HPV SORUNSALI ne yapmalıyım arkadaşlar?

arkadaşlar merhaba ben 27 yaşında erkeğim ve hayatımda bu zamana kadar hep bakir kaldım ( elim yüzüm düzgün ve maddi durumum Allaha şükür iyi olduğu için çok teklif te aldım ama günah diye yapmadım) ancak 9 ay önce arkadaşımın zorlamasıyla gitmiş olduğumuz bir mekanda beni tanıştırdığı kadınla bir birlikteliğim oldu. Sonrasında bunu bir arkadaşımla paylaştığımda bana kızdı ve tanımadığın biriyle nasıl böyle bişe yaşarsın birsürü hastalıklar var dedi tabi ben cahil bilmiyorum bunları zaten tövbe ettim Allaha sonrasında. Ben olabilecek bütün hastalıkların testini yaptırdım hepsinden negatif aldım doktor tertemizsin dedi. Ancak kafama hpv takıldı birsürü çok iyi doktora gittim sende hpv falan yok rahat ol dedi ben test istedim erkeklere test yok dendi araştırdım özel laboratuvarlarda olduğunu öğrendim ve 2 tanesine gidip test yaptırdım negatif aldım ve çok sevindim. Sonrasında yine çok iyi bir doktora gittiğimde bana bu testlerin kesin sonuç vermediğini ve erkeklerde ticari amaçlı olduğunu, bende hpv olduğunu düşünmediğini ama eğer korkuyorsam eşime hpv aşısı yaptırmamın iyi olacağını söyledi. Ben tabi korktum , aslında çevremde birsürü insan onlarca kişiyle beraber olup evlendi bilmiyorum inşallah ilerde sorun yaşamazlar ama ben kadına değer veren bir insan olduğumu düşündüğüm için hiç bir şey olmamış gibi bir şey söylemeden evlilik yapamam , aşı yaptırırım öyle evlenirim gündemden de çıkar ancak bunu söylemek çok zor şimdi ben evlenceğim kadına bunu söylesem bana inanmayacak senin demek ki birsürü birlikteliğin oldu hastalıklısın sen diyip olay çıkaracak napacağım bilmiyorum. Sonuçta evleneceğim kişi benim canımdan bir parça olacak Allah nasib ederse çocuğumun annesi olacak ona nasıl böyle bir kötülük yaparım mutlaka söylemem lazım ama nasıl bilmiyorum? şu an konuştuğum biri yok çünkü kendimi hastalıklı ve aciz olarak görüyorum bunu bir kadına söylediğim zaman tedbir amaçlı aşı olalım dediğim zaman onun güveni kırılacak gibi hissediyorum gerçekten çok zor durumdayım ne yapmalıyım?

HPV SORUNSALI ne yapmalıyım arkadaşlar?