Kekik, nane limon çayı faydalı oluyor..

Önce evde bildiğim yöntemleri denerim üç dört gün baktım geçmiyor doktor yolu görünür 🤧🥲
Keyifli günler.
Kekik, nane limon çayı faydalı oluyor..

Önce evde bildiğim yöntemleri denerim üç dört gün baktım geçmiyor doktor yolu görünür 🤧🥲
Keyifli günler.
Çok geçmiş olsun maalesef ki bende bu bitmek bilmeyen gripten kurtulamadığım için evde bir sürü şey yaptım öksürüğüm geçmedi ilaç kullanıyorum. Sanırsın karda yürüdüm oturdum yattım
Teşekkür ederim 🧡
Gecmıs olsun kemik suyu corbası onerırım kırgınlıgını ve halsızlıgını atar...
Soruyu 8 saat once sormuşsun Şu an ne durumdasın bılemıyorum ama Vicks kremler oluyor nobetcı eczaneden onlardanda bır kutu alıp gece yatmadan boğaz cevrene yedir.. Sonra temiz bır tulbent ıle o bolgeyı sar sonra uyu gitsin.. Bana fayda ediyordu o merhem.. Nezle, grip, akut sorunları, nefes darlığı, cok faydalı.
🙏🏻Kendine dikkat et
Grip vs şeyler için doktora gitmem aynı döngü zaten, evde 2 gün dinlerim sonra geçiyor zaten. Artık ağrıdan ateşten sızıdan vs duramayacak hale gelirsem gidebilirim anca.
Çok geçmiş olsun. İnşallah hızlı iyileşirsin,🌺🙏 ben genelde kendim çözüyorum vitamin alarak ve dinlenerek ama çok çok kötüysem doktora gidiyorum mutlaka
Amin kuzu teşekkür ederim 🌺
Rica ederim abla 🌺
Cevap
16Cevap
Eczanede hazır toz halinde bir ürün var gripe karşı ondan alırım içerim, ev üsulu bir şeyle zor geçiyor çünki bende. Geçmiş olsun🤧
Bende seni gibiyim önce bitkisel şeyleri denerim baktım geçmiyor mecbur doktora giderim. Hasta mısın geçmiş olsun.🥺
Doktora giderim ilaç yazar kullanmayı unuturum evde kendi kendime bişeyler yaparım bir gün sonra onuda bırakırım. Allaha emanet iyileşiyorum :D
Hayır gitmem önce bitkisek şeyler içerim evde ilaç varsa içerim 3 günde geçmezse giderim
Önce kocakarı taktikleri... işe yarıyor sonra da doktor amcaya...
Bitkisel tercihim genellikle doktora gitmem kolay kolay 😅
Yatağa düşecek kadar olmadan doktora gitmem
Bitkisel tedavi ve tuşlu şu ile geçiştiriyor um
Nana limon veya Ihlamur içerim. İlac kullanmayı sevmem.
Valla sürünmeden doktora gitmiyorum onu. İçin 3 aydır evde hastayım
Kocakarı yöntemi işe yaramıyor ise doktora giderim
Valla benim için en temizi sıcak bi duş alıp peşine yorganı vicdanıma kadar çekip yatıp uyumak. Ha baktım geçmiyo mecbur doktora.
Bitkisel hayata girerim pardon bitkisel iyileşirim
Doktora gitmeyi sevmim
Geçmiş olsun
Greyfurt suyu sık turp gibi olursun
Direkt doktora geçmiş olsun ablam 🥺
Geçmesini beklerim.
Kelle paçaya giderim ben.
Geçmiş olsun esmer
Aferin fort alırım
Kolay kolay doktora gitmem...
Evde tedavi yöntemi bulmaya çalışırım
Eğer çok ağır geçiriyorsam hastaneye giderim