Sanal bi sevgilim var 2 ay oldu ben kiloluya yakin balik etliyim 75 kiloyum ve 160 im bu hafta bulusucaz kilo konusu hic acilmadi ama ona eski fotograflarimi gostermistim eskiden zayiftim beni zayif saniyordur yuzum guzel ama fizigimi guzellestirmiyor cok korkuyorum napmaliyim bulusmak istiyorum ama cok endiseliyim cok gerilicem lutfen yardim edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaçmalama kızım kilo vermeye falan da uğraşma allah için. Bırak nasılsan öyle sevsin seni başkası için değişmeye çalışma yani. Belki sen beğenmeyeceksin onu. Niyeti sadece fiziksel algı değilse 100 kilo da olsan problem etmez zaten. Kafandaki bütün olumsuzlukları at kendinden emin bir şekilde buluş bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEndişeli olman çok normal, senin kalbini sevmeyecekse hiç sevmesin uzak dur daha iyi... İlk buluşmanızda kendin için abartıya kaçmadan giyim süslen git ve gözlemle eğer o kişide senin gibi çekingen biriyse dikkatli bir şekilde ilişkinizi sürdürün şu noktaya dikkatini çekmek isterim erkekler üçe ayrılır birinci tür özgüven patlaması yaşayan asalaklar bunlar her istediğini alabileceklerini düşünür, ikinci tür birinciye benzerler fakat bunları ayıran özellik efendi namuslu görünmeleri ki bunları gerçek efendi, namuslu erkeklerden ayırmak çok zordur çünkü yalanı çok iyi söylerler üçüncü tür gerçek efendiler bunlar aynı siz kızlar gibi ürkektirler acaba ne düşünür diye çok ince düşünürler... İlk ikisine denk gelirsen hiç arkana bakma uzaklaş yoksa zarar görürsün... Söylenmedi deme 🤗
12 Yorumla- +1 yıl
Emeğine sağlık
- +1 yıl
Hic üşenmeden yazmış ama ben üşenip okuyamadim
+1 yılHerhangi bir açıklama yapmak zorunda değilsin buluştuğun zaman tavırları sana itici gelirse işin olduğunu söyleyerek izin isteyip kalkarsın dünyanın sonu değil hem çok fazla bir kilonda yok açıkçası kendine güven
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
59Cevap
+1 yılKendinle.. bedenin ile barışık olarak.. keşke ilk tanistiginda güncel olan fotolarını paylassaydin. Neden böyle yaptın ki. Bu halini seven gelsin deseydin. İlk bulusma öncesi yüksek seviyede endişelenmene sebep olan yola.. sen kendini.. isteyerek sokmussun ne yazikki. Hiç konu açılmadı ama.. ben biraz kilolu bir kızım. Fotolarda çok belli olmuyor ama 75 kg. yum. senin içinde bir hayal kırıklığı olmasın.. vb. soyleyebilirsin. bil ki.. yanına gittiğinde.. seni gördugu an.. göstereceği olumsuz tepki kadar kirilmazsin. Belkide sorun yok. Ben senin hayata bakış acini sevdim gibi konuya bakacak. Bunu bilerek yanına gönül rahatligi gidebilirsin.
20 Yorumla
+1 yıl160 boy 75 kilo bence kilolusun reis bunun balık etliyle alakası yok ama şöyle düşün bu kilolu olma durumun isede yarayabilir çocuk seni beğenmez kilolusun vs derse konuşmayı kesersin onunla anlarsın en azından seni sen olduğun için değilde fiziğin için kabul edecek, böyle bı insanı şahsen ben hayatımda barindirmam sende barındırma hadi ordan et ve hiç bişey için üzülme daha iyisi çıkar karşına
10 YorumlaSağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Anladığım kadarı ilk kez buluşacaksınız sanaldan tanıştım diyorsun daha hiç buluşmadan nasıl sevgili oldunuz? Daha birbirini tanımıyorsunuz tıpkı cocuk seni iyi tanımadığı gibi, kilo meselesi bilmiyor. Neden en baştan söylemedin, söyleseydin daha sağlıklı olacaktı.
10 Yorumla
+1 yılKendinle barışık ol ! Özgüvensiz olursan zayıfken bile tercih edilmezsin. Kendinize gelin yani ne diyelim millete kendinizi beğendirme isteminizi anlamıyorum. Beğenen beğenir beğenmeyen gider! Merkezinize yerleştirmekten vazgeçin bir kez geleceksiniz dünyaya
10 Yorumla
+1 yıl1. si cok fazla bir kılon yok. Yani cocugun aradıgı kriterleri bilemeyiz tabi ama zaten zayıf birini istiyorsa tavırları ile belli eder, dünyanın sonu değil. Yalnız sunu da bilemezsin, cocuk belki o an seni görünce fiziksel özelliğinden dolayı değil de ona dürüst olmadığın için eleyecek. Yani görüştükten sonra bu iş devam etmezse fiziksel özelliğine odaklanma sadece. Çocuk belki Şu an senın fotonu görse devam etmek istemeyecek. En azından dürüst olmus olursun o da dürüst davranmıs olur. Hayal kırıklıgı yasamazsın. Belkide suanki fiziğini görünce yine devam edecek bu da var. Yalnız hiç bu durumdan bahsetmeden gidersen olumsuz olma ihtimali daha yüksek. Bu sefer bütün düşünce gücünü fiziğini yermek icin kullanacaksın, cocugun seni bundan dolayı istemediğini düsüneceksin.
10 YorumlaBi yorumda gerekirse 1 hafta yemem kilo vermeye çalışıcam falan demişsin saçmalama nolur kimse için sağlığından olmaya değmez. Çocuk seni karakterini es geçip görüntün için beğenmiycekse doğru kişi değildir zaten. Ayrıca bi hafta bi şey yememenin enerjini sesinin tonunu yüzünün rengini gözünün ışıltısını nasıl değiştireceğini düşün. Mutlu enerjik cıvıl cıvıl biri olarak gideceğine 3 kilo eksik ama sönük, yüzün gözün çökmüş bi şekilde gittiğinde çocuk sana daha fazla bayılmıycak. Git buluş çok endişeleniyorsan başta ben kilo aldım biraz hani attığım fotoğraflardan fazlayım eğer istemezsen buluşmayalım dersin çocuk istemiyorum derse zaten doğru kişi değildir yanlış insanla yaşıycağın ilişkiden de sana hayır gelmez.
10 YorumlaSen bayağı kilolusun. Yakında obez olup kiloluyum da dersin sen. Ben de bu kafayla 100 kiloyu geçtim. Çok ekmek, hamur işi yemeyeceksin. Porsiyonlarını küçülteceksin. Bunu yaşam tarzı haline getireceksin.
21 Yorumla- +1 yıl
1 hafta boyunca aç kalmayı falan kesinlikle düşünme. İnsanın dengesini acayip bozuyor. Hastalıklara davetiye. O b.. ku da yemiştik zamanında. 2 hafta aç kalmıştım... Neyse sen doğal ol.. Bahsini açarsa bak altını çiziyorum bahsini açarsa bu aralar biraz aldim, vermeye çalışıyorum de..
Niye güncel fotini göstermedin ki nasılsan öyle bilseydi ne olacaktı 🤷♀️ ayrıca bu halini görüp beğenmeyecekse bırak ne yapıyorsa yapsın seni hak etmiyordur 😒
30 YorumlaÇok fazla kilolu değilsin sanki tabi sadece göbek mi var yoksa tüm vücuda yayılmış bi kilo mu bilmiyorum ama o kadar endişeliysen önce bi ertele sonra görüntülü falan konuşun hafiften göster kendini bişey demezse buluşursun
10 Yorumla
+1 yılNiye başta güncel fotonu atmadın ki? Hem bu triplere girmek zorunda kalmazdın. Ayrıca korkulcak bişi yok
21 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bu kadar ilerlicegimizi dusunmedim basta etkilenmiyodum ondan
+1 yılBence hiç konusunu bile açma bu kez onemsemese bile takılır... konu açılırsa veriyorum alıyorum de, umursamaz bir tavırla.. seni sen olduğu için kabul etsin..
20 Yorumla
+1 yılKendini olduğun gibi ve dürüstçe ifade et beğenmezsen çok dert etme hayatına alacağın insanlar kaliteli ve seni sen olduğun için olduğun gibi beğenleli
10 Yorumla
+1 yılKendine ve karşında ki kişiye büyük saygısızlık. Bu olayı bir kez tattım ve insanlara karşı olan güvenimi sarstı. Eğer tinder v. b yerlerden biriyle tanıştıysam ve buluşacaksam buluşma yerimi uzaktan izler öyle giderim. Bana yalan söylediyse kalbini kırmamam onun için daha hayırlı olur. Dürüstlüğüme dürüstlükle karşılık vermiyorsan, saygımı hak etmezsin. Buluşma bence, çocuğu üzme.
10 Yorumla
+1 yılBir hafta içinde biraz dikkat edersen az da olsa değişiklik olur, buluşunda fotoğrafta daha zayıftın derse de evet biraz kilo aldım ama bir iki haftadır diyetteyim dersin. Zaten seni sevdiyse bunu takmaz eğer takarsada demek ki gerçekten sevmemiş
10 Yorumla
+1 yılEn başından çocuğa dürüst olacaktın yani bu yaptığın hiç doğru bir şey değil muhtemelen senden soğuyacak tabi haklı olarak
20 Yorumla
+1 yılŞekillere kalıplar çok önemli değil. Beni gülümsetip gönlüme hitap edebiliyorsa benim için o insan dünyanın en güzel en tatlı insanıdır.
20 Yorumla
+1 yılMillet önemli değil diyor bok önemli değil %95 takar soğur senden
30 Yorumla
+1 yılYeni fotoğraf gönder yeni halim böyle de 🤷
Şimdi benimle buluşmak ister misin fikrin aynı mı?
Diye sor10 Yorumla
+1 yılİnsanı değiştiren ilgi sevgidir iyi veya kötü. Yönde iyileştirir düşünme ne olacaksa olsun de kendini kullandırtma
10 Yorumla
+1 yılÇocuğu kandırmışsın bu nitelikli dolandırıcılığa girer haberin olsun🤦♂️
20 Yorumla
+1 yılKilo vermek dünyanın en kolay işi 1 buçuk 2 ayda verirsin fazlalığını ne abartıyorsun sorun ediyorsun Allah aşkına
08 Yorumla- +1 yıl
Bu yalan işte kilo çok zor verilmiyor olmuyor ben denedim olmuyor veremiyorum
- +1 yıl
Çaba göstermemişsindir
Spor yaptın mı? Diyet yaptın mı sağlıklı beslendin mi? Az yedin mi? Hayır. Yapamadın bahaneniz hazır zor veriliyor - +1 yıl
Çok utandım. Evet yeternce çabalamadım hiç birini yspamadım irade meselesi
- +1 yıl
Benim boyum bir yetmiş kolum yüz üç kolu kaç kolum fazla sence
- +1 yıl
20 kg fazlan var
Boyun uzun değil senin fazlasıyla çabalaman gerekirdi kilo almamak için vermek için… başlaman lazım - +1 yıl
Gece yemesem olur olmuyor midem boş olduğu zaman ağrı yapıyor kolu çok kötü en kötüsü sakın gülme 😂 bacak arası pişik oluyor ergün duş alıyorum ama spor yapamıyorum çok terliyorum
- +1 yıl
Kendin diyorsun pişik vs bu mu kendine yakışan?
Açlıktan ölmezsin merak etme. O ağrı sana kilo verdirecek. Dışarı çık 15 dk yürü 10 dk koş 10bin adıma tamamla her sabah !!! Disiplinle olur bu işler - +1 yıl
Sanırım haklısın sağlık içinde spor lazım biz erkekler kadınlar güçlü deyiliz kendimi çok saldım ülke mutsuz bende mutsuzum kışı sevmiyorum hava soğuk dışarı şıktığımda onbin adım atıyorum akşam yemeğini bıraksam kilo verecem
+1 yılYa buluş gitsin. Severse böyle de sever. Önemli olan uyum içerisinde olmak. En fazla me kaybedebilirsin ki
00 Yorumla
+1 yılSakın ol ve buluş balık etlı kızlar herzaman bir tık önde başlar
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi dersin cocuk baya zayif ama
- +1 yıl
Olsun daha iy senin için rahat alırsın içine
+1 yılKilo vermeden buluşma o zaman hep ertele kilonu verince buluşursun
10 YorumlaAbla balık etli değilsin bildiğin kilolusun o boya göre
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama balık etli değilsin balık etli olman için max o boya 60kg
11 Yorumla- +1 yıl
160 - 60 balık et mi oluyor yaaa. Hemcinsine zorbalık bu ediyorsun
+1 yılEn başta doğru neyse onu söyle. Sonra farketmeden bağlanırsın da geri dönüşü hüsranla sonuçlanır.
10 Yorumlasence 160 boy 75 kilo balık etli mi oluyor? bir yaşıma daha girdim
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl75 kilo birinin balık etli olabilmesi için 1.85 boyunda falan olması gerek. Sen baya baya şişmansın.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani çocuk buluşmaya geldiğinde sen yerine yakınında bulunan başka herhangi bir kıza doğru yürürse şaşırma
+1 yılcocuk ana avrat sovse hakli. Madem ozguvenin yok yalan soyliyeceksin niye jonusuyon
10 YorumlaSağlık konusunda 766 cevap paylaştı. Buluşmak için daha erken de ve zaman iste bu süreçtede spor yapar eski haline dönersin.
10 Yorumla
+1 yılGerçeklerin ortaya çıkması tanrının bir gerçeğidir.
00 YorumlaZayıf kızlar tercihimdir zayıf isteyebilir kabul edebilir seni ben olsam zayıf kızları isterim
02 Yorumla- +1 yıl
abi sen sus sen bisi isteme
- +1 yıl
Yaş gelmiş 35 e ya burada ne işin var dayi
Bu ara bu sorular çok arttı sisko yag tulumu kızların dramı jdkd
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi zihni küçük insanların soyu ne zaman tükenecek acaba ya
Buluş gitsin severse senindir yok sevmez de giderse hiç senin olmamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim benim kilon o kadar fazla degilki , bence soylemelisin ve diyete oldugunu soyle. Soyle derken lafta kalmasin tabi. Ozaman bir sorun olmaz diye dusunuyorum.
01 YorumlaBeğenmezse kendisi bilir sonuçta herkesin kafasında farklı işliyor süreç
00 YorumlaSağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni görünüşün nedeniyle istemeyen zaten gereksizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy boşverr asko bu erkekler hiç birşeeyi haketmiyolar sakın özgüveninin yıkılmasına izin verme bir b k haketmio bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh yani, aynı şey sana yapılsa karşı tarafın yüzüne bile bakmazsın. Bu resmen kandırmaya giriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayret bu zamana kadar kilonu nasıl sormadı erkolarin ilk sorduğu sorulardan biridir 😂
33 Yorumla- +1 yıl
Ya ağır abaza ya da en iyi ihtimalle öyle şeylere gerçekten takılmıyordur
- +1 yıl
Kim bilir, ben yazılımcı kafasıyla düşünüyorum 🤣😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanaldan sevgili nasıl oluyor yahu? 🙄
Belirtseydin keşke şu şu zamanda diye01 Yorumla
Soran+1 yılBelirttim aslinda
+1 yılİletişime gerçek dışı bir profille başlamışsın. Şansını deneyip gidebilirsin. Ama seni orada bırakıp gitmesi seni çok incitecekse gitme. Çünkü bu da bi ihtimal.
10 YorumlaYa bak sen öncelikle bi diyet bi spor başla bir şeyler daha boyun kısa o yüzden normalinden daha kilolu gözükeceksin yine de seninle konuşmayı keserse üzğlmemeye çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden saklama geregi duydun ki? Furustluk bence kilodan daha onemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüne birlik takıl sen boşversene bir keriz varsa odaa
00 Yorumla
+1 yılKeşke başta soyleseymissin ya eski fotoğraflarım bunlar diye ama bir şey olmaz yapacak bir şey yok sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılsalla gitsin istemiyorsa avcunu yalasın. kendi tipine baksın onun fiziği çok mu iyi? kaslı mı? karşıladığı ne ki?
10 Yorumla
+1 yılKandırmayın şu insanları artık ya yeter kompleksliysen git zayıfla milleti neden kandırıyorsun o adamın ahını alarak yasayacaksın
10 Yorumla
+1 yılkafana takma seni öyle severse devam edersiniz sevmezse herkes kendi işine ayrıca belkide sen onu beğenmeyeceksin birazda öyle düşün
10 YorumlaHayatim üzülerek söylemeliyim ki sen balik etli değilsin.. bence gerçeği söyle yoksa daha çok üzüleceksin
10 YorumlaSöyle bu konuyu kafaya taktım de sorun etmez önceden söylersen ama soylemeden gidersen kandırdıgını düşünebilir
10 YorumlaBende öyle zayıf sandığım kilolu biriyle buluştuk, yüzün ve bakışların her şeyin üstünde olur merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılboş ver bende çok zayıfım önceden bende dert ediyodum şimdi kabul ediyosa böyle kabul etsin inan hiç umrumda değil seninde olmasın
00 YorumlaBence şimdi buluşma spora yazıl beslenemene dikkkat et iki üç ay sonra buluş eski fotoğraflarını atmışsın bide hayatta kabul etmez bu şekilde
01 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmesin çokta tın. Kilolu diye kızı sevmeyecekse sevmesin zaten buna bir kayıp denmez. Böyle üzüntü daha duyulmaz.
Anlamıyorum kadınları kiloya çok takılıyorlar seven her türlü sever zaten kiloya ada boya teninin rengine bakmaz
00 YorumlaHahahaha bisi olmaz bulus cocugun umrunda degildir kilo
01 Yorumla
Soran+1 yılbi onceki sevgilisi de balik etliymis onun boyu da uzunmus o biraz rahatlatiyo ama emin degilim yine de
Yeni foto at niye dolansıdırıyosun cocugu kilo almısım de belki cocuk kilolu seviyor
10 Yorumla
+1 yılOzmn tek bir seçenek kaldı..
Seni eğer begenmezse bana gel
Benim kilo takıntım yok 😅10 YorumlaMesajlar itiraf et zaten dış görünüşe önem veren biri ile devam etmen doğru olmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem