İlaç almaya ölümüne karşı olan bir kesim var, sen de onlardan mısın yoksa ihtiyaç halinde ilaç kullanır mısın? 😄 Keyifli günler..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlaç almaya ölümüne karşı olan bir kesim var, sen de onlardan mısın yoksa ihtiyaç halinde ilaç kullanır mısın? 😄 Keyifli günler..
Pek sevmiyorum ama tamamen karşı olduğum söylenemez. Normal zamanlarda bir ağrı kesici olsa dahi mümkün olabildiğince kullanmamaya çalışırım.
Fakat çok zor durumda kalırsam son çare olarak ya da herhangi bir tedavi için doktorun yazdığı bir ilaç olursa kullanırım.
Yatakta son nefesimi verrim yinede beni ikna edemezsiniz hiç sevmem özellikle antibiyotik😂 hastayken ben kendi kendime iyileşiyorup biraz ilgi biraz sevgi yetto🥲
Günaydın :D ben mutlaka ilaç kullanırım elbette, hastalık varsa doktora kontrolünde bunu çözmek gerekiyor. ama hafif hastalıklarda işte soğuk algınlığı gibi o zaman kendim çözerim. ahahs Keyifli günler..✨🥂
Cevap
19Cevap
Maalesef sende biliyorsun kavdeş ilaçlarla tedavim var benim
Biliyorum kardeşim 😊
Mecbur değilsem hayır sevmiyorum
Cunki ilaclar bizim bagisiklik sistemimizi yanlış yönde etkileyebiliyor da ondan
Ölümüne karşı kesimdenim dr. Yazar alırım ama asla kullanmam küçükken annem burnumu tutar zorla içirirdi...
Sevmiyorum ve elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. Ama kullanmak zorunda kaldığım da oldu 😃 ölümüne karşı değilim yaa 😬
Zaten sürekli ve düzenli kullanmak zorunda olduğum bir ilacım var o yüzden onun dışındaki ilaçlara mümkün olduğunca karşıyım.
@tantunisultansuluman hiç ihmal etmiyorum dimi aşkım:))
Banad asimdi yazdılar 1 torba ilaç bendmei kullanmasam:)
@TantuniSultanSülüman yok yok sen bana uyma :)))
Eczaneler bile içme. douor ilaç yok ortada :)
Bayilirim hemde 1000 mg özelikle icerken bogazda kalir yutmamaiz belirli süre yüzün kizarir felan
İlaç en iğrendiğim hiç sevmem 😅 ama mecbur kalınca kullanmak gwrekiy işte
Gerektiğinde alırım hiç kendime acı çektiremem ya.😃
İnat edip bir tane bile kovid aşısı olmayan ben, ama deli gibi ilaç kullanan da ben 😂
Yazılan ilacı dahil kullanmayı unutuyorum sevmiyorum içmeyi.
Şu an soğuk algınlığı için+antibiyotik+suda eriyen tablet içiyorum alışmışım sanırım yılda 2 3 kere boğaz ağrısı çekince.
Bu benim için zorunluluk.
Geçmiş olsun..
Teşekkür ederim.
Hiç sevmiyorum
Hayır yutarken boğulanlardanim
Mecburen kullanıyorum
İhtiyacım olduğunda maalesef kullanıyorum
ihtiyaç halinde kullanırım tabi ki
Çok zorunda kaldığım zaman alıyorum
İhtiyaç olduğunda kullanıyorum..
Hiç sevmediğim sey
Portakal aromalı calpol
Ara ara keyfi de atarız ya :D
Hastaysam kullanırım
İçim dışım ilaç oldu, sevmiyorum ama kullanıyorum.
Ben koca karı ilacı tarafındayım😀
Nefret ediyorum
Nefret ediyorum
Hayir
Sevmiyorum
Hiç sevmem.
Nefret ederim
iğreniyorum
günlük alırım...
Severis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?