Kişilik & Karakter İlker ılgazın muadili var mıdır? gizlikedan_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Offf ilker sen çok güzelsin be🤤 Güncellemeler+1 yıl İlker Allahsız mısın ne güzel gülüyorsun🤤 Güncellemeler+1 yıl Çok kişi çarpıldı yani aboow İlker ılgazın muadili var mıdır? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fiziki olarak varmıdır bilmem ama karakterinden çok vardır bence 0 4 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Aynen erkeklerin hepsi öyle ela da aptaş Yorumla Zemheri27 +1 yıl İrem yüzyılın salağı seçilmeli bence Yorumla gizlikedan_ +1 yıl İrem biraz daha akıllı ela tam bir mal birde çok güzel kıskanıyorum izlerken 😂 Yorumla Zemheri27 +1 yıl Ne diyim ilker tipinde ama ilker karakterinde olmayan birine rastlaman umuduyla 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoktur 🤤 0 3 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Elanın banasına çok güldüm Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Babasına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şrfsz herif Yorumla
Regenxp Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Gözünde çok büyütüyorsun o adamı bence onun gibi binlerce erkek var sadece şöhret olduğundan göze çarpıyor bu kadar 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Hayır boyu ses tonu duruşu falan Yorumla Regenxp +1 yıl Allah sahibine bağışlasın ne diyelim :) Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Allahin narsist kopegi 0 3 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Karakteri bok gibi Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ve dovmeleride bok gibi Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Boynundaki güzel Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ben😀 0 2 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Eski sevgilim benziyordu buna Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Şaka yapıyorum Erkan Petekkaya'ya benzetiyorlar. Yorumla
Dghbfgg Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Vardir 0 25 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Sapığımız da gelmiş Yorumla Dghbfgg +1 yıl Ne diyon lan kasar seni Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Çok çirkinsin yaa sana kimse bakmaz 🤣 Yorumla Dghbfgg +1 yıl Orospuseni 😀 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl 😂😂😂anan Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Niye küfür ediyorsun terbiyesiz hem çirkin hem terbiyesiz Yorumla Dghbfgg +1 yıl Hakediyorsun Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Niye beğenmedim diye mi mert😂 Yorumla Dghbfgg +1 yıl Yoo cirkinsin diye asagiladigin icin Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Tamam işte çirkinsin beğenmedim 🤣 Yorumla Dghbfgg +1 yıl Ya he he cirkin degilim bile 😂 Yorumla fevkalaede +1 yıl Bu nasıl bir diyalog ya hahahahah Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Sana kim çirkin değilsin dediyse çarpılmış şuanda mezarda Yorumla Dghbfgg +1 yıl Cok kisi yakisiklisin dedi 😅 Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Çok kişi çarpıldı yani abowwww Yorumla Dghbfgg +1 yıl Yoo gayet sagliklilar Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Ben sana bakmam sana öyle diyenler sana yalan söylemiş Yorumla Dghbfgg +1 yıl Sen bakmazsin oyle diyenler bakar 😂 ben de sana bakmam Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Evet sen kendi tipine uygun insanlar ile konuş bana bakma benim güzelliğim sana fazla 😘 Yorumla fevkalaede +1 yıl Oooo 😶😶😶 Yorumla Dghbfgg +1 yıl Hic te bile sen ve ben eşit guzellikteyiz ben daha guzellere bakarim ama Yorumla fevkalaede +1 yıl Çocuk musunuz Yorumla fevkalaede +1 yıl 🤣🤣çok güldüm ya Yorumla gizlikedan_ +1 yıl Çok yakışıklı erkekler ile ilişkim oldu sana bakmam 😙 Yorumla Dghbfgg +1 yıl Olsun benim de senden guzel kizla oldu valla sana ben bakmam asil 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fiziki olarak varmıdır bilmem ama karakterinden çok vardır bence
Aynen erkeklerin hepsi öyle ela da aptaş
İrem yüzyılın salağı seçilmeli bence
İrem biraz daha akıllı ela tam bir mal birde çok güzel kıskanıyorum izlerken 😂
Ne diyim ilker tipinde ama ilker karakterinde olmayan birine rastlaman umuduyla 😊
Yoktur 🤤
Elanın banasına çok güldüm
Babasına
Şrfsz herif
Gözünde çok büyütüyorsun o adamı bence onun gibi binlerce erkek var sadece şöhret olduğundan göze çarpıyor bu kadar
Hayır boyu ses tonu duruşu falan
Allah sahibine bağışlasın ne diyelim :)
Allahin narsist kopegi
Karakteri bok gibi
Ve dovmeleride bok gibi
Boynundaki güzel
Ben😀
Eski sevgilim benziyordu buna
Şaka yapıyorum Erkan Petekkaya'ya benzetiyorlar.
Vardir
Sapığımız da gelmiş
Ne diyon lan kasar seni
Çok çirkinsin yaa sana kimse bakmaz 🤣
Orospuseni 😀
😂😂😂anan
Niye küfür ediyorsun terbiyesiz hem çirkin hem terbiyesiz
Hakediyorsun
Niye beğenmedim diye mi mert😂
Yoo cirkinsin diye asagiladigin icin
Tamam işte çirkinsin beğenmedim 🤣
Ya he he cirkin degilim bile 😂
Bu nasıl bir diyalog ya hahahahah
Sana kim çirkin değilsin dediyse çarpılmış şuanda mezarda
Cok kisi yakisiklisin dedi 😅
Çok kişi çarpıldı yani abowwww
Yoo gayet sagliklilar
Ben sana bakmam sana öyle diyenler sana yalan söylemiş
Sen bakmazsin oyle diyenler bakar 😂 ben de sana bakmam
Evet sen kendi tipine uygun insanlar ile konuş bana bakma benim güzelliğim sana fazla 😘
Oooo 😶😶😶
Hic te bile sen ve ben eşit guzellikteyiz ben daha guzellere bakarim ama
Çocuk musunuz
🤣🤣çok güldüm ya
Çok yakışıklı erkekler ile ilişkim oldu sana bakmam 😙
Olsun benim de senden guzel kizla oldu valla sana ben bakmam asil 😘