Yüzüm pek güzel değil burnum sivilcelerim ve dişlerimi begenmiyorum. Ama efekt kullanınca bunlar belli olmuyor. Buluşunca fotodakine benzemediğimi görecek. Sözde tip önemli değil dedi. Ya beni beğenmezse daha konuşmazsa ben ne yapicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kız Erkek Farketmez Çoğumuz Efekt İle Belirli Yerleri Kapatmaya Çalışırız Sivilce Olsun İşte Burun Yapısı Dişler Vs. Dediğin Mantık İle Biri İle Tanışırız Buluşmak İsteriz Ve İçimize İster İstemez Bir Şüphe Doğar. Ama Zaten Güzelliğin İçin Seninle Olacak İse Bulaşma Bile Ama Muhabbetin İçin Veya Başka Bişey İçin Seninle Olacaksa Düşünmeye Gerek Bile Yok Kaçırma. Dert Etme Bu Tarz Konuları, Biz Yüzümüzde Sivilce Var Falan Filan Bunları Dert Ediyoruz Fakat Halimize Şükretmiyoruz Çünkü Ne Halde Olanlar Var Kolu Bacağı Olmayan Gözleri Görmeyen Falan Filan Biz Böyle Basit Konularda Bile Kendimizi Sıkıntıya Sokuyoruz Onlar Ne Yapsın?
Dediğim Gibi Takma Bile Olursa Olur Olmaz Sağlık Olsun :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba...
Öncelikle efekt gerçekten güzel bir şey değil. İnsanlar kendilerini başka bir boyutta gösteriyor ve oluşturduğu algı ise şu;
"Sen güzel değilsin ancak efektlerle güzel olabilirsin kusurların var ve bu kusurları ancak efektlerle kapatabilirsin." Ne kadar kötü değil mi? Öncelikle herşeyden önce sen zaten kendinle barışık değil isen hiç buluşmaya bile gitme. Kendini sevmiyorken o buluşmaya gidersen seninle buluştuğunda seninde dediğin gibi seni beğenmezse sende böyle düşündüğün için zaten direk olarak depresyona gireceksin, üzüleceksin. Ve bence her şey tipte değil keşke biraz gerçekten seni sen olduğu için kabul edecek biriyle konuşsaydın.
Özgüvenin düşük belli ki. Ve sen efektle bu özgüveni yerle bir etmişsin. Efektsiz de güzelim demelisin. Elbette kusurlarımiz olabilir kim kusursuz söyler misin? İnsanlar şimdi kusurlarını örtmek için bir sürü işlem yaptırmıyorlar mı kendilerine? Ne kadar acınası bir durum... Benim de kusurlarım var. Ama ben kendimi böyle seviyorum ben böyle güzelim. Seninde yapman gereken şey şu;
-Ben böyle güzelim.
-Kimse beni beğenmek zorunda değil ben kendimi böyle seviyorum.
-Efekte ihtiyacım yok kusurlarımı kabul ediyorum.
-Ve son olarak "seni sen olduğun için sevecek güzel kalpli birisi ile konuşmak"
Belki buluşacağın çocuk seni kusurlarınla sevecek önyargıyı bırakmalısın.
Umarım her şey güzel geçer.☘️
BayanGreen20 Yorumla
+1 yılBir kız var gerçekte tanıdığım. Kendisi çok güzel gerçekten çokta tatlı birisi Instagram hesabını açtı bana bir şeyler gösterdi kızı asla tanıyamadım. O kadar fazla efekt uygulamış ki tanıyamadım ve efekt olan fotoğrafları çok kötüydü tabi bunu söyleyemedim kırılır diye. Tanınmayacak dozda filtre uygulamak maalesef komik gösteriyor ya
10 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar önemsiyoruz telaş yapıyoruz ki? Ne gerek var? Beğenen bu halinle de beğenir beğenmeyen toz olur gider. Özgüveni yüksek sağlam Bir duruş sergile, güzel giyin tamam işte. Kendisi dermatoloji uzmanı mı cilt sağlığı ölçümü mü yapacak. Onda da çeşitli kusurlar vardır elbet tanıdıkça anlarsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
125Cevap
+1 yılYani şimdi efekt mi suçlu sen mi tam anlayamadım ama suçu efekte atmamak lazım. Sonuçta hayatın heryerinde var bu. Herkes görünmek istediği gibi görünür.
Güzel kıyafetler giymek , makyaj yapmak , güzellik salonuna gitmek , estetik yaptırmak photoshopun canlanmış hali oluyor.
Çocukların genetiğinden hastalıklar çıkarılarak sağlıklı çocukların doğmasını ve istediğiniz saç/ göz rengi seçebilme şansın olucak.
Tek sorun şu , ne demişler.
Ya olduğunuz gibi görünün, ya da göründüğünüz gibi olun.
Yani görüntülerini o ya da bu şekilde geliştiren arkadaşların , insanları gerçek halleriyle de mutlu etmelerini dilerim.110 Yorumla
+1 yılYani ben şunu anlamıyorum. Biriyle konuşuyorsunuz. Sonrasında makyaj artı efekt fotoğraf ile kendinizi tanıtıyorsunuz hadi eyvallah. Sonrasında bir görüntülü arama da mı yapamıyorsunuz? Yani onun sizi ilk gerçekçi girişi neden buluşmaya kalıyor? Ben efekt kullanıyorum fotoğraflarımda. Sadece makyajlı koyuyorum. Gerçek hayatta makyajla gidiyor zaten. Sonrasında da muhakkak makyajsız halimi de gösteririm. Hayat bu yani. Yüzümüzde sürekli makyaj ya da efekt olmayacak. Beğenen öyle beğenir ve kabullenir. Beğenmeyen biriyle ne sevgili, ne eş ne de flört olunmaz ki.
40 Yorumla
+1 yılBuluşursan senin için ağır bir travma gerçekleşebilir. O yüzden buluşmadan önce durumu kesinlikle anlat. Hala buluşmak isterse buluş yoksa rezil olma yani.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tane çocukla seninle olan durumu yaşadım çocukla bulusmadim sonra tekrar buluşma ayarladık çocuk buluşmadan önce görüntülü konuştuk kapattıktan sonra ne kadar güzel olduğunu soyledi filan ertesi gün buluscaktik çocuk buluşması benimle bekledim ne aradı ne mesaj attı her yerden sildim çıkarttım bir iki ay sonra çocuk beni tekrar aradı mesaj attı ağzına ettim buluşmak istedi hayır dedim peşimde kosturduk sonra kabul ettim buluştuk aşırı abaza çıktı opmeler filan öylesine buluştum zaten çocuk bana aşk mesajları filan atıyor tavlicak beni yatağa aticak sonra tatile filan gidelim dedi çocuğun ağzına yüzüne ettim engelledim yani o yüzden çok kasma hepsinin tek derdi yatak kusurlarından çok rahatsızda gece buluş ve dekolte giyin başka yere dikkat çek😂
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu işin raconu bu bizde böyle hareket ediyoruz 😂🤷
+1 yılAmaan bu devirde efektsiz shopsuz foto atan cok az kiz var zaten. Biraz iyi bi makyaj yap yani otur 2 saat falan uğraş guzel guzel fondöteni her yerine iyice bocala ben öyle yapiyorum 😂😂 bide saclarini guzelce yap havali şekilde. oldu bittii kimse ayni degil fotodakiyle
62 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ciddi makyaj yapmaya 2 saat harcıyor musunuz?
- +1 yıl
@BalkanTürkü yani ben harcamadim ama bu kadar takiliyorsa her detayina kadar iyi bi makyaj yapmalo
+1 yılYıllarca sosyal medyada konuşup daha sonra online olarak evlenemeyeceğine göre eninde sonunda ya buluşacaksın ya sohbeti keseceksin.
Ben olsam fotoğrafa benzememesine değil yalan söylemesine takılır ve her konuda o kadından şüphe duyardım sözlerine inanmazdım.20 YorumlaEn büyük sorun çocuğun seni beğenip beğenmemesi değil senin kendine olan güveninin 0 olması. İnsanların seni beğenmesi senin için neden bu kadar önemli? Tamam her insanın beğenilme sevilme ihtiyacı vardır hemfikirim. Ama önce sen kendini sevmelisin ve sonra seni sen olduğun için sevecek insanlarla vakit geçirmelisin. Seni kusurlarınla seven baktıkça gözünde güzelleştiren bir adamla ancak mutlu olabilirsin. Ama tüm bunları yapmadan önce önce sen KENDİNİ SEVMELİSİN.
20 YorumlaSözde herkes dış görünüşe önem vermediğini söyler. Fakat gerçekte katbekat önemli olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. İleride görüşme ihtimalini göz önünde bulundurmalıydın. İş işten geçti artık. Güzelliğine güvenmiyorsan buluşma en iyisi. Çünkü yüksek bir ihtimalle efektli fotoğraflarına vurulmuştur...
21 Yorumla
+1 yılBenim için de tip önemli değil ama bana bilerek olduğundan farklı göründüğü fotoğraflar atan biriyle hiçbir şey düşünmem. Bugün beni elde etmek için bunu yapan, yarın kaybetmemek için her türlü yalanı söyler. Ortaya çıkacağı belli bir şeyi gizlemekten çekinmeyen biri, ortaya çıkmayacak konularda neler yapar.
11 Yorumla- +1 yıl
Dürüst olup söyleyin işte. Ben daha önce efektli fotoğraflar attım, doğal halim böyle. Eğer bunu sorun edeceksen buluşmaya gelmeyeceğim, gururum kırılsın istemiyorum. Bu kadar yani zor bir şey değil, sonrası artık çocuğa kalmış.
+1 yılEfektlerin o kadar büyük değişim yaptığını sanmıyorum. Sivilcelerin olabilir, yüzün harika olmayabilir. Hiç düşündün mü, kalbini sevmiş olabileceğini? Belki yazdıkların, söylediklerin onu etkiledi fiziki özelliklerinden ziyade? Bilemezsin. O yüzden çok dert etme ama buluşmaya giderken de extra şeyler yapma. Normal giyin, makyaj vs yapmadan git. Seni mi beğenmiş, özünü mü görelim ๑
10 Yorumla
+1 yılSeni sen sevmeden. Seni sen olduğun için birinin sevmesi zor. Önce seni senin sevmeni sağlamak için uğraşacak ve seni sen olduğun için sevmeye devam etmeye çalışacak. Yazarken dahi zorlandım. "Tip önemli değil" son yüzyılın en büyük yalanıdır. Eğer doğruyu söylemişse zaten olur, beğenir. Yalan söylemişse zaten uzak dur.
10 Yorumla
+1 yılBuluşmamalısın öyle bir durum varsa cidden senin için travma olabilir ayrıca efektli foto neden paylaşıyorsunuz sonuçta kendin olmuyorsun kendini paylaşmıyorsun ben deyip kandırmayın insanları.. durumu da derhal açık açık söyle olmuyorsa kendi foronu da at anlık olarak ben buyum de kapansın konu çocuk okey mokey derse hadi hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılMakyaj bir kadını başka birine dönüştürüyor ya da bi bana mı öyle gelyor bilmiyorum.
Ama şunu iyi bilyorm makyajlı gördüğmz kadınlar boyaları silince bambaşka bir insana dönüşüyorlar sen makyajını yap git 😂🤣 artık yerse yer yemezse başka aşklara yelken açarsnz00 Yorumla
+1 yılGüzelliği önemsiyorsa buluşmadan sonra birdaha görüşmek istemeyebilir. Eğer güzelliği önemsemiyorsa bence yine buluşmadan sonra görüşmeyi bırakır nedeni de güzel olup olmadığın değil kullandığın filtrenin seni tamamen değiştirdiği için sonuçta karşındaki kişiyi manipüle etmeye çalışmışsın diye düşünebilir. Bunu güzellik değil yalan-gercek olarak görürse bulusmadan sonra görüşmez.
00 YorumlaOlaya genel bir çerçeveden bakacak olursak eğer efektli fotoğraf paylaşımı kadar saçma ve gereksiz bir şey yok. Sonuçta kişi o efektlerdeki kişi değil, kendisine benzemeyen birisini paylaşıyor resmen. Bu duruma sahtekarlık benzetmesi bile yapmak mümkün.
Bu durumda yapman gereken en doğru şey gerçekleri açıklamak olacaktır. Efektsiz fotoğrafını paylaşıp "ben buyum" diyebilirsin mesela.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Efectide yanında götür
111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfekt kullanmasaydın. Buluşup rezil olacaksın. Allah bilir ezik ezik çocuğa güzel değilim falan demişsindir o da önemli değil demiştir sırf merakından😂 artı güzel olsan nolacak sanki nikah mı kıyacak. S2şecek adam arıyor işte kendine millet.
62 Yorumla- +1 yıl
Gizemli güvenilir birinide arıyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@bırakamıyorum7 sen aranacağna karınla ilgilen 😏
hanımefendi bence buluşun ve bir birinizi tanıyın siz dürüstlük yapıp ona efekt kullandığınızı söylemişsiniz bu sizin doğru ve güvenilir bir kişi olduğunuzu o kişiye etki eder ve etmişte önemli değil demiş hanımefendi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes efekt kullaniyor. Herkes fotograflarda daha puruzsuz bir cilde sahip vs. Bariz bir fark olmadigi surece az cok farkindadir zaten. Cilt problemleri gecicidir, burun ve dis ise karakteristik ozelliklerdir. Kafalariniz uyusuyosa problem olmaz rahat ol. Zaten fotograflarin egektli oldugunu biliyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi bu devirde hepimizin sorunu guzel de olsan efektle daha guzel oldugun için efektli foto cekerdin ne yaparsin bilmiyorum. Bulusacaksin diye estetik yapacak halin yok. Baya güzel giyin abartmadan biraz makyaj yap kurtarisin durumu. Begenmezse de begenmesin yapacak bi şey yok
00 Yorumla
+1 yılne tip önemli değil be yalancı erkekler
hepsi tipe bakıyor
bide ağlıyorlar yok tipimizi beğenmiyor bu tc kızları diye
ilk buluşmada tipini beğenmedi mi zaten yol verir sana kusura bakma bu insanlar böyle olmuş artık11 Yorumla- +1 yıl
Aynen mesela bende öyle oldu😒 Bende efektli fotoğraflar paylaşırdım ilk bulusmada instadaki fotolarında daha güzelsin tanıyamadım dedi sonra yüzüme güldü güzel vakit geçirdik evlere dönünce baktım silmiş beni...
+1 yılMesaj gönder ve deki; Seni fortladım oğlum aslında ben yüz kırk kilo bıyıklı ve epilasyondan nasibini almamış bir kızım de, yine de tamam be diyorsa kendi halinle git yüz kırkı beklerken seni görünce bir aşk başlar sanki diyorum 😂😍😂
12 Yorumla- +1 yıl
@aleda33 Eee ne demişler Akıl bedava çaylar senden hayırlılara vesile olsun tü tü tü inşAllah 😂😂😂
+1 yılBuluşmadan önce açık açık belirt efekt kullandım kusurlarım var diye eğer bişey bahane ederse hem gitmemiş olursun hemde değerli zamanın sana kalmış olur keza dış görünüşe önem veren insanla zamanını öldürmek istemezsin herhalde
00 Yorumla
+1 yılde ki ömrümmm aslan yelesi saclım sana hep efektli atardım resimlerimi cünkü o kurt bakıslarında öyle sık ettin ki kendine beni bırakmanı istemedim canımın ici. Efektsiz olsam bile hala kurt bakıslım olur musun de, bağrına bas.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. makyaj yap. herkes yapıyor zaten.. de bu kadar efektli fotoyla da ne bileyim. buluşmadan önce bir kaç normal foto da atsan fena olmaZ. şok yaşamasın çocuk.. tip önemli değile inanmıyorum. nefes alsın yeter diyor yani
00 YorumlaBenim başıma gelmişti buna benzer bir olay, o yüzden sana çok objektif yaklaşacağım. Bence buluşmadan önce normal fotoğrafını yolla, sorun etmezse buluşursun. Diğer türlü kaçmak için bahane arıyoruz yoksa.😂
00 Yorumla
+1 yıl
10 YorumlaYa beğenmezse konuşmazsa konuşmamış beğenmemiş ilişki bitmiş olacak. Meyse bence öncr kendini sevmeyi öğrenmen lazım. Kendini sevmeyen başkasını sevmek de çok başarılı olamayabilir.
10 Yorumla
+1 yılTatlım öncelikle biraz sakin ol, her şeyin çözümü vardır. Bu kadar çok efekt yapman kötü olmuş ama sonuçta güzel bir makyaj yaparsan bu kapanabilir. Sadece makyajla da kalma bence. Şöyle güzelce kendine yakışan kıyafetleri seç ve giy. Emin ol dikkat etmez.
10 YorumlaTip önemli aslında çünkü bir insanı ilk görünüş olarak tanırsın konuştukça kişliğini de tanımaya başlar sma siz konuşmuşsunuz zaten yani seni beğenmezse dış görünüşün için beğenmez ki öyle birine de gerek yok yine de git kendi görünümünde buluş çocukla
00 Yorumla
+1 yılTip önemli değil ama senin ve senin düşünce yapında olan kişilerin yaptığı şey kendi gibi olmamak olduğu için tip o an önemli oluyor. Kimse kandırılmayı hakketmez.
00 Yorumla
+1 yılNeyse ki efekt kullanan biri değilim. Hatta görenler fotograftan daha da güzel olduğumu söylüyorlar. O yüzden beklentiyi çok yüksek vermemek ve tutmamak gerekir
03 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki zarfa düşen ve gaza gelen biri de değilim
Ne adamların yanında ne kadınlar gördüm.
Bak hiç güzel değillerdi. Ama demekki krakter, mizaç, ruh.. bir şekilde tesir etmiş dam aşık olmuş.
Kendiniz olun.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ona bikac resim atacaksin biride en dogali olacak. Senin abarttigin kadar koru gorunmuyosun, sorun olmayacak ama bisey uapmadan bulusursan hos bakmauabilir
00 Yorumla
+1 yılBen olsam yüzüne tükürür buluşmadan giderdim. Hiçbir erkek sahtekar, hileci bir kızla date e çıkmamalı.
10 YorumlaKanka büyük ihtimalle buluşmadan sonra hiç mesaj atmaycak arayıp sormayacak abi nasıl bir devre denk geldik biz ya
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı isyan
Ona bunu dürüst olup açıklamalsn
Ve sende kendine cesaret yapmış olursun
Açıklama yapman sana iyi gelcektir.10 Yorumla
+1 yılTip her zaman önemlidir.
Güzel efektli fotoyu görünce güzellik önemli değil deyip sallamış :D20 Yorumlaher şey olacağına varır etinden korkanın kemiği kırılsın
20 YorumlaAyy bide canlı daha güzel olanlar var ben gibi😏 fotilerde kendime benzemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim ndndn
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence filtresiz foto yolla ona önce ve belirt: ben sana filtreli fotolar attım diye gerçek halim bu, hala buluşmak istiyor musun diye
ben genelde dile getiririm filtre olduğunu bence sende yapmalısın01 Yorumla
+1 yılneden efekli fotoraf bence bir insan kedni olmalı başkası gibi değil birine benzemek için uğraşmamalı sadece kendisi ve doğal olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılKnk yani cildiye gidebilirsin cildin aşiri kötüyse ben cildime bakim yapiyorum ama güneş lekeleri var cild bu oluyor
00 Yorumla
+1 yılBence buluşmadan önce normal fotoğrafını atmalısın hala buluşmak isterse buluşursunuz... bir anda hayal kırıklığı yaşaması iyi olmaz...
00 YorumlaBuluşmadan konuşmadan ne olup ne biteceğini bilemezsin. Sen kendin ol doğal ol ve en önemlisi davranışlarında sohbetlerinde sıcak ve samimi ol.
00 Yorumlayapcak bir şey yok, kendinizi kandırmayın birilerini kandırmayın illaki evleneceksiniz ve yüzünüzü görecekler hileye gerek yok
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonra erkeklerin dürüstlüğü sorgulanır. Hiç yoktan şeklimiz şemalimiz belli :D
10 Yorumla
+1 yılefektli fotoğrafını kes yanlardan ip geçir yüzüne maske yap
10 Yorumla
+1 yılBöyle yapan kızlar erkekler bırakınca ağlamayı kesin
10 Yorumlayapman gerek çok basit bir tane efektsiz bi foto at tepkisine bak, zaten gerisi gelir 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhaha ben de efektle düşürmüştüm birini ilk buluşma çok iyi sordum devam etmek istemiyorsan devam etmeyiz diye ama hiç oralı olamamıştı ikinci buluşmada çok iyi geçti daha sonra samimiyet ilerleyince fotodaki ile alakan yok falan demisti sonra da ayrılmıştı bu erkekler biraz böyle
18 Yorumla- +1 yıl
Seninki yine iyiymiş benimki ilk buluşmada dedi hemen instadaki fotolarınla alakan yok oradakilerde daha güzelsin die😒
Cevap sahibi+1 yıl@Cnykn ay bi ogrenemdiniz kimse sosyal medyada göründüğü kadar güzel değil. Ayrıca kendisi de aman aman yakışıklı değildi
Cevap sahibi+1 yıl@öylesinebirisiigg ee sonra ne oldu kestiniz mi konuşmayı devam mi ettiniz
- +1 yıl
Berabervakit geçirirken yüzüme güldü işte ayrılıp evlere gidince hemen numaramı sildi instadan çıkarmış falan mal işte 😒
Cevap sahibi+1 yıl@öylesinebirisiigg ay srfqsz ya boş ver iyi olmuş
- +1 yıl
Aynen aynen böyle iki yüzlülük olmaz nasıl oynadı
- Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBuluş. Tip önemli değil dediğinin doğruluğunu öğrenmiş olursun.
10 Yorumla
+1 yılBeğenmezse gider başkalarını düşürürsün bu kadar endişe duyma boş ver..
10 YorumlaSen niye o kadar shop yapıyosun özgüvensiz olup ciddileşince buluşmaya korkuyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılNitelikli dolandırıcılık sayılmasi gerektiğini düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 😂🤣😂🤣
Buluşmadan doğal halini at bari çocuk şok yaşamasın
10 Yorumla
+1 yılPorselen makyaj yapıp git buluşmaya
43 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapılır 🤔
- +1 yıl
Bak maybelinne nin fitme transparam pudrası var onu al bide fondöten oh mis
- +1 yıl
Bende maskara ve ruj dışında hiç makyaj malzemesi yok 😒
Çocuk çirkin olduğun için değil onu kandırdığın için senden ayrılır ayrılırsa
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nitelikli dolandırıcılıktan hakkında suç duyurusunda bulunabilir, dikkatli ol.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da takmayın ya zaten efektli foto olmasa bile reelde farklı oluyor insan
00 Yorumla - Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Efektli fotoğraf ile düşürdüğüm çocuk buluşmak istiyor, ne yapsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler