Ben gitikden sonra aglasinlar vursunlar dizlerine.
Ama cocuklarim cocuklarimmmm cocuklarimmm oglum kizim
Gercekden ölmeyi dusunuyorum.
Planlar kuruyorum kafamda nasil yapacam ne zaman yapacam.
Herkes ozaman anliyacak diye.
Ama cocuklarima bakdigimda kiyamiyorum.
Detavi goruyorum. ilac iciyorum ama olmuyor
Teyzem de senin gibiydi en son çocukları da gözden çıkarmıştı 2 hafta önce annemi arayıp çocuklarım sana emanet dedi ölmek istediğini söyledi bağırarak ama Allahtan annem ikna etti saatlerce konuştu ve vazgeçirdi. İnan ki değmez asla değmiyor. İntihar eden ama başaramayan insanların hissettiği tek duygu pişmanlık oluyor çocuklarını bu iğrenç dünyada yalnız bırakma lütfen kendini toparla. Eğer durumun yeterliyse hobi edin en basitinden 2-3 akrilik boya al tuval boya
Keske okadar kolay olsaydi 8senedir bir duzelmedim h´kotuye gituyorum cocuklarim onlar icin yasatim ama artik onlarada bakdigimda diyorum bunlarda beni brakip giterler
8ve 3 yasinda uzun hikaye kimse yok
36
Yani simdi sana hangi tavsiyeyi versem de senin halinden anlayamam fakat diyebileceğim tek şey şu çocukların çok küçük ve simdi onları bırakırsan büyük ihtimal yurda götürülecekler ve orada hayatları mahvolacak çeşitli travmalara sahip olabilirler lütfen onları düsün, belki de başkalarını düşünmekten bu duruma gelmişsindir bilemem ama bir tavsiye daha vereyim psikiyatrist yerine psikoloğa gidip yaşadığın herşeyi ona anlat emin ol ilaçlardan daha iyi gelecektir
Tedavi işe yaramıyor ise doktorunu veya psikoloğunu değiştir. Yanlış tanı olabilir. Intihar fikri ve planı normal bir olay değildir. Seni iten olayların üzerine yoğunlaşır ve çözer isen bu fikirlerden kurtulabilirsin. Yardım almayı bırakma lütfen kendi kendine başa çıkabileceğin bir olay değil bu.
Cocuklarimi elimden alirlar bu dusuncem var dersem ozaman zaden olurum
Cevap
4Cevap
Çözüm ilaç değil zaten, çözüm kaynakları ortadan kaldırmak. Yani sorunun temel kaynağı ya da sebepleri ne ise onları gözden geçir önce
Iste oyle bir hasta olmusum ki kafam alak bulak
Sebepsiz bir sonuç yok, bu yüzden nedeni tam tespit etmelisin. Seni bu hale sürükleyen şey ya da şeyler ne? Nasıl uzak durabilirsin ve ruhundaki daralma nasıl yok olur
Fotorafini aldim yorumunun ve dusunecem uzun uzun tsjler
Bu yollardan geçip çözümün ilaçlar olmadığını fark ederek iş başa düştü diyen biriyim, yani denendi ve sonuç alındı.
Ha bu arada, sadece hayatını kaybettiğinle kalırsın. Kimse de bir şey anlamaz, anlamaya çalışmaz. İki gün sonra bedenin çürümeye ve birtakım canlılarca kemirilerek ayrıştırılmaya devam ederken unutulur gidersin. Hayat yaşayana devam ediyor ve etmek zorunda maalesef. Yokluk da belirsizlik zaten, dogmalar ne derece hakikat? Ne kadar ve ne kadarı hakikat? Hep soru işareti
seni bu duruma iten nedir
Cok cokk seyler var dusmiyen kalkmiyan bir tek allahdir nerden nereye kimsem kalmadi vocuklarim icin hep gucluyum ama olmuyor sabir ediyorum olmiyor insan hergun aciyla uyanirmi ligdesi bulanir aci yasar kusarmi
Iste en buyuk sorun o
8senedir neler cekdim Kim kapimi caldi maddi iyiyim sukur Kim ya Kim kimse hepsi ne yapzrsan yap dediler ne acilar yasadim engelli cocugumu sirdimda tasidim mucadele ettim sukur ettim bekledim hic birsey degmedi ben ayni yerimdeyim allhim bu migde agrisi kusma delirecem yapamiyorum hergun insan yine uyandim der mi
Bakacam tskler okulayida brakdim aslinda
Bakiyorum Şu an
Ismarladim
Tskler
Ins iyidir kitap
Çocuklarını unutma.
Bu zalana kadar onalr icin ayakdayim daha kucukler 3 ve 8 ama yapaliyacam planaria kuruyorum
Pes etme.
Gercekden kendimden artik korkuyorum bu planlar yapmak filan normal değil nasil yapacam diye ve bazen saatlerce bir yere bakiyorum cocgum neoldu anne diyor kendime ozaman geliyorum
Sürekli hareket halinde ol.
İntihar etmeye takılmıyon anlamalarına mı takıldın
Anliyacaklar hepside ben gittigimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?