Sağlık Çok kötü hastalandım 🤒 geçmiş olsun demek isteyen var mı? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 4 gündür çiçekçide çalışıyorum akşamları da okula gidiyorum çok kötü oldum ya çalışmak istemiyorum ama çalışmalıyım. İlaç kullanmayı sevmiyorum ne iyi gelir acaba? Çok kötü hastalandım 🤒 geçmiş olsun demek isteyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Okul Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin 🌸 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim 🌸
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun en içten en kalbi duygularımla acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum Kalbim ve dualarım seninle olsun 1 5 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Abi ne güzel dua ettin öyle teşekkür ederim Yorumla MK18811938 +1 yıl Rica ederim Bir alevi Bektaşi inancına sahip ocakzade bir aileden gelen bir insanim duam kabul olur Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Öyle şeylere inanıyorum. Normal sıradan bir insanın veya bir sokak insanının bile duası kabul olabilir Allah'ın isteğine bağlı bir şey. Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl İnanmıyorum* Yorumla MK18811938 +1 yıl Saygı duyarım Yorumla
Ahlaklıdindar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Geçmiş olsun inşallah , bu gece uyuyup sabah iyileşmiş bir şekilde uyanmak nasip olsun Allah'ın izniyle 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim inşallah ya ama yeni basladi en az 3 gün sürer Yorumla Ahlaklıdindar +1 yıl Sabretmeye çalış ve moralini bozma , iyileşeceksin Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun , ilaç olarak parol , vitamin cinko propolisli , Abdi İbrahim, omega 3 marincap. 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim ama ilaç kullanmayı sevmiyorum ise yaramıyor Yorumla fairtail +1 yıl Bunlar harici limonlu adaçayı , pekmez tarçın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçmiş olsun nane limon kaynat limon suyu iç sarımsak falan yiyebilirsin normal yiyemem dersen yoğurtla karıştır biraz tuz falan iyi gelir 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim de hazırlamaya bile takatim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komşun yok mu ya da arkadaşın gelsin yardım etsin bari Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Geçmiş olsun 🌹 1 18 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla MurooZers +1 yıl Rica ederim :) Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Herşeye gülerdin buna da gulseydin Yorumla MurooZers +1 yıl Unutmamışsın ama bende hastayım gülecek yerlerim bile ağrıyor 😅😅😅😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Sanada geçmiş olsun Yorumla MurooZers +1 yıl Teşekkür ederim ama geçer mi bilmiyorum 😅😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hsgsh Yorumla MurooZers +1 yıl Psikolojim ağrıyyyy yaw 😅🤣 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ben işi bıraksam mi diye düşünüyorum bu halde gidemem napicagimi bilmiyorum Yorumla MurooZers +1 yıl Hiç bise canından kıymetli değil bırak gitsin çalışanlar ne yapmış ki takma 😅🤣 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Öyle söylemekle olmuyor işte Yorumla MurooZers +1 yıl Neden ki Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Derin konular ya boş ver Yorumla MurooZers +1 yıl Anlatmak istersen dinlerim Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ya ailevi şeyler anlarsın çalışmam lazım. Anlatmaya fırsatım bile yok yaticam şimdi Yorumla MurooZers +1 yıl İyi uykular ama kendini sicak tut biraz daha iyi olursun ve mandalina elma falan ye ki biraz iyi gelsin iyi uykular diliyorum şimdi tatlı rüyalar :) Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler Yorumla MurooZers +1 yıl 😊😊 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin 🌸
Teşekkür ederim 🌸
Geçmiş olsun en içten en kalbi duygularımla acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum Kalbim ve dualarım seninle olsun
Abi ne güzel dua ettin öyle teşekkür ederim
Rica ederim
Bir alevi Bektaşi inancına sahip ocakzade bir aileden gelen bir insanim duam kabul olur
Öyle şeylere inanıyorum. Normal sıradan bir insanın veya bir sokak insanının bile duası kabul olabilir Allah'ın isteğine bağlı bir şey.
İnanmıyorum*
Saygı duyarım
Geçmiş olsun inşallah , bu gece uyuyup sabah iyileşmiş bir şekilde uyanmak nasip olsun Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim inşallah ya ama yeni basladi en az 3 gün sürer
Sabretmeye çalış ve moralini bozma , iyileşeceksin
Geçmiş olsun , ilaç olarak parol , vitamin cinko propolisli , Abdi İbrahim, omega 3 marincap.
Teşekkür ederim ama ilaç kullanmayı sevmiyorum ise yaramıyor
Bunlar harici limonlu adaçayı , pekmez tarçın
Geçmiş olsun nane limon kaynat limon suyu iç sarımsak falan yiyebilirsin normal yiyemem dersen yoğurtla karıştır biraz tuz falan iyi gelir
Teşekkür ederim de hazırlamaya bile takatim yok
Komşun yok mu ya da arkadaşın gelsin yardım etsin bari
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun 🌹
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim :)
Herşeye gülerdin buna da gulseydin
Unutmamışsın ama bende hastayım gülecek yerlerim bile ağrıyor 😅😅😅😅
Sanada geçmiş olsun
Teşekkür ederim ama geçer mi bilmiyorum 😅😅
Hsgsh
Psikolojim ağrıyyyy yaw 😅🤣
Ben işi bıraksam mi diye düşünüyorum bu halde gidemem napicagimi bilmiyorum
Hiç bise canından kıymetli değil bırak gitsin çalışanlar ne yapmış ki takma 😅🤣
Öyle söylemekle olmuyor işte
Neden ki
Derin konular ya boş ver
Anlatmak istersen dinlerim
Ya ailevi şeyler anlarsın çalışmam lazım. Anlatmaya fırsatım bile yok yaticam şimdi
İyi uykular ama kendini sicak tut biraz daha iyi olursun ve mandalina elma falan ye ki biraz iyi gelsin iyi uykular diliyorum şimdi tatlı rüyalar :)
Teşekkür ederim iyi geceler
😊😊
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim