IQAir 2020 Hava Kalitesi Raporu'nu derleyen Hürriyet, Türkiye'de havası en kirli olan şehirleri yayınladı. Türkiye'de havası en kirli olan şehir, Çorum. PM 2.5 oranında 35'ten fazla orana sahip olan bu kenti Erzurum, Düzce, Konya, Bursa ve Karabük takip ediyor. Kayseri, Trabzon, Kütahya ve Bolu ise hava kirliliği konusunda ciddi risk altında.
Türkiye'nin havası en kirli 10 şehri açıklandı. Yaşadığınız şehirde rahatça nefes alabiliyor musunuz?
yuh İstanbul listede bile yok. İstanbulu kendi başına ülke olarka değerlendirmiş olabilirler. 😂 Corona vakalarında İstanbul ve Türkiye diye bir açıklama vardı o misal herhalde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benim yasadigim sehir bu listede degil. Ulkrmin butun heryeri benim ve bu sehirler icin uzuldum.
İstanbul bence bir numara da heryeri betonladilar agac birakmadilar millet galeyana gelmesin die koymamislar
Bazı semtler halen doğalgaza geçmediği için kışın nefes almak güçleşiyor çoğunluk doğalgaz olduğu için hava oldukça temiz
Anket biraz saçma sanki bolu ve trabzon gayet iyi ben nefes alıyordum
Bursa beni şaşırttı açıkçası neyse ki benim yaşadığım yerde booool oksijen ve yeşillik var🌸
Bana sorsan İstanbul Kocaeli Tekirdağ falan derdim ama sonuçlar tamamen ters köşe
Antep kacinci siradaymis acaba yasadigim sehirde rahat nefes aliyorum şimdilik..
İnsan eve araba yığılı İstanbul da hava temizmiş mi 😂
Eve değil ve 😂
Tatil vs Biraz temiz hava alınca oksijen çarpıyor. İstanbul'un havası berbat ve alışmışım gibi hissediyorum
Bursanın 5. sırada olması ve istanbulun olmaması verilerin güvenirliliğini sorgulatıyor.
Bolu aslinda agac cenneti gibi bisey ve ben boluda yasyorum.
İstanbul’un olmamasına şaşırdım
Bende
Pardon ama kocaeli nerde yaa en kirlisi o bence
Bu tabloda yanlışlık var bence
Evet son dönemlerde Trabzon oldukça pis
4. Sıradaymışım hava da kirli.
Tablonun doğruluğundan emin değilim.
aaa çorum niye öyle ki
İstanbul nasl olmaz hayret
Büyükşehir de ne mümkün.
Sanayi şehirleri dururken bunların olması garip.
Bunlar çok ciddi rakamlar.
Ben İstanbul zannediyor dum
Çorum nekdar nüfusu varkı hava kirliliği faz gözüküyor
Nekdar motorlu taşıt varkı
İyi bari temiziz
Hayir.
Listede yok:-)
Alıyore
Kayseri beni hiç şaşırtmadı
Evet baya temiz
Şaşırtıcı
detaya bakmadan tahmin edeyim en kirlisi İstanbul
yuh İstanbul listede bile yok. İstanbulu kendi başına ülke olarka değerlendirmiş olabilirler. 😂 Corona vakalarında İstanbul ve Türkiye diye bir açıklama vardı o misal herhalde.
Sanayi şehirleri.
En temiz İBB.
Ölmeyecek kadar işte
vay çorum vay