Ben bekarım. Ama bir tanıdığım vardı. Evlendiğinde 150 kiloydu. Bu yüzden düğün yapamadılar sadece nikah. 3 yıl sonra 60 kiloya düştü. Artık düğün yapmak istiyor. Kocası bu saatten sonra düğün mü olur dedi. Kocası hem diyetisyen gibi hem de bildiğin sporcu. Adamın asıl mesleği halı yıkamacı.
🤣🤣🤭 imza öncesi sonrası güvenim aynı istemeyen beğenmeyen kapı orada ev benim araba benim meslek benim hayat benim beden benim. Tüm kadınlar güçlü olmalı.
O konuda seninle hemfikirim tabi ki ama kendi iyiliğin ve sağlığın için dikkat etmelisin. Çünkü kötü bir olay yaşadığında yıkılacak olan sensin, karşı taraf değil.
58 kilo olduğunuzu söylemişsiniz hanımefendi.. Bu inanılmaz heavy weight.. Nasıl yürüdüğünüz hakkında bilgi alabilir miyim.. Bilimsel araştırmada kullanacağız.. Eğer yeterince bilgi elde edebilirsek artık tekerlekli sandalyeye ihtiyaç kökünden kazınacak
2 beden eder 8 kilo kişiye göre de değişir bende 1 beden değişti zatenn boyuma göre aşırı zayıftım yemekle aram yoktu şimdi normal bir kilo aslında ama benim için çook büyük bir değişim 🤷🏽♀️
En İyi Cevaplar