Güncellemeler
+1 yıl
Ulan varya attığım bu mesajı aklı iki bacak arasında olan insanların bulunduğu foruma atmak yerine evrim ağacına atsaydım, malım ben
Hocam, şimdi sorunum Iğdırla değil, sorunum, bu kirli havayı içime çekersem akciğerlerim kararır mı, solunum sorunu yaşar mıyım? (Not: Doğma büyüme Iğdırlı yım. / İnternetten sonuç alamadım.)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşarsın, maske kulkanin disarida
ıgdir turkiyedi mi
Iğdır'ın ilk harfi I'dır
Öylemi ben Z sanıyordum. 15 yaşında aklı sevgilide olan hayatında hiçbir sorgu sual yapmamış vajina seni
Nefesimi kesti :))))
Neden kirli
Canı istemiş ondan kirli kanka
Yok lo fazla fabrika falan mı var cidden merak ettim ondan soruyorum.
Şehir yerden 850 metre yukarıda ayrıca 4 tarafı ağrı dağı gibi yüksek dağlar ile kaplı, bu yüzden Iğdır'da ki kirli hava şehrin içinde hapis oluyor ve hava döngüsünü zorlaştırıyor. Ayrıca Iğdır'da çok fabrika yok, beton kent kısaca.
Bilgi için teşekkür ederim. Merak ettim. Hiç gitmedim ığdıra. Youtubeden biraz izliycem şimdi:)
Kanka bu arada Iğdır da lağım ve çöp sorunu var. Bol kokuyor her yer
200 bin nüfus diyor. Yerini sevmeyen kent diyor.
Biri yazmıs yoruma aldıgımız her nefes bizi ölüme götürüyor diye.
Eskiden çok güzel bir yermiş.
İlk okul mezunu müteahhitler Bahçeli güzel olan heryeri satın almış betonlaşma falan... Daha kötüye gidiyor sanırım
Her yer moloz yığını kanka görsen sanki savaştan çıkmış diyeceksin çöpler pislikler bozuk yollar iğrenç hava lağım taşması asit yağmuru Ermenistan
Herhalde orayı terkedin istiyorlar. gavurlara satarlarsa sasırmam... Belediye ilgisiz değil mi
Aynen ak Parti'nin bulunduğu bütün belediyeler ilgisiz, hepsi kendi karınlarının tokluğuna bakıyor
Allah yardımcınız olsun valla bilmiyordum. Iğdır güzel bir yer diye duymuştum. Tüm güzelliğini almışlar demekki
Eyw bro seninde, ama evet eskiden görsen Firdevs cennetleri gibiydi Iğdır, o zamanlar HDP bakıyordu akp iktidara geldi diye bu haldeyiz zaten ne belediye çalışıyor ne devlet. Sana önerim Iğdır'a gelme, gelirsen gözlerin yanacak solunum sorunu yaşayıp birçok hastalığa davetiye çıkarırsın. Biz hâlihazırda Iğdırlı olduğumuz için biz alışmışız.
Merak kanka. Düzene otursa gelirim ben. Gezmeyi severim. Nasip
O zaman şöyle şimdiden cenaze masraflarını karşılıyqyım ne olur olmaz ;)
Adamsın
Son soruya gel fikir lazım kanka
Amma illa ki gelecem gezmeye diyorsan Google earth dan bak
Son soru derken?
Evet dikkat et
İlerleyen yıllarda evet yaşarsınız
beter ol aamk
Kırdın beni
tamam