Güncellemeler
+1 yıl
Doktorum bi sorun olmadığını tekrar olursa gelmemi önerdi ilgi ve öneriler için teşekkürlerr
Dün akşama doğru kolumda kısa bir çizgi şeklinde yanık olduğunu fark ettim, çok umursamadım nası olsa bi şekilde yakmışımdır dedim ve uyumadan önce krem sürdüm. Uyandığımda elimde de bir yanık vardı, dün akşam krem sürerken bunun olmadığından eminim gece uyurken nasıl kendimi yakmış olabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O arkadaş dediğim bendim. Böyle yalancisiniz hepiniz üste aman takip ettin diye sanki seni sk.. Cem ya sadece karakterin ve anlattiklarin çok hoşuma gitmişti okadar
Tamam sizin dediğiniz olsun ama tek amacım istemeden birine ümit vermemek ki erkeklerden ilgi görme gibi bi amacım da yok bana tek bi erkek yeter o da ilgi için değil güzel bi ilişkiye sahip olmak için yani ben şimdi size ümit versem sonrasında daha sıkıntı olurdu emin olabilirsiniz. Ayrıca gayet yakışıklı bi gençsiniz nasıl sevgiliniz yok neyse sırf bunu sorduğum için bacım yerine bile konabilirim. Son kez iyi akşamlar. Konuşmaya devam etmeyeceğim bunu da belirtmek istedim.
Bacım diye düzeltmiş bacım yazmıştım
Or... o. Spu yazmıştım cidden bi argo bu kadar zor yazılamaz
Aman aman umrumdaydi sanki
Konuşmazsan konuşma
Yok iste
Kimsem yok arkadaşım bile yok
Olanlar uzaktalar okul derdine
Kız olarak çevremde tek 1 kişi bile yok
Hayır estağfurullah öyle bisey kimseye demem
Sanki beni takip ettin veya senle tanıştık diye ümitlenecem mi okadar aciz miyim la ben?
Neyse hadi Allah versin sizin bu egonuz bu kaprisleriniz kaybettiriyor size he
Konismaya devam etmeyeceğim miş sanki çok da skmdesin ya etmezsen etme lan mq
Cevap ver la alooooo beni görmezden gelirsen en adi ospusun
Siz delirttiniz lan benu
Bi araya geldiniz hepiniz delirttiniz beni
Bir çoğumuzun egosu gerçek değildir aslında bu ego bana iltifat gibi gelir tabi sizin bahsettiğiniz başka ama ben oldum olası özgüvensiz çekingen olarak anılan kız olmuşumdur neyse zaten anlaşamadık daha da tartışmayalım dediğiniz gibi 2 düşman olarak bitmesin bu konuşma ki hayır tabiki o kadar aciz oldupunuzdan bahsetmedim ben biraz hızlı bağlandığım için ve hayatımda sadece 2 kez sevgilim oldu onlarda lisenin başlarında ergen ergen takılırken sevdiğim için yapmıştım uzun zamandır ilişkiye hazır hissetmiyorum zamanında çok kırıldığım için ama bence burdan sevgili yapmayın pek hayırlı olmaz.
Son 4 yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın cevap verirken kendimi açıklama derdine düşüyorum uzadıkça uzuyo.
Önemli olan mekan değil içinden çıkacak güzelliklerdir bunu unutma ayrıca bilerek görmezden geldiğini zannettim kusura bakma
Anlaşabilirdik sen şu burnunu biraz yere indirsen
Neyse boş ver
Kararın değişirse yaz ister ben ister baskasi böyle korkarak hicbir yere varamazsın. Benim israrimdaki tek sebep soruma yaptığın yorumları beğenmemdi
Eminim anlaşırdık cidden hoş birine benziyosunuz ağzınızı biraz bozmuş olsanızda dksbdkdosjd neyse olmadı zaten kötü başladık en iyisi vedalaşmak
Dediklerini dikkate alırım korkak değil nazik olmaya çalışıyordum ama denerim sağ olun iyi akşamlar
Korkakligi konuşmadan demedim
Korkakliği hazır hissetmiyorum falan filan demene dedim
Ben senin çekingenliğini kırarım arkadaş var misin yok musun
Yeter mq kendime bukadar yakın karakterde birini bulmusum
Geçmişte aldatıldım ki nedenini benim çok yapışık olmama bağlamıştı kendisi yani bu yüzden korkuyorum evet
Yokum
Sktr git mq
Bak ciddiyim sabrımı sınıyorsun olabildiğince küfür etmemek için kendimi tutuyorum ama aşırı rahatsız edicisin güzel kardeşim gibi her kıza yok şöyle bi cocuk var tanışmak ister misin yazıyosun sonra karşıma gelmiş yalnızım diyosun git ilgini o kızlardan al sana öneride bulunuyorum burdakilerden hayır gelmez diyorum samimi davranmaya çalışıyorum belki bi abi kardeş gibi yine olmuyo bende mi hata yani çok mu nazik davranıyorum onu da anlamadım neyse skdi git kendine başka kaşar ara
Her kıza yapmıyorum bu arada. Bugüne kadar 3 kişiye yaptım bu numarayi yoksa dizle konuşulmuyor ki mq
Hangi bölgende kolunun
Sag kolumun sag tarafinda dirsegimin 10 cm altinda
Bi bana ulaşır mısın tkplermsn
Bence dikkat etmemişsindir