2 kalçamda geçmeyen bir ağrı var, sebebi üşütmekten olur mu?

Erkek arkadaşımda kaldım ( Yeni tanıştık 2 ay olacak ama ona güveniyordum çıplakti benim ustum ) aynı odada uyumayacaktim ayrı odada uyuyacaktim öyle uyuyakalmisiz 5 saat falan sonra uyandım o uyanmış gece de , ve o günün sabahı 2 omzumdada vardı ağrı 2 kalçamdada , ona sordum bir şey mi yaptın yoksa dedim o da dediki usutmussundur çıplak uyudun dedi üstümüzde sadece çarşaf vardı bilmiyorum onun böyle bir şey yapmış olmasını kaldıramam😔o gün ben sorunca bana güvenmiyor musun kızlık kontrolüne Dr a git madem bugün dedi 3 gün oldu yani bunu diyeli bir şey yapmış olsa bu kadar rahat olup bunu diyemez bence ! ( Bu arada ailemle sorunlarım var biliyor sahipsiz gibi düşünüp yapmış olabilir mi bilmiyorum sahipsiz değilim amcam avukatim ailemde böyle birseyde arkamda olur tabiki😒bunları akıl edip yapmamistir diye düşünüyorum 3 gündür , şimdi bugün birlikte gidelim Dr a dedi yine sordum çünkü niye böyle diye acile gideceğiz ne diyeceğim Dr a 😔off çok korkuyorum 😔 bana böyle bir şey iğne vs yapmış olamaz olmamali 3 gündür onunla kalıyorum lütfen yargılamadan cvp verin ailede şiddet gördüğüm için böyle durum ne yaşadığımı fazlasıyla ben biliyorum... Gitsemmi geri eve bilmiyorum sizce? ama bugün acile gidip yanından öyle ayrılmak istiyorum bir şey yapıp yapmadığını Dr a ne diyim? Aile evim başka şehirde o yüzden git dersenizds ailenin yanına yinede gitmeden burada Dr a göstermeliyim diye düşünüyorum? Ailem ( anne babamdan görmüyorum şiddet üvey abiden görüyorum ebeveynler ses çıkarmıyor seyahette tatilde hep o yüzden ayrıldım geldim bu erkek arkadaşım yanına kalmaya ama keşke ilk gün beraber uyumasaydım ilgi sevgi görünce güveniyordum da 😔lütfen sadecs Dr a ne diyim eve donuyum mu onu yazın
2 kalçamda geçmeyen bir ağrı var, sebebi üşütmekten olur mu?