Bu tedavi de veli izni/imzası gerekiyormuş. Bende ilçedeyim. Merkezdeki hastaneye gitmem gerek babamda işlerden fırsat bulup gelemiyor.
Nasıl etcez? Şart mı bu imza?
Nasıl etcez? Şart mı bu imza?
Deneme bile cok fazla yan etkisi var 6 ay suruyo ve 6 ay sonunda bazilarinda hic iz bile kalmiyo ama bazilarinda daha kotu sonuc veriyo. Dogal yola basvur limon suyu onerebilirim bende limon yapiyorum yuzume bende de sivilce sorunu var
Hayır ya hayır. Geçsin artık bıktım bık tım!
Cok mu fazla yoksa kizariklik falan mi var
Hem sivilce hem geçse bile kızarık kalıyor. Tenim bembeyaz yanaklarım kırmızı duruyo ben istiyorum ki yumuşacık beyaz olsun onlarda
Ama o ilaci kullanma cok yanetkisi var bence degmez canina limonu dene faydasini goreceksin
Yinede bir limonu dene olmazsa doktora git
Her şey kullandım. Her şey sürdüm
olmuyor geçmiyor
O zaman git doktora ama yan etkilerini duyunca vazgecersin yemek yerken dudagin burnun kaniycak halsizlik olucak
Ben hep halsizim zaten
Ben bilemem senin bilecegin birsey ama kendine yazik etme cigerine yazik 22 23 yasindan sonra gecip gidiyo
Ne gitcek gitmicek hayatmın en güzel dönemlerini sivilceyle geçiremem. yaşıtlarımda 1 taneyok ya 1
Sıkıntı yapma yagli hicbir sey yeme yag olan herseyden uzak dur sut de dahil cikolata hamburger kizartma yagli herseyden uzak dur 1 hafta boyunca yeme sık kendini goruceksin
her şeyde yağ var :/
Salatada yok
Corbada falan da yok
huuf :/
Boyle yaparsan kaybedersin unutma yemiycem dersen yemezsin
Ben duramam her sabah simit yiyorum. her sabah bir tanecik çikolota yemezsem olmaz ama suyu çok tüketiyorum
Ben bir fotonu goresem yardimci olurum sana
geçer batikon varya hani hastanelerde kullanılan yara bere için hiç bir yan etkisi yok ben yüzümdeki sivilcelerime sürüyordum hem kaşıntısını geçiriyordu hemde kurutuyordu dene bence ama hergün yapıcaksın bunu akşamları yatarken
Ya herkesten bir ses yükseliyo :/ artık kesin çözüm istiyorum KESİN
ben böyle çok geçirdim aşırı derece yoktu bende sivilce ama olduğu zamanlarda bunu yapardım aşırı derecedeki sivilceler için etki eder mi bilemem bebeğm
Benimkiler kötü duruyo. Böyle yumusacık olsun istiyorum
beyazım ten rengimi kapatıyo :/
sen yine de bir cilt uzmanına danış bunlar için sabunlar bile var hallediyor git konuş bir saçma sapan ilaçlar kullanmak yerine
Sabun jel verip göndercek elli kere gittim elli kere aynısı oldu bir umut geçirir dedim içimden. bir şey geçirdiği yok be
Ben 6 ay kadar kullandım sivilcelerimi geçirdi ama tüm vücudumu da kuruttu. Sürekli krem sürüp nemlendirici taşıman gerek. Ama sonuç etkili.
Taşırım :/ böyle bekleyemem geçmelerini
yeter artık
O süreci kısaca anlatır mısın
Ben de yeni bitirdim sayılır tedaviyi. 3 ay oldu. O süreç içinde ise süreklikrem ve nemledirici kullandım dediğim gibi. Benim biraz da duygusal değişimlerim olmuştu ama bu sana bağlı bişey. Eğer hassas bir yapın varsa kesinlikle duygusal değişim yaşarsın. Ama ketum biriysen değişmezsin hiç bir şekilde. Böyle yani anlatılacak pek bişey de yok. Dediğim gibi yapman gereken en önemli şey sürekli lipstick krem nemlendirici gibi şeyler taşıman.
Tabi taşıyorum zaten. Duygusallık konusunda zaten kullanmadığım halde duygusallığın dibini yaşıyorum. Aşırı aşırı duygusalım
ruh halim yerlerde
O zaman ottan çöpten şeylere ağlamaya hazır ol derim. Ama sonu iyi oluyo kesinlikle.
Şimdiden ağlıyorum ki o dediklerine.
İyi olsunda.
Çok teşekkürler canım
Rica ederim :)
18 yaşından küçüksen şayet ebeveynlerinden birinin imzası şart.
18 yaşından büyüksen senin imzan yeterli.
Kimliğimde küçük yazıyor :/
O zaman baban ya da annen mutlaka gelip imzasını atmalı.
Ağır yan etkileri olduğu için bu imza doktorun kaçış yolu. Sana bir şey olursa sorumluluk benim değil deyip sıyrılacak :))
Mecbur dayanırım
Şu an ben de kullanıyorum, psikolojimin içine etmesinin dışında yüzümü çok güzel yaptı.
Ya yerler yüzünü ne güzel :D
Zaten benim ruh halim yerlerde bir fark etmez
Cevap
2Cevap
Bende kullandım o ılactan bıraz sıkıntılı bı ılac dıkkat et derım
Ya ne gerekiyorsa dikkat ederim yeter ki geçsin üzülüyorum
İki haftada bir merkeze git gel o zaman ohoo. ama başka yolum yok
geçmeli
Teşekkür ederim ama bebek poposu gibi suratın oldu di mi
Mecazi ya :D yumuşacık işte
hıı anladım. ne veriyosa versin ya artık geçsin
Dogru yuzunu gormeden konusmak yanlis yuzunu gormek lazim
bir ara çeker güncellerim:)
Simdi guncelle benim annem dermatolog ona gosteriym
peki biraz dur
Tamam
nemlendiriciyle gezcem mecbur o zaman :/
Dayanıcam mecburum. Suratım berbat
veli izni gerekiyorsa demekki 18 den küçüksün nie 18-24 yazıyo yaşın :)
Kimliğimde ufak yazıyor arkadaşım:) babam yanlış yazdırmış
İnan, veya da inanma :) burada bir soru sordum ve adam gibi cevabını verdin neyini uzatıyorsun?
Ya alsın ne alırsa alsın yeter ki geçsin
Her şeyi kullandım. Genetikte etkisi var cildim deaşırı yağlı hep temiz tutuyorum bile
ama çıkıyo işte dinmiyo
ve ben artık aynaya baktığımda beyaz surat görmek istiyorum
teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar