağol
Listral zaten reçetesiz alınıyor ve kuzum sigorta ilac parasını karşılamıyor parasını ver al
reçetesiz alınmadığını duymuştum ondan çok endişelendim emin misiniz reçetesiz alınabildiğinxen
Evet daha önce gittiğin eczaneye git ilacım bitti lustral kaç mg sa şöyle veriyorlar 135 tl di en son fiyatı 150 160 tl bulundur yannda
Bn 50 mg kullanıyorum sen
tamamdır teşekkürler o zaman
100mg kullanıyorum ben
Veriyorlar bende ilk başlarda recete siz alınmıyor biliyordum gittim doktora recetesiz alınıyor zaten ssk karşılamıyor dedi zaten reçeteye yazdırsanda aynı parayı ödüyorsun
Aslında ikidir gidiyorum eczaneye. Birinde hiç para vermedim diğerinde 30tl falan verdim sanırım
Git al bana ssk karşılamıyor dedi doktor
evet gerçekten de alabildim eczaneden. ama 182 tl olmuş ilaçlar... teşekkürler tekrardan
Rica ederim bişey biliyoruz konusuyorum sen iyi ol yeter prenses
Lustral reçetesiz olarak alınır
Vermezler
bir şey bilmeden konusmayn yaa
Kanka psikolojik ilaçlar reçetesiz satılmazlar, öyle olsa herkes kafasına göre alır. Parol mu bu?
Bu kıza yazmış doktor daha önceden daha önceden recetesi olmayana vermez tabi sistemde görür eczaneci
Abicim bu ilaçların dozajları artıp azalıyor kişinin iyileşme durumuna göre, ilaç değişikliliği oluyor vesaire vesaire
Bişe olmaz lustral 50 ya da bilemedin 100 mg veriyor kullansın bir ara gider psikiyatriye tekrardan ben 2 senedir 50 mg kullanıyorum 100 mg verecekti ağır geliyor dedim 50 mg sabitledim