Bu regli olsak bir dert olmasak bir dert. Sancıdan iki büklüm ballı bitki çayı hazırladım ağrıyı kesmedi sıcak su torbası koydum kıvranıyorum. Uykum zehir oldu birkaç saate hazırlanıp işe gideceğim. Keşke aylık 1 gün izin hakkımız olsa kadınlar olarak.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keşke yanında olsaydım ya biraz sıcak su torbası karnına koyar sırtına sıcak havlu koyar battaniyenin içine sarar hazırladığın bitki çayını icirirken karam eşliğinde yedirir icirirdim sana
Teşekkürler her şeyi hallettim hayatta güçlü olmak zorundayız🥲 golü kadın
:) işte bende yakın olsaydım sana yapardım yani tanısaydım :) güçlü kadın uuu sevilir
Teşekkürler. Hayatla tek başına mücadele etmek için güçlü olmak şart.
Şart tabi ki :) konudan ayrı ama zafer partili misin :D
Cidden alakasızmış😂😂
Evet 😃 sadece merak ettim öyle misin değil misin
Boş ver
Söylesene gizlisin aaa 😃 bı şaka yapicam ona göre
Parti tutmuyorum
Alla alla ya diyecektim ki 😃 güçlü olmak zorundayızı bu hafta sadece ümit Özdağ ve ekibi tutuyor sende mi o ekiptesin diye
Gündeme en uzak kalmışım
Gündemden
Cidden mi 😃 sınav haftasi mi
Hayır sınav dönemlerini geçeli çok oldu (2 yıl kadar) 🥲 Çalışıyoeum şimdi
Himm ne işinde çalışıyorsun
Memurum diyelim
Uuu şhiittt hehehehe sabah 8 akşam 5 güzel iş masa başı felan
Öğretmenim bugün çocuklarla nasıl uğraşacaksam kendime bile tahammülüm yok
Ben yerine gidebilirim 😃
Keşke öyle bir şey olsa😂 bir saat geçmeden gel bunlar canavar gibi diyeceğinize eminim😅
Yaşın kaç bu arada? Emin ol bunu söylemem kaçıncı sınıf öğrencisi onlar :)
23 yaşındayım 1. Sınıf öğrencileri
Evet 1. Sınıf öğrencileriyle öyle uğraşırım ki 2 gün yanımda kalsalar 3. Gün gel istemezler seni :)
😂😂 anlaşılan bu işi bilmiyorsunuz. Gördüğünüz kadar kolay değil. Delirdiğiniz anlar oluyor. Asla susmuyorlar ders anlatmakta zorlanıyorsunuz
😃 bence bu işi biliyorum daha önce deprem bölgesinde çocuklarla kaldım çünkü yaklaşık 1 ay kadar dersleriyle kendileriyle uğraştım 1 sefer kentsel dönüşüm bölgesinde:) öyle çocuklarla uğraştım benim genel isim çocuklarla uğraşmak zaten :)
İşiniz nedir
Mesleğinmi herkesin sürekli olarak yapabileceni sanmıyorum ben bile çok iyi anlaşmaya rağmen yaşlılıkta bunların vızırtısı çekilmez diyorum
şu an iç mimarım :)
Yaşlılıkta çekilmez ki ama :) bunlar zaten genç iken yapman lazım
Allah ömür verirse emekliliğe kadar çalışmam gerek yani 58 yaşına kadar o yaşa kadar çocuk sesi 🥲 Evlenirsem kendim çocuk yapar mıyım bilmiyorum. Çocuk cidden çile gibi bir şey
Bence Allah uzun ömür verse de vermese :) sen evlendiğin zman çocuk yapma daha iyi bir fıkir yok :) benim gibi çok çocuk isteyene denk gelme 😂
Önce eşimi bir bulayım da onlar sonraki mesele😂Piyasa çok kötü kafa dengi insan bulunmuyor🥹 Galiba eşim benzerim yok
😂 daha bulamadın mi ne tesadüf bende bulamadım 😂 piyasa ortalık 56 hahahahaha diyorsun eşin benzerin yoksa alırız hehehe 😂
Anlamadım😅
Dedim ki ne tesadüf ne sen ne ben bulamadık kimse 😂 çok büyük bir tesadüf değil mi aaaa evet kafa dengi insan bulmak zor biraz :))
Regl olunca kadınların libidosu yüksek olurmuş semde durumlar me
Ölüyorum anlsanalık bir durum var şu an. Şu an libidosal şeyler bana uzak. O reglim ortalaeında olur
Anladm geçmiş olsn canım
Teşekkür ederim☺
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah geçer🥺
Geçmezse napacaksin
Geçsin diye dua ediyorum çaresizce regl böyleyse doğum ne Zor bir şeydir diye düşünüyorum.
Aynen isin zor ya uyku da tutmaz şimdi
Tutmuyor maalesef işte nasıl ayakta duracaksın😮💨
Konuşalım yaz
Keske olsa
İnşallah böyle bir hak çıkar. Bazılarımızın ilk gün tansiyonu düşüyor ama çalışmak zorunda kalıyor
Evde bile gezemezken hayata karismaya calismak cok zor ama oyle bi izin cikmaz
Evet maalesef. Keşke erkeklerde bir gün regl olup bizi anlasa😅
Erkolarda regl olsun 😒
Net😂
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah geçerde birkaç saat olsun uyurum
İnşş uyku şart
Ama zor. Zaten bir gibi uyumuştum bu hiç iyi olmadı
Yapcak birsey yokk doğanın kanunu bu
Evet🥺 Regl olamayınca da kötü ne zaman olacağım olsam da şişkinlik ten kurtulsam diyoruz
Ewlenince ancak düzene oturur
Evet öyle diyorlar. Evlenınce bu kadar ağrımaz cinsel ilişki daha rahat geçmesini dağlıyor hiç cinsel ilişki yaşamadın ya ondan böyle diyorlar
maalesef öyle biran önce ewlenmen lazım :)
Atanana kadar sevgili yok dedim tekte atandım ama aday yok hala. Şey yani bana uyan insan. Bulsam evleneceğim
Boşwer bekarlık iyidir ağrısız başına dert açma
Bazen de insanın evli olası geliyor. Tatillerde beraber gezsek fena mı😅 Evde canım sıkılınca birine bulaşsam fena mı😂😂 Şakalar yapsam, müzik açsam beraber oynasak tek sıkıyor bazen
Hiç onlara aldanma tek olmak iyidir özgürlüktür
Ya neden dengimizi bulunca mutlu olamaz mıyız ki
Bu dewirde zorr
Ben yine de ümit etmeye devam😅
Tabikide hayal etmek güzel bir şey