Erkek arkadaşımda kaldım ( Yeni tanıştık 2 ay olacak ama ona güveniyordum çıplakti benim ustum ) aynı odada uyumayacaktim ayrı odada uyuyacaktim öyle uyuyakalmisiz 5 saat falan sonra uyandım o uyanmış gece de , ve o günün sabahı 2 omzumdada vardı ağrı 2 kalçamdada , ona sordum bir şey mi yaptın yoksa dedim o da dediki usutmussundur çıplak uyudun dedi üstümüzde sadece çarşaf vardı bilmiyorum onun böyle bir şey yapmış olmasını kaldıramam😔o gün ben sorunca bana güvenmiyor musun kızlık kontrolüne Dr a git madem bugün dedi 3 gün oldu yani bunu diyeli bir şey yapmış olsa bu kadar rahat olup bunu diyemez bence ! ( Bu arada ailemle sorunlarım var biliyor sahipsiz gibi düşünüp yapmış olabilir mi bilmiyorum sahipsiz değilim amcam avukatim ailemde böyle birseyde arkamda olur tabiki😒bunları akıl edip yapmamistir diye düşünüyorum 3 gündür , şimdi bugün birlikte gidelim Dr a dedi yine sordum çünkü niye böyle diye acile gideceğiz ne diyeceğim Dr a 😔off çok korkuyorum 😔 bana böyle bir şey iğne vs yapmış olamaz olmamali 3 gündür onunla kalıyorum lütfen yargılamadan cvp verin ailede şiddet gördüğüm için böyle durum ne yaşadığımı fazlasıyla ben biliyorum... Gitsemmi geri eve bilmiyorum sizce? ama bugün acile gidip yanından öyle ayrılmak istiyorum bir şey yapıp yapmadığını Dr a ne diyim? Aile evim başka şehirde o yüzden git dersenizds ailenin yanına yinede gitmeden burada Dr a göstermeliyim diye düşünüyorum? Ailem ( anne babamdan görmüyorum şiddet üvey abiden görüyorum ebeveynler ses çıkarmıyor seyahette tatilde hep o yüzden ayrıldım geldim bu erkek arkadaşım yanına kalmaya ama keşke ilk gün beraber uyumasaydım ilgi sevgi görünce güveniyordum da 😔lütfen sadecs Dr a ne diyim eve donuyum mu onu yazın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadın bir uzman doktor bulma şansın varsa, ona kontrol ettir. Ona rahatça danışabilirsin.
Bugün acildde olur mu ki? Beraber gideceğiz Dr kizarsa erkek arkadaşım a yani ne diyeceğim Dr a Dr a bana kızmaz mi 21 yaşında kizsij diye 😔
Kendin git, erkek arkadaşınla gitmene gerek yok bence. Hem doktor niye kızsın, bu senin meselen. Onun görevi işini yapıp sonucu açıklamak sana. Kızmaz zaten, en çok sitem eder sana. 'genc kizsin, niye bunu yaptın' gibisinden. Hem bak, belirsizlik en kötü durum. Belki çocuk bir şey yapmadı sana, için rahat etsin istiyorsan git kontrol ettir. Acilde bakılır mı onu bilmiyorum maalesef.
Bu şehri bilmiyorum ailem başka şehirde yaşıyordu ben bu erkek arkadaşım yanına geldim 3 gündür onunla kalıyorum 😔 birlikte gidelim tm dedi onun gelmesini bekliyorum mecbur acilde bakacaklar bugün 3 gün oldu bu olay ağrı acı başlayalı yinede Dr bir sonuç görür mü? Evet belirsizlik çok kötü şu an onada kızamıyorum ya bir şey yapmadiysa usuttum diyeyse diye ama çok acıyor 2 kalçamda normal değil gibi çok korkuyorum ya Dr derss evet virsey yapmış onun bana böyle bir şey yapmasi çok kötü kaldıramam 😔çok güvendim ben ona 😔
Dr a ne diyim ben acilde?
Kadın doktor bulursan, durumu güzelce anlat. Bakireysen eğer bunu söyle ve bu durumun yaşanıp yaşanmadığını bilmemin çok önemli olacağını söyle.
Bakireyim. 😔nasıl anlatacağım ki acildekine? Yarın kadın doğum gitsem eve donup?
Burada uzman arkadaşlar varsa sana daha iyi destek olurlar. Benim vereceğim fikirler daha kötü sonuçlar doğurabilir, hakim değilim çünkü. Netten biraz detaylı araştırma yap.
Neyi aratoriyom? Usutmeden de olurmuş kalça ağrısı 2 ucu b. klu değnek boş yere çocuğu suçlamak istemiyorum
Aşağıdaki yorumlarda bir adam bu alanda doktor olduğunu yazmıştı, ona mesaj atarsan yardımcı olabilir. Ben de yardımcı olmak isterim ama bilgimin olmadığı bir konu.
Saglikciyim diye i diyorsan yazdım ona ozeldem bu seferde Instagram istedi derdi başka onun sorulara cvp vermiyor.
Ha anladım. Senin durumun için jinekologun bakması gerekiyor. En son ne zaman cinsel ilişki yaşandığını tespit edemiyorlar ama cinsel durumun ne olduğunu bazı bulgulardan anlayabiliyorlar. Acilde jinekolog olur mu bilmiyorum. Olur da acile gittin ve jinekologa kontrol ettirdin diyelim. Durumu anlatırken 'Gecen kızlı erkekli kutlama gecesi yaptık, orada sarhoş olup sızdım. Uyandiktan sonra da kalcamda agrilar hissettim, acaba bir erkek bana bir şey mi yaptı diye şüpheleniyorum' dersin.
Yanımda bunu yapmış olacağından şüphelendigim erkekle hastaneye gideceğim 😔 jinekoloji kadın doğum Dr u mu diyorsun? O yarın açık devlet hastanesi , o zaman bugün acile gitmeyip yaein kadın doğum mu gidiyim
Bence yarın kadın doğuma git. Jinekolog ve kadın doğum doktorları aynı görevi yapıyor diye biliyorum zaten. Bence yalnız git, erkek arkadaşın sormayacak mı 'hayirdir, niye gidiyorsun?' diye. Otobüs seferlerini, hastane yerini vb öğren, yalnız git bence.
Kendisi dedi ki zaten bu olay olduğunda ilk gün 3 gün önce git istersen kızlık kontrol ettir dedi , gitmedim usuttum de oldu diye düşünüp ama 3 gündür gecmeyince şüphelendim , bugünde dediki git acile , birlikte de gideriz dedi birlikte gideceğiz?
Yani çünkü bir şey yapsa git kızlık kontrol ettir demez diye düşünüyorum ama arkadan yaptıysa iğne yapıp der?
Şimdi bir şey yapmamışsa, sonuç belli olduktan sonra ister istemez kırılır kalbi. Ama belki de arkadan yaptı, arkadan yapılınca da jinekolog anlar mı? Sanmıyorum. Yerinde olsaydım yalnız giderdim.
Ama arkadan yapsa, daha önce arkadan yapmamış biriysen o acıyla uyanmaman imkansız olurdu.
Arkadan yapti diye mi 2 kalçamda acı sgdi var diyorsun? Ben de diyorum ki 2 kalçaya iğne yapıp arkadan yaptıysa uyutup 3 gündür 2 kalça ağrısı acısı var diyorum. Dr a gidip ne diyeceğim ben 1 aydır tanıdığım adamla niye uyudun diye kizarsa 😡
Arkadan daha önce başka erkek arkadaşımla denedik 2 dk ve acımadı hiç gaz cikto korktum bıraktık 2 yıl oldu deneyeli. adam iğne yaptıysa 2 kalçama o yüzden uyutup arkadan yaptıysa bu ağrı omdansa diye korkuyorum ben 😔😔
Doktora her detayı vermek zorunda değilsin. Ne zamandır tanışıyorsunuz diye sorarsa 1 sene dersin. Dediğim gibi kutlamada sarhoş oldum, sızdım bir odada dersin. Her şeyi olduğu gibi anlatma.
Kan geldi mi sonrasında.. aynada kendin bile bakalirsin
Nereden geldi mi? Ne zaman? Aynadan bakıyorum da siviliceler var benim oram da izler vs var sivilceler yani öyle anlayamam ki kendim ki bugün 3 gün oldu. bembeyaz pürüzsüz sivilcesiz kalcam olsa dediğin gibi anlardım
Dudakları ayırıp bakabilirsiniz
Bu o kadar ekstrem değil aynadan görebilirsiniz denerseniz
Dudakları ayırıp nereye bakacağım anlamadım 3 gün oldu bu olay yasanali? Ne kanına bakacagim
Kanka sağlıkçı olarak anlatayım herhangi bi ilişki olsa öyle ağrı olmaz ama üşütme şüphesi olabilir
Demek istediğim şu biz uyuyakaldik ya öncesinde seviştik benim ustum çıplakti onun giyinik sonra uyuyakalmisiz , evinde kalın örtü yok incecik çarşaf üstümüzde uyumusuz kaç gündür de öyle uyuyoruz yani erkek arkadaşım söylediği gibi usuttum mu? Peki o zaman niye 2 kalçamdada ağrı var sadece?
Anal yapma düşüncesi mi var sende
Yapmış olduğunu mu düşünüyorsun
Bilmiyorum ki daha 2 ay olacak biz tanisali 2 aydır tanışıyoruz ve bana uzaktan da olsa çok yardımı dokundu sonra ailemde şiddet gördüğüm için bana dediki ya benim kız arkadaşımda kal dedi ya benimle dedi bende tanımadığım kızla kalmaktansa onunla kalmaya tm dedim geldim yanına 3 gün oldu , internetten tanıştık 1 aydır hergun konuşuyorduk maddi manevi hep destek oldu iyi biri olduğunu düşünüyordum güvendim geldim çünkü evde yaşadıklarımı ben biliyorum o da biliyor 😔
Kanka gel o zaman ben sana detaylı yardımcı olayım anlatayım
Sizce yapmış olabilir mi yoksa gerçekten soğuktan usuttum diye mi sadece kalçalarım ağrıyor?
Gel yardımcı olayım sende yapıp yapmadığına karar ver
Niye sadece kalçalar birde etli diye mi o bölge? İlk gün omuzlarda vardı ağrı orası da etli bölge diyr mi usutunce bu 2 si ağrır mi
Etli olması değil
Gel yaz da anlatayım açık şekilde
Niye buradan yaxmiyorsunuz
Sizin mesleğiniz ne ki
Hemşirim burdan görüşüm kalktığı için
Gerçekten sadece sorumu netleştirecsk misiniz? Çok korkuyorum ve kizgunim şu an ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Netleştirmesem neden yazayım sana
Bilmiyorum burada yalancı boş muhabbet için bana yaz diyen dolu o yüzden
Yaşın kaç sen arkadan yaptı diyemi korkuyon
Evet 21
Önceden başka biriyle anal dedinmi
Öyle bişey olmuşta olabilir olmamıştı zor bir durum
2 yıl oldu eski erkek arkadaşım 2 dk soktu istemedim çıkardı o kadar. Bakireyim arka ön kimseyle yapmadım kısaca. soruyu tüm yorumlar okuyup fikir verirseniz sevinirim
Yani belli olmaz tsm neren ağrıyor