Bugun iki yillik arkadasim trabzonlu oldugum icin dogmamis cocuguma kadar sovdu ve ben hic irkci bi insan degilim kalbim cok kirildi kimin omzunda agliyim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğulular ırkçı. Kürtler batıya gelince can güvenliği yaşamıyor, her türlü okula kuruma alana girebiliyor. Ama Türkler doğuya Allaha emanet gidiyor. Doğulular kendilerine pozitif ayrımcılık bekliyor. Bu ülkede yıllardır Türklerle yaşayan Laz, Çerkes, Rum, Bulgarlar vs var kimse kalkïpta ülkemiz içinde ülke kurmaya çalışmıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Kestim muhabbeti
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Irkçıyim, gururla da söylüyorum. Sırf Türk oldugum icin. K@rtlerin yaninda calistim, k@rtlerle birlikte calistim. Her seferinde beni ezmeye, artı beni öldürmeye bile kalktilar. Sonra ben irkciyim deyince kötü oluyorum öylemi. En iyi k@rte bile ü harfini vermem. Onlar k@rt ırkçılığı yapinca normal. Ben yapınca kötü oyle mi. Ne mutlu Türk irkcisi olabilene
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Irkçılık ile beraber adilik şerefsizlik takım yüzünden se eğer o... Çocukluğu
12 Yorumla- +1 yıl
Valla uzuldum
- Cevap sahibi+1 yıl
Bende üzüldüm hemşehrim sıkma tatlı canını biz bize yeteriz 💚🤍
- +1 yıl
Bende ırkçıyım Pakistanlı Lara Suriyelilere zencilere (siyah oldukları için değil sadece kendi yaşadığım ve gördüğüm olaylar yüzünden) ve afganlilara
02 Yorumla- +1 yıl
Ama ben ona irkcilik yapmamistim
- +1 yıl
Takma fazla s et herkes konuşur
İstanbul'dan, omuzumda ağlayacak hatunu nerede bulabilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Buldun
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Irkcıların mental seviyesi neandertal atalarımızla aynı seviyede bence. Genellikle irkcilar kendi ulkesinden disari cikmamis, egitimsiz kisilerden çıkıyor
06 Yorumla- +1 yıl
Evet koyde cobanlik yapiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Trabzonlu erkeklerde cok ırkçı oluyor ayrica
- +1 yıl
Evet ama genelleme yapmak ne kadar dogru. Yakin arkadastik ve arkadasligimiz boyunca agzimdan dogulularla ilgili tek kelime cikmadi
- Cevap sahibi+1 yıl
Her insan bir değil. Soylenenleri bu kadar takiyorsan ya orada doveceksin ya hayatına insan almayacaksın.
Kotu bir zamanda yasiyoruz. Herseyde mantık aramamak lazım.
Onlar bizden daha mutlu. Ne demisler "cehalet mutluluktur" - +1 yıl
Haklisin tesekkur ederim en iyi kurt ölü kurttur hahdjsjsks
- Cevap sahibi+1 yıl
Abovvv. Iyi bakalım Asena.
Sana iyi geceler
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. Bir Fenerbahçeli olarak bu Trabzonspor'un anasını avradını yedi sülalesini ceddini bla blaa blaaa
07 Yorumla- +1 yıl
Bende Galatasaray lı olarak aynı şekil fenerin
- +1 yıl
Ben naptim simdi ya aglicam
- +1 yıl
Kardeşim ben Trabzonsporlu bir taraftar değilim ama geliote burada bunu yazarsan bende o tarifeyi misliyle sana uygularım mal mal yorumlar yapmayın mk
- +1 yıl
Bende senin kaan
u
+1 yılBence ırkçı insanları boş verin her yerden ırkçı insanlar çıkıyor
00 YorumlaBir iki insanla tanıştım diye herkesi aynı kefeye koymasan? Yorumları okudumda gerçekten iğrencsiniz
00 Yorumla- +1 yıl
yarası olan gocunurmus, böyle insanlardan hep uzak kal. seni uzmelerine izin verme
00 Yorumla Durup dururken mi sövdü?
00 Yorumla- +1 yıl
O zaten arkadaşın değilmiş
00 Yorumla - +1 yıl
Silk oni
00 Yorumla - +1 yıl
Dert etme
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı