sizede oluyor mu yoksa yalnizmiyim bu dertle..
saniyelik elktrik carpma gibi bir his oluyor ve bunun nedenini merak ettim
saniyelik elktrik carpma gibi bir his oluyor ve bunun nedenini merak ettim
Üstünde büyü veya musallat da olabilir bu durum yillarca bende vardı sonradangercek meydana çıktı seni de uyarmak istedim bu konuya ciddi al yoksa çözümü ilim sahiplerinde bulmazsan senin için çok büyük bir sıkıntı olabilir... Doktor sana şifa olmaz ben sana söyleyim !
bir de mutlaka kafadan hacamat yaptı şeytanın ve onun çocuklarının vücuda giriş çıkışlari var çünkü Allaha ibadet etmeyen kişilerde bu vakalar oldukça fazla
Sürekli oluyorsa mutlaka doktora, ama işinin ehli bir doktora git. Küçük sinyaller, tepkiler vücudun ummadığın bir yerindeki rahatsızlığı, ilerde tehlikeli duruma gelebilecek hastalıkları bile uyarıyor olabilir. sağlığın dalgaya alınacak bişey değil. İlk önce kafa röntgen çekerler, bişey yoksa Check up yoluna kadar gider..
Saygılar..
tesekkürler
Ben tomografi çektirdim bir şey çıkmadı aynısı bende var
elektrik falan çarpmıyor sadece beyne sinyal gidiyor :) dikkat etsen her zaman hissedersin cunki beyin sinyallerle calisir :)
hmm
ama aci veriyor.. böyle igne batmasi gibi :/
evet acitiyor baya.. ama saniyelik sadece..
doktora gitmeyi düsünüyorum tesekkürler
Gittim bir şey gözükmüyo Allaha şükür
Cevap
11Cevap
Uyku sorununuz var ise düzensiz uyuma veya az uyuma gibi öncelikle bu durumu berteraf ediniz. Buna rağmen bir farklılık elde edemez iseniz. lütfen bir nöroloğa görününüz.
Renkleri daha aydınlık görüyormusun? elektirkik çarpma gibi hissetmeyle beraber? çünkü aynı dert bendede var tüğlerim diken diken oluyo çarpılmış gibi hissediyorum bir enerji hissediyorum
Şimdi neyle alakalı olduğunu söyleceğim sana. Ama tam olarak anlamam gerek; Beyin aniden yuvasından çıkmış gibi mi oluyor; sağa ya da sola çeker gibi oluyor mu?
aniden yuvasindan cikmis gibi sanirim :/ bilemicem..
cunku o an sadece o aciyi hissediyorum beynimde
niye :D
neyin sikayeti onu da söyle
dalgami geciyorsunuz
söyleyin catlatmayin beni simdi
birsey biliyormus gibi konusup insani askida birakiyorsunuz bravo
sagolun
Çok düşünüyor sunuz kafaya takiyorsunuz oda beyin hücrelerine zarar veriyor
aniden ayagı kalktıgım ya da bazı durumlar elektriklenme oluyo
Aynısı bendede oluyo geçti sandım bugün kalbimin göğüsümün üstüne oldu Dr gittim Allaha şükür bir şey çıkmadı
beyin elektrik dalgaları ile çalışıyor...
sinirler arası iletişimi elektrik sağlıyor...
Sende olağanüstü bir enerji var ondandr :)
Epilepsi olabilir doktora git
Bendede olyo arada :/
aci veriyormu?
evet
ee sence ne ile alakali bu durum
ben doktra gıttım bısıy olmaz dedı. d
Dirseğimi bir Yere Çarpınca Oluyo Bana
beyinde olması nasıl bişey ama :D
Ilk kez duydum
Birikmiş stresss😩
cırcır olmuşsun
zeka mı fışkırıyor?