Üzülüyorum hasta oldum artık?

2 yıl bir ayın cezası var mı içicilikten eşim bu senenin ocak 30 unda mahkemeye katıldı 2020 2022 denetime gitmiş 2023 te mahkeme açılmış kamu zincirlemeden 2 yıl 1 ay hapis vermiş istinafa verdik 30 ocakta hala gelmedi sonuç ne olur bi çocuğum var lütfen bunu yazıyorum diye kızmayın yargılamayın boşanın demeyin benim hayat hikayem çok farklı anlatsam çok uzun sürer en kısacası kimsem yok ailem yok gidicek yerim yok böyle kabul etmek mecburiyetinde kaldım eşim girerse kaynanamda kalmak zorunda kalacağım orada kalmak istemiyorum evimden ayrılmak istemiyorum herks evinde rahat eder orada. Rahat oturamıyorum bile kızlar durumu böyle olan varmıdır beni bilgilendirirmisiniz çok bunaldım lütfen tekim yalnızım kimsem yok eşmden başka bana kız mayın yargılamyın böyle yazdığım için. İmtihan dunyasındayız ölüm var kalp kırmayalım hayat bazen istemediğn şeyler içj mecburiyette bırakıyor insanı içimi rahatlatmak içn yazdim buraya cezası 5 ay olsa bile razıyım ama 2 yıl 1 ay beni çok etkiler ailesi anlaşacak insan değiller eşimgiderse çok kötü olur herşeyim hep garip tim hep tek tim eşmde giderse tamamen tek kalacam kimsesizlik çok zor bunun yatarı nedir istinaf sonucu ne olur

Üzülüyorum hasta oldum artık?