Sağlık Diş sıkma hastalığına nasıl çare bulunur bu eziyeti çekip kurtulan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl Plak yaptırdım onları bile kırıyorum Diş sıkma hastalığına nasıl çare bulunur bu eziyeti çekip kurtulan var mı? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dariusiiu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Nane sevmiyorsan dişinin arasına naneli sakız koy dişini sıktığında o tad gelir ve zaman içinde bırakırsın dişini sıkmayı 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gece plağı işe yaramazsa bi kaç seans botoks uygulanıyor bi deneyebilirsiniz… ama sorunun temeli için yardım da alabilirsiniz psikolojik olarak… 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sorun psikolojik. Fiziksel engeller işe yaramaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen işe yaramıyor Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Psikoloğa gittin mi hiç? Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 734 cevap paylaştı. uyurken takma diş tarzı (plastik silikon gibi) bir şey takıyorsun diye biliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Faydası olmadı Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Belki de bunu tetikleyen sinirsel ya da nörolojik bir durum olabilir. Tabi dr. lar yorumlamalı. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Gece plağı artı psikiyatrik tedavi oılman gerekli. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gece plağı faydasız Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl tamam o zaman strese giriyorsan çok psikiyatriye gitmen gerekli. Yorumla
Jackdaniels26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bu hastalık yüzünden dişlerim mahvoldu kurtulamıyorum maalesef 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Plak bile işe yaramıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok zorlandım başta yapmamak için çok direndim yapmayacağım diye psikolojik olarak kendimi çok hazırladım ve bıraktım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geceleri sıktığım için çare bulamıyorum Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl muhtemelen plak kullanmak zorundasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyorum faydası yok Yorumla bloodabsorber +1 yıl doktor ne diyor bu konuda? Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sinirlerine hakim olmalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyot Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Olmazsa kendine böyle eziyet edersin Yorumla
LuciferSx Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 30% +1 yıl Anksiyete başlangıcı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni başlamadı senelerdir mücadele ediyorum Yorumla LuciferSx +1 yıl Uzmana göründün mü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl uyurken demi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gece plağı kullanacaktın yatarken ya da botoks yaptıracaksın Yorumla Soran +1 yıl Gece plağı var kırıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl botoks diyorlardı dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nane sevmiyorsan dişinin arasına naneli sakız koy dişini sıktığında o tad gelir ve zaman içinde bırakırsın dişini sıkmayı
Gece plağı işe yaramazsa bi kaç seans botoks uygulanıyor bi deneyebilirsiniz… ama sorunun temeli için yardım da alabilirsiniz psikolojik olarak…
Sorun psikolojik. Fiziksel engeller işe yaramaz
Aynen işe yaramıyor
Psikoloğa gittin mi hiç?
uyurken takma diş tarzı (plastik silikon gibi) bir şey takıyorsun diye biliyorum
Faydası olmadı
Belki de bunu tetikleyen sinirsel ya da nörolojik bir durum olabilir. Tabi dr. lar yorumlamalı.
Gece plağı artı psikiyatrik tedavi oılman gerekli.
Gece plağı faydasız
tamam o zaman strese giriyorsan çok psikiyatriye gitmen gerekli.
Bu hastalık yüzünden dişlerim mahvoldu kurtulamıyorum maalesef
Plak bile işe yaramıyor
Çok zorlandım başta yapmamak için çok direndim yapmayacağım diye psikolojik olarak kendimi çok hazırladım ve bıraktım
Geceleri sıktığım için çare bulamıyorum
muhtemelen plak kullanmak zorundasın
Kullanıyorum faydası yok
doktor ne diyor bu konuda?
Sinirlerine hakim olmalısın
Olmuyot
Olmazsa kendine böyle eziyet edersin
Yüz yogası bir tık iyi geliyor
Anksiyete başlangıcı
Yeni başlamadı senelerdir mücadele ediyorum
Uzmana göründün mü
botoks