Ben geçirmedim diye biliyorum ama geçirmiş de olabiliriz hepimiz. Peki sen neyi merak ediyorsun bu konuda. Ben alman aşısı olmadim. Rus ve Türk aşıları oldum sadece
Bilmiyorum ki ve aşı olmayı da istemiyordum zorla oldu askerde denk geldi zorunlu değil ama mecburi dendi // onun haricinde etrafımda olan kişiler oldu ama bir bulaşma söz konusu olmadı
Ben bir kere hasta olmustum cok kotu oksurmeden duramiyordum kemiklerim agriyordu daha once Boyle hasta olmamistim sanirim Koronaydi bilmiyorum doktora da gitmemistim
@Both_Angel_and_Devil Sonradan korona aşısı olmaya karar verdim birkaç gün sonra iyileştim hastalanmadan önce olmamıştım aşı ama bilmiyorum korona mıydı daha önce öyle hasta olmamıştım aşıyı vuruna kadar da öksürmem durmuyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ben geçirmedim geçmiş olsun
Ben geçirmedim diye biliyorum ama geçirmiş de olabiliriz hepimiz. Peki sen neyi merak ediyorsun bu konuda. Ben alman aşısı olmadim. Rus ve Türk aşıları oldum sadece
Alman aşısı denilen BioNTech de Türk aşısı aslında. Ülkelerini terk eden Türkler.
@AvwMuREXYF6fUZYwG2gu Türkçe biliyorlar mıydı dikkat ettin mi
Bilmiyorum ama sonuçta Türkler.
@AvwMuREXYF6fUZYwG2gu macarsitan da türk biliyor musun
Geçirmedim ama virüs bana bulaşmış ama aşırı güçlü olduğum için aktive olmamış da olabilir. Büyük ihtimal öyle olmuştur.
Pen geçirmedim 😅
Nasıl başardın?
Bilmiyorum ki ve aşı olmayı da istemiyordum zorla oldu askerde denk geldi zorunlu değil ama mecburi dendi // onun haricinde etrafımda olan kişiler oldu ama bir bulaşma söz konusu olmadı
Hangi aşıyı yaptılar
@psicoach biontect
Seçenek sunmadilar mi
@psicoach hayır tek asi getirmislerdi
Yatacak yerleri yok bunlarin
Ben bir kere hasta olmustum cok kotu oksurmeden duramiyordum kemiklerim agriyordu daha once Boyle hasta olmamistim sanirim Koronaydi bilmiyorum doktora da gitmemistim
@Dilarayimm sen korona olmuşsun ne kadar sürdü nasıl atlattın
@Both_Angel_and_Devil Sonradan korona aşısı olmaya karar verdim birkaç gün sonra iyileştim hastalanmadan önce olmamıştım aşı ama bilmiyorum korona mıydı daha önce öyle hasta olmamıştım aşıyı vuruna kadar da öksürmem durmuyordu
@Both_Angel_and_Devil şu an düşünüyorum ben neden doktora gitmedim😂
Belki de corona olduğunu söylemesinden korkmuşsundur doktor
Doktorun corona olduğunu bilseydin belki de daha kötü hissederdin
Geçirmedim bir oda hasta ile kaldım geçirmedim. Dimdiğim.
Ben olmadım yani kısaca Allah korudu
2 defa geçirdim
Ağır mı Hafif mi
Geçti
Geçirmedim
Nasıl korundun?
Korunmadım o dönem a101 de çalışıyordum bide
Hiç özen göstermediğim halde yine de yakalanmadım
Ben olmadım
Ben geçirmedim
Benn
ben geçirmedim