Organlarını bağışlayan kimse var mı !
Bu konuda düşünceleriniz neler sizde organlarınızı bağışlar mısınız yoksa bağışlamaz mısınız?
Bu konuda düşünceleriniz neler sizde organlarınızı bağışlar mısınız yoksa bağışlamaz mısınız?
Bağışlamam. Hatta sadece organ bağışı değil, insanlara kolay kolay iyilik de yapmam... Anca çok içimden gelecek öyle yaparım iyiliği. Çünkü çok çok kötü bir şey yaşadım.. Annemi büyük bir hastalık ve çok zorlu günler sonucu gencecik yaşında kaybettim. Ve annemi kaybettikten sonra arkadaş dediklerimin de, akraba dediklerimin de, komşu dediklerimin de, çevre dediklerimin de, hatta yaşarken annemin en yakın arkadaş dediklerinin de çok büyük çoğunluğunu manevi olarak kaybettim. Asla yanımda olmadılar. Yapayalnız kaldik ailemle. Tek tük kişi yanımızda oldu (Allah razı olsun onlardan) O yüzden değil organ bağışlamak, insanların çoğu için en ufacık iyilik de bulunmam. Biliyorum ki onlar benim zor günüm olsa toz olup gidecekler.
İyilik iyi olmak farklı bir şey
"Zorunlu Organ Bağışı Yasası" bence hayata geçirilmeli... Hayatını kaybeden her vatandaş belirlediği en az 1 organını zorunlu olarak bağışlamalı... Toprağa karışan beden ve organların kimseye bir hayrı yok🤨
Cevap
3Cevap
Nakil bekleyen bir çok hasta var. Onların da aileleri hayalleri var. Toprak altında çürüyeceğine başkasına can olsun. Bağışlarım.
Bağışlamam. Bir hasta var beyin ölümü teşhisi konuyor ve geri geliyor. Tam ölmeden organlar alındığı için bu bir cinayet
Sevdiklerim için bağış yaparım.
Nakil mi bekliyrosun
bağışlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?