AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Direk doktora görünün burada birinin doktor olup olmadığına nasıl guveneceksiniz ki
Burada takılan doktora düşürme beni yarabbim , amin !!
Ya ağrımla ilgili bi soru soracaktım ne var sanki ameliyat masasına mı yatıyorum
Ahaahshs ihtiyacın olmadığında doktor vardı he ahahahss
Ya of herkes gülüyor
Kızım her nickimin başına DR yazanı doktor sanıyorsanız ruh sağlığına gidin görünün lan bir
Yok biri vardı gerçekten doktordu
Kızım saçmalamayın 12 yılımı verdim bu siteye ne doktoru bizde yaptık gençlikte o numaraları
Her noklatalama işaretlerine dikkat eden doktor olsaydı, gizli sorduğum sorularla Amerika'da master yapıyor olurdum
Ne fenasınız ya
Napalım normal şartlarda meme atmak için meletiyorsunuz bizde her yolu deniyoruz
E ne alaka doktorsan sana meme mi atacam karnım ağrıyor dicem sebepleri nedir diye o kadar
Yok öyle değil gidip googleden sebeplerine bakıp az da bi kelime ekliyoruz soruna yardımcı arkadaşlık bağlarını güçlendirip zamanla konuyu oraya çakiyoruz kaçınılmaz son o nude gelecek
Cidden kızlar o kadar canım mı öleceğimi bilsem sana nude atmam
Yemin ederim çok kez yaptım hepsinde de başarılıydı sonuç
Oha djdjd sen tehlikeli birisin o zaman nasıl ikna ettiysen
Bir hedefin var sabır gerekli jdckxld
Çok kötüsün ya yazık değil mi cidden kız sana güveniyor çünkü kötü gününde yanında oluyorsun senin yaptığın da iş mi az biraz vicdanlı olun 🙄
İyi de yavrum kızı tehdit mi ediyorum zamanla alışıp ısınca olan bir gelişme bu zorla foto mu at diyorum. Kötü olmak için o resimlerle onu tehdit etme durumuna denir bizimkisi o anlık olup biten bir durum
tamam da ama biz duygusalız kötü zamanında yanında oldun diye atıyor sende mutlu ol istiyor belki ama eminim sonra attığına pişman olacak bu da senin yüzünden olmuş olacak umrunda olmaz mi cidden
Peki birde şöyle düşün o an onun derdine çare bulmak mı önemli? Yoksa gerçekten doktor olmak mı? Fark ne amaç sorununa çözüm bulmak değil miydi?
Olsun yaptığın yanlış yine de kendimi o kızın yerine koyuyorum sonradan çok pişman olurdum ağlardım da ara sıra ve buna sebep veren sendin bilmiyorum için rahat eder miydi bunu bilsen ben şahsen kötü hissederdim sonuçta onun üzülmesinin günah kazanmasının sebebi benim diye
Alakası o yok o zaman bende derim ki bu kız para avcısı özellikle doktor arıyordu demek ki ağrısı yok amacı doktorun altına yatmaktı derim net
Ya ne alakaa ben o kızı bilmiyorum ama cidden şurda ağrıdan kıvranıyorum ama gidip bu yüzden de biriyle özelden konuşmam biliyorsa burdan söyler zaten
Ya bırak kapak atacak doktor arıyorsunuz amacınız ağrı olsa sende bakarsın bizim gib google de bulursun
İnan doktor falan umrumda bile değil o işler benden geçti 24 olacam bi iki aya kimsenin ne altına yattım ne de kızlığımı verdim ki başarılı bi insanım hedefsiz amaçsız biri değilim doktora düşecek kadar 3 4 yıla bende doktor olacam zaten ama kendi alanımda bu yüzden doktormuş avukatmış onlar arasın beni ama cidden sabah öyle bi ağrıyla uyandım ki merak etmemek elde değil
Tamam sitenin en düzgünü sensin cehennem bizim için var
Öyle çünkü
Tamam neyse bulursun sende vir doktor seninde başını bağlarız
Savcı olsun be
Kalmadı valla bir kez kızın biri için savcı rolüne girim dedim o zor biraz ana yasa maddesini ezberlemek got ister fjckxl
Ahahaha bak ben zorunu seçmişim o zaman kimse kandıramaz beni eski sevgilim avukattı ama
Valla kızdan ışık alayım yeter sitenin ilk trollerindeniz yavrum ne anılarımız geçti şurda yapmadımız meslek kalmadı mk amaç 2 meme görmek mücadeleye bak mk
Küçükken bileğimi makasla kesmiştim yanlışlıkla izi hala geçmedi
Merhaba, şikayetiniz nedir?
Sen kimsin
Doktorum
Sağlıkçıyım buyur
Karnımın en alt tarafı ağrıyor da 6dan beri uykudan uyandıracak kadar kötüydü sıcak su torbası koydum biraz hafifledi ama hala ağrıyor
Yalnız her ağrıyan yere sıcak uygulanmaz böyle durumda ayaklara sıcak su torbası konulur tam olarak neresi ve hangi tarzda bir sorun sancı çekme kasılma?
Pelvik bölge denen yer karnımın en alt tarafı işte bide böyle iğneleme sancı tarzı bi şey ayakta duramayacak kadar çok kötü ağrıyordu
Adet düzenin nasıl düzenlimi
Ya en son 3 gün önce bitmişti ama ilk günden ağrı kesici aldığım için kesildi sadece ilk gün geldi ama normalde benim 3 4 gün sürerdi
Over kisti, çikolata kisti bunlara neden olabilir kadın doğuma gitmelisin ultrasonla bakılsın
Ama ağrılı bölgeye sıcak uygulama yapma ayak tabanına uygula buscopan plus iyi gelir birde
Evet kistim vardı zaten daha önce de bu tarz bi ağrıyla gitmiştim ama ara sıra niye ağrıyor ki onu anlamadım ne zamana kadar ağrıyacak
Ayaktan bi şey anlamıyorum ya direkt karnıma koyuyorum öyle daha rahat hissediyorum
Doğum kontrol hapı kullanmışındır tedavisi o zaten nedeni bilinmiyor
Abse iltihabi durumlarda çok sakıncalı kadınlar ayajktan alır üşütme idrar yolu enfeksiyonu vs
Evet kullandım ama bi işe yaradığı yok gördüğün gibi adetle atılır dendi ama bi şey değiştiği yok delircem ben ne zamana kadar bu ağrıları çekecem
Hormon testi yapıldımı ailede bu tür sıkıntı çeken var mı biraz kalıtsal olabiliyor
Hayır hiç kimsede olmadı hiç duymadım olsaydı annem söylerdi bide bu list çıktığından beri yüzüm kıllanmaya başladı bunun sebebi de o mudur acaba
Bide bu çocuk sahibi olmama bi engel olabilir mi
İşte dediğim gibi hormon testi yaptırmalısın
Ne işe yarar ki o
Eksik fazla ne varsa çıkar bu test te
Ücretli mi oluyor
Devlette hayır ama özelde evet
Peki yakında yaptırayım o zaman hangi bölümden kadın doğum mu?
Evet kadın doğum polikliniğine gitmelisin
Çok teşekkür ederim yorumların için
Rica ederim geçmiş olsun iyi bak kendine🌺🌼🌹💐
Konu ne ki
Doktor değilsen yazma lütfen ağrım var